Rödgröna lägger ner 5 skolor

Kan inte låta bli att uppmärksamma nedmonteringspolitiken – nu i denna tappning:             5 skolor läggs ned i Norrköping – pengarna räcker inte. Flytten av elever till andra skolor kostar skattebetalarna enorma summor, men här ska sparas, på våra barn och unga. Största posten ”besparingar” gör de rödgröna genom att ge ett stort antal lärare sparken… Hur ska skattebetalarna annars kunna försörja ytterligare 600 antågande somalier?

Hoppsan – det är ju förbjudet att ställa grupp mot grupp – sådant är bara tillåtet när det gäller att t.ex. ställa gruppen våra äldre mot gruppen våra barn. Katrineholm måste spara inom äldrevården genom att ta från barnen. Invandringen får inte nämnas i det sammanhanget – den är helig i idiotlandet Sverige. Våra barn och våra äldre får ta smällen av sjuklöverns raseringspolitik.

Läste just att en skola – Jenniferskolan – för 90 elever i ett fattigt område i Dhaka, Bangladesh, kostar 6 000 kronor i månaden! Att bidra med så effektiv hjälp är sjuklöverns politiker dock inte intresserade av. De är intresserade av fortsatt raserings- och splittringspolitik.

På tal om raseringspolitik – gårdagens inlägg https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/04/10/korrupta-psykiatriker/ är en annan del av raseringspolitiken som jag presenterade med en förskräckligt lång artikel – som jag nu ”förenklat” genom att markera vissa utvalda delar.

Detta inlägg publicerades i Barn o Unga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.