Nationaldemokraterna på Kortedala torg

Av Olle Ljungbeck

Skall vi beundra de motdemonstranter som med tutor och vrål hindrade Nationaldemokraterna från att tala på Kortedala torg?

Skall vi beundra de motdemonstranter (bl.a. Rättvisepartiet socialisterna) som med tutor och vrål hindrade Nationaldemokraterna att tala på torget i Kortedala?

Jag avskyr nazister, fascister, rasister men också de auktoritära grupper och politiker etc. som motarbetar dialogen och innerst inne står för det auktoritära samhället.

De nationaldemokrater och liknande som uppträdde på Kortedala torg bör på alla sätt bemötas med sakargument och inte med skrän.

Är skillnaden egentligen så stor mellan å ena sidan nazister etc. och de vrålande hopar som säger sig vara mot rasism och invandrarfientlighet.

Det som alltid slår en är hur lite medkänsla dessa visar offren. Hur ofta ställer de sig i spetsen mot s.k. hedersvåldet eller våld över huvud taget och till skydd för att inte fler skall utsättas för våld av olika slag? När tog de parti för alla förtryckta kvinnor i vår värld?

Jag är orolig över att auktoritära grupper som nazister, fascister, rasister skall bli fler. Men jag är också orolig över dessa grupper på den yttersta vänsterkanten som i lika hög grad som de på den yttersta högerkanten egentligen bär fröet inom sig till den auktoritära staten där endast en åsikt är tillåten. Ännu är vi kanske inte där. Men att i stället för dialogen tysta alla oliktänkande är allvarligt nog. Endast dialogen kan tydligöra och klarlägga problemen i samhället vilka de än må vara.

I dag är demokratin hotad mer än någonsin. Vi främjar inte en utveckling av denna genom att tysta dem vars åsikter vi inte accepterar. Inte minst EU borde diskuteras mer utifrån ett demokratiskt contra auktoritärt samhälle.

SLUT

Håller med till 100 %. Ungefär 20 nationaldemokrater möttes av en skränande pöbel bestående av 500-600 åsiktsförtryckare, med uppbackning av media. Är de så trasiga i huvudet att de inte klarar av ett civiliserat samtal längre? Tror de att nationaldemokraterna ändrar åsikt efter att ha bevittnat dem bete sig som apor? Jag tror tvärtom, det förstärker dem i sin avvikande åsikt – vem vill vara en apa?

”Nationaldemokraterna har sökt och fått tillstånd för ett torgmöte. Det har inte Rättvisepartiet socialisterna eller någon annan antirasistisk grupp enligt Stefan Gustafsson”, presstalesman vid polisen i Västra Götaland. SvD 12-03-06.

Varför backar media upp pöbeln? Kanske för att motsättning och splittring är ett lönsamt maktmedel. Pöbeln står där på torget och gapar och skriker, fyllda av hat. Den dagen de börjar använda vapen istället för ägg, som i …– jag får inte nämna några exempel, dem kan du tänka ut själv – så mycket bättre! På så vis riktas folkets blickar bort från de egentliga konfliktskaparna – makthavarna bakom dagens raserings- och splittringspolitik. Istället fokuserar folk på att bekämpa varandra.

Vi har den senaste tiden sett tydliga exempel på tekniken:

1. Medierapportering från Libyen, som skönmålar det faktum att Sverige blivit en anfallande krigsmakt i främmande land. En krigsmakt som efterlämnat ett sönderbombat, splittrat och trasigt land.

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/01/14/bilderna-fran-kriget-sverige-medverkat-i/

Det rosaskimrande talet om befrielse fick tydligen ingen effekt.

Media tiger om följderna av vår krigsgärning. Istället är man fullt sysselsatt med nästa hjärntvätt :

2. Rapporteringen från Syrienkonflikten. Vi får dagligen se bilder på och höra om en regering som ständigt skjuter ner fredliga, oskyldiga, civila… Vinklingen är ju så uppenbar! Varför denna hets mot den ena parten – den syriska regeringen, och ALDRIG mot de tungt beväpnade angriparna till rebeller, motparten? Vilket är deras syfte? Inte ett ord om det! Vapenindustrin är som vi nog alla vet en mycket lönsam inkomstkälla för våra makthavare.

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/10/417/

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/13/mer-syrien/

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/04/05/europas-storsta-stridsovningsplats/

Makthavarna som medvetet kokar ihop dramat, de som styr de livegna tjänarna på fältet – bestående bl.a. av politiker som syns i rutan – är vinnare. Söndra och splittra ger inte bara vapenförsäljningen fart – det riktar som sagt även bort folkets blickar från de egentliga bovarna. Folket är upptaget med att bekämpa varandra, medan eliten plockar pengarna.

Maktmedlen är många. Den nämnda splittringspolitiken är ett. Ett annat exempel är makthavarnas kontroll över vad som lärs ut på universiteten. Se bara på medicinstudenterna. De får lära sig att enbart skriva ut den tunga läkemedelsindustrins alster. För säkerhets skull förbjuds dessutom det ena naturläkemedlet efter det andra.  Dessa skulle ju kunna leda till en friskare befolkning med friskare hjärnor. Som orkar tänka självständigt. Skräckscenario för den makthungrige! Nej, här ska konsumeras gifter som leder till inköp av fler gifter – som ger klirr i kassan åt läkemedelsföretagens makthavare. Och inte minst – som därigenom gör en allt trasigare befolkning kontrollerbar.

Läkarstudenterna har bearbetats under hela långa utbildningen för att ingå i det ruttna spelet.

Landstinget skickar ut skrämselpropaganda och lockar därmed unga flickor att låta vaccinera sig med Gardasil, med bl.a. följande verkan:

Vaccinet ökar t ex risken för ett förstadium till livmoderhalscancer hos vissa kvinnor med hela 40,6 %.” :http://newsvoice.se/2011/10/25/vaccination-med-gardasil-kan-ge-cancer-och-andra-biverkningar-enligt-studier/

Ett smart sätt att skapa ständigt nya kunder till läkemedelsindustrin. Tror du makthavarna själva – och då talar jag som sagt INTE om många av politikerna i TV-rutan, utan makthavarna bakom dessa – låter sina flickor ta vaccinet?

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/07/vaccination-mot-livmoderhalscancer/

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/08/the-new-world-order/

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2011/11/24/olampliga-mediciner-till-vara-aldre/

Kan du tänka dig bättre maktmedel för att bygga upp ett auktoritärt samhälle än att skapa ökade motsättningar i befolkningen – med ökat vapenbruk till följd?

Kan du tänka dig bättre maktmedel för att bygga upp ett auktoritärt samhälle än ökad giftkonsumtion – med en trött och beroende befolkning till följd? De håller på att lyckas. De är smarta och skrattar föraktfullt åt den skränande pöbeln på Kortedala torg!

Vi kan fortsätta rada upp många metoder att bryta ned befolkningen med: Matindustrin som levererar livsmedel med ett kraftigt sinande näringsinnehåll. Det borde vara förbjudet att kalla sådant för livsmedel. Det borde heta ”NEDBRYTNINGSMEDEL”.   Makthavarna själva är smarta nog att konsumera annan näring än den de rekommenderar pöbeln.

Vår godtrogenhet utnyttjas till 100 % och omvandlar oss till medgörliga konsumenter – och slavar. 

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nationaldemokraterna på Kortedala torg

  1. vidholdz skriver:

    Ja Cornelia – tyvärr är det precis såhär det går till – man tar sig för pannan och känner att livet efter detta och döden vore en riktigt rejäl vinning!

    Gilla

  2. Pingback: Domen efter misshandeln på Kortedala torg | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.