Lars Vilks attackerades av muslimer under föreläsning

Här kan du se vad vi har att vänta mer av om vi låter sjukklövern fortsätta skapa vårt samhälle – våra barns och barnbarns framtid. Börja förslagsvis med sista klippet:

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/02/21/lars-vilks-attackerades-ikvall-av-muslimer-under-forelasning/#more-6873

Svenska poliser ”vet inte” om de ska anmäla dem!!!! ”Hade ett gäng SD:are kastat ägg på en muslimsk imam på en föreläsning hade de garanterat blivit anmälda, anhållna och dömda.” Och hade vi burit oss åt så här i deras hemländer, hade vi blivit tystade på sekunden, stoppade i finkan, torterade och antagligen aldrig kommit levande därifrån!

Svenska polisen var säkert väl medvetna om att de blev filmade. Var det därför de knappt vågade ingripa? Av rädsla för att själva hamna i finkan genom sjukklöverns sjuka regelverk. Eller har de fått order om att överlämna makten? Det verkar så.

Mitt förslag är ENKELBILJETT HEM och återreseförbud till människor som beter sig så här!

Vilket arv vi ger våra barn! Skäms ni inte sjukklövern, att vägra stå upp för våra lagar och den under många år tillkämpade friheten, såsom yttrande- och åsiktsfriheten, och jämlikheten. För att inte tala om vårt generösa bidragssystem som håller på att ätas upp av dessa främlingar som tillåts bestämma vad vi får och inte får göra i vårt land! Hjälp dem i deras hemländer istället för att dra olycka över vårt en gång så trygga och fredliga samhälle. De som respekterar våra lagar och normer är däremot välkomna att bidra till vårt samhällsbygge och ett fredligt liv tillsammans!

Lars Vilks om attackerna:

http://www.newsmill.se/artikel/2012/02/23/attackerna-mot-mig-r-effektiva

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.