Skrämselhicka

Tänk om media granskade övriga partier lika intensivt tillbaka i tiden, före riksdagsinträde, hur deras ledamöter betedde sig på gatan m.m. Gissningsvis späckat med bedrövliga filmer. Se föregående inlägg här i bloggen. Tydligen passar den människosynen 7-klövern och media, tillbaka till medeltiden.

Den gamla filmen med Erik Almqvist (SD) kablas ut nu när 7-klöver och media sätter skrämselhickan i halsen över SD:s framgångar till tredje största parti. Erik är till skillnad mot Waberi ångerfull över sina uttalanden, för 2 1/2 år sedan, innan riksdagsinträdet, och säger:

”Jag har, i samråd med partiet, jobbat med den bittra och hämndlystna sidan av mig själv länge nu och helt ändrat levnadsmönster för att aldrig hamna i dylika situationer. Jag är hemskt ledsen för att ett par av mina allra värsta och sämsta ögonblick i livet har kommit fram nu några år senare.”

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skrämselhicka

 1. vidholdz skriver:

  Ja visst är det märkligt att man silar mygg och sväljer kameler så fort det gäller något som har att göra med islam och muslimers uttalanden. Där är förlåtelsen total! Varför skulle vi inte lita lika blint på att unga SD-politiker tagit sitt förnuft tillfånga när det fått ansvarsfulla poster inom politiken – nej då dessa är för evigt förtappade. Inte för att jag försvarar uttrycken de haft men förlåter man Waberis fullkomligt sanslösa uttalanden före hans tid i politiken så skall man göra detsamma med SD:s företrädare -men eftersom mediadrevet går i en totalitär hatisk anda till sjuklöverns stora förtjusning så har man ju inte annat att vänta sig än detta som nu sker. Den som är utan synd kaste första stenen!

  Gilla

 2. Micke Vennström skriver:

  Det sämsta vi Sverigedemokrater kan göra nu, det är att gå i försvarsställning. Nej fortsätta jobba på med vad vi tycker är viktigt, visst det kommer kosta en och annan platsen i partiet. Vi som är nytillkomna ser kanske det hela på ett annat sätt än de ”gamle”. Fast jag är övertygad om att vi har samma mål, men kanske olika vägar och det måste nog partistyrelsen beakta och det med största allvar, ty de nye är fler till mängden än de ”gamle”. Det har tillkommit så mycket kunskap samt erfarenheter i partiet det sista året. Använd dom./Micke

  Gilla

 3. corneliadahlberg skriver:

  Rätt inställning!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s