Mer zombie-taktik

Förr skiljde man veckotidningarna, skvallerpressen, från seriös nyhetsrapportering bl.a. förmedlande grävande journalistik i syfte att belysa en sanningshalt. Idag finns knappt någon skillnad mellan skvallerpressen och dagstidningarna. Journalisterna har blivit skvallerjägare som arbetar enbart för sin inkomst. Jag läser knappt pappersblaskorna längre, dom där som utnyttjar dina skattemedel (press-stöd) som missbrukas i propagandasyfte och hets mot oliktänkande. De borde byta namn till ”Hänt i veckan” allihop – om nu den gamla veckotidningen finns kvar? Läser inte den sortens skvallerpress heller – jo, ibland är det kul…

Den grävande journalistiken med syfte att förmedla sanningen går idag att finna på nätet, efter en stunds letande. Spara eller prenumerera på dessa nätsidor – det brukar vara gratis och du kan sitta lika bekvämt och hålla dig uppdaterad med din laptop eller läsplatta som med propaganda-blaskan. Skillnaden är att du läser ocensurerad fakta och sanna verklighetsskildringar.

Fick höra att skvallerpressen igår var full av sverigedemokraten Markus Wiechels första votering i Riksdagen. Eftersom voteringarna brukar hanteras i en rasande fart så hann Markus helt enkelt inte med – första gången. Det förekommer tydligen ganska ofta att riksdagledamöter gör fel p.g.a. den snabba takten. Vid samma votering som svensk media rapporterade om igår klickade en vänsterpartist fel. Hörde du om det?

Nej, det hörde du naturligtvis ingenting om, det var ju en vänsterpartist! En etablissemangets slickare som går dess ärenden i verkligheten – men pladdrar motsatsen inför sina väljare. Samma gäller övriga 7-klövern – när de klickar fel är det tyst i media. Men gör en sverigedemokrat fel, ja då läser hela svenska folket om händelsen några timmar senare, i långa artiklar i den ena svenska tidningen efter den andra.

Är det inte hög tid att bojkotta den patetiska media-smörjan snart och stoppa press-stödet?!

Kanske  är nyhetsrapporteringen så kraftigt förenklad och vinklad eftersom den riktar sig till kunder som inte kan hantera mer än svart och vitt. Man kan räkna ut varför. Det är enklare att tjäna sina slantar på korkat folk än att få med sig en tänkande befolkning. En sådan ifrågasätter ju – hemska tanke. Alltså arbetas det idogt på att göra om oss till zombies. Inte bara genom enkelspårig nyhetsrapportering, nej medlen är många:

Genom gifter med zombie-effekt i vår av Livsmedelverket godkända näring uppnår man önskvärda resultat. Våra matkedjor lockar oss med de största gifterna i anslutning till kassakön – första parkett för största möjlighet att påverka och bryta ner folk-massan. Våra läkare är numer tvingade att ordinera giftiga mediciner som gör om oss till zombies. Bra mediciner håller våra makthavare som bäst på med att förbjuda:

Några inlägg om EU

Så dödar vi en människa

Korrupta psykiatriker

Semper och knark till våra barn

Närproducerat

Rosa husvagn för att locka flickor att ta sprutor

Olämpliga mediciner till våra äldre

 

 

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer zombie-taktik

  1. vidholdz skriver:

    Ja – du säger sanningar som en riktig politiker skall göra. Du borde förpassas till riksdagen omedelbart så det blir lite omrört i grytan och där kunna väcka de halvsovande riksdagsmännen (se sjuklövern) ut ur sin halvslummer när du med dina skarpa iakttagelser monterar ner deras gigantiska skrytfalskspelarbyggevalsidiokrati…….hittar inte rätt ord……

    Gilla

  2. corneliadahlberg skriver:

    Hörde senare att hela fem riksdagsledamöter inte hann lägga sin röst under den beskrivna omröstningen – och vänsterpartisten röstade som sagt fel. Vad har vi demokratin till?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.