Regering och riksdag – ett icke representativt urval av Sveriges befolkning

Av Olle Ljungbeck

Politiskt förfall har väl alltid funnits mer eller mindre i alla tider. Men med EU-inträdet skedde ett allmänt sådant, som bara förvärrats över tiden och antar alltmer orimliga proportioner.Riksdagen har inte ens väjt för grundlagsbrott (2002). Nyligen klagade LO, men även socialdemokraterna över att såväl arbetsrätt som konkurrensen på arbetsmarknaden satts ur spel av EU. Då är att märka att LO var en av initiativtagarna liksom socialdemokraterna till att godkänna Lissabonfördraget som innebar införande av enpartistaten (avskaffande av demokratin) men också frånhänt arbetare och löntagare deras rättigheter. Detta fortsatta förfall har tagit sig uttryck i att man i stort sett godkänt bl a alla EU-avtal som inskränker såväl medborgarnas frihet som Sveriges suveränitet utan att dessa fått ge uttryck för sin vilja. Men även i frågor som ligger utanför EU-sfären har medborgarna fråntagits rätten att utöva inflytande.

Några exempel:

  1. Utförsäljning av framgångsrika statliga företag.
  2. Avskaffandet av allmän värnplikt.
  3. Privatiseringen av skola, vård och omsorg. Som gett riskkapitalister enorma vinster vilka de placerat i skatteparadis.
  4. Utförsäljning av apotek för en spottstyver, som gett de nya ägarna vinster som nästan inget annat företag kan uppvisa. Men kanske ännu värre är att nu får “receptfria” läkemedel säljas nästan var som helst. Detta har visat sig innebära en överkonsumtion av medicin som i sin tur leder till stora folkhälsoproblem.
  5. Den svenska skolan som klarade sig relativt väl tidigare har nästan hamnat på jumboplats. Bl a beror detta på att Björklunds enda åtgärder för att förbättra den hittills, bara inneburit kosmetika. Det enda som behövs för att få en bättre skola men som också kostar pengar är fler lärare och mindre klasser. Givetvis medför den stora invandringen av analfabeter också stora problem som även får konsekvenser för svenska skolbarn. Men minst lika allvarligt är att en privatskola kan läggas ned när som helst på läsåret och innan eleverna fått gå klar den utbildning de blivit utlovade när de började skolan. Ingen har hittills tagit sitt ansvar för dessa barn utan de har själva fått ordna sin skolgång bäst de kunnat. Många har därför aldrig fullföljt sin skolutbildning, andra åter har fallit ur socialt och både börjat knarka etc. Med den senaste överenskommelsen mellan de 6 partierna sviker politikerna än en gång våra barn. Hade de åtminstone i denna uppgörelse avskaffat de religiösa friskolorna hade de därmed befriat inte minst flickorna från att bli underkuvade hela livet. SAP offrar gärna dem för att komma till makten.
  6. Sverige har bland världens bästa förutsättningar för odling. Trots detta är man på väg att slå ut de svenska bönderna och jordbruket. Ett av de största koldioxidutsläppen kommer från transportsektorn. Genom att själva odla vårt behov av livsmedel skulle vi minska detta utsläpp enormt. Samtidigt skulle det ge en levande landsbygd och utveckla denna.
  7. Den ändå kanske största skadan politikerna åsamkat Sverige och det svenska folket är massinvandringen. Vi är många som varnat för följderna men politikerna har aldrig velat lyssna. Om de lyssnar nu efter förödelsen i Stockholm får vi snart erfara. Deras totala brist på realism vid hantering av invandringen är oacceptabel. Många av dem kallar sig feminister. Trots detta sviker de alla förtryckta invandrarkvinnor/flickor och ger istället sitt stöd och våra skattepengar till de mest reaktionära krafterna inom islam. När skall SAP lyssna på Carina Hägg?Här några exempel:Högst 15 procent får antas vara flyktingar enligt FN-konventionen. Resten är ekonomiska “flyktingar”.Politikerna har inte ställt några som helst krav. Ingen introduktion där rättigheter och skyldigheter redovisats. Acceptans av religiösa och kulturella traditioner som är oförenliga med demokrati och de allmänna värderingar som vi, dels lagstiftat om men också sådana som en majoritet av medborgarna anser skall ligga till grund för samlevnaden.Politikerna har utan vidare accepterat ett parallellsamhälle som gör integration omöjlig. Detta bygger på klankultur som främjar kriminalitet och motverkar lojalitet med det svenska samhället. Samma gäller de religiösa friskolorna som dels permanentar kvinnoförtryck och ojämlikhet mellan könen men som också är en effektiv broms mot integrering. I dessa skolor inympas islams mest primitiva värderingar i eleverna och motverkar därmed all integration.Det som nu händer i Stockholmsförorterna och på andra platser i landet har med säkerhet sin upprinnelse i bl a ovanstående. Ja jag vill gå så långt att dessa kravaller och grovt brottsliga handlingar kan vara regisserade av fundamentalistiska muslimer.Politikerna nämner aldrig vad massinvandringen kostar. Att dessa enorma kostnader får konsekvenser för de svenska medborgarna är självklart. En följd är en försämrad skola. stora brister i vård och omsorg etc.Några nödvändiga åtgärder:Upplösning av parallellsamhällena och krav på att flytta dit det finns arbete. Varför skall svenskar flytta dit det finns jobb, men inte invandrare? Avveckling av religiösa friskolor. Krav på språkkunskaper inom viss tid efter ankomsten. Grundlagsfästa värderingar som jämställdhet mellan män och kvinnor skall vara tvingande även i religiösa sammanhang. Samhället skall inte stödja religiösa primitiva seder som t ex att tillhandahålla halalslaktat kött i skolor m m. Hur stämmer detta med att skolan skall vara konfessionslös? Förbud mot minaretutrop. Förbud mot såväl kvinnlig som manlig omskärelse. Minst 50 procents minskning av invandringen.

       

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.