Vad i hela världen sprayar de på himlen?

Ur Mobiltelefonins hälsorisker från mona.nilsson.mobiltelefoni@gmail.com

Vad i hela världen sprayar de på himlen?

Posted: 26 Aug 2013

Lördagen den 24 augusti 2013, Mälaren, Stockholm: klarblå himmel. Det ser ut att bli en fin dag. Men så börjar det ena efter det andra planet lämna långsmala moln efter sig som långsamt breder ut sig. Till sist är himlen helt täckt av konstgjort dis. Samma fenomen observerade jag på västkusten fredagen den 26 juli: en från början blå himmel förvandlades av flygplan till en som var helt täckt av konstgjort dis.

Vad är det som pågår?

Det kallas chemtrails och är inga naturliga ”kondensslingor” som ska försvinna efter någon minut. Se denna tydliga jämförelse med vanlig kondensslinga och ”chemtrails” när ett plan av vardera sorten möter varandra i luften.

Det som nu sprutas ut över våra huvuden består av skadliga blandningar av aluminium, barium mm. Mätningar har gjorts över hela världen som konstaterat förhöjda halter av ämnena. Du kan ibland se hur planen plötsligt sätter på ”chemtrailen” och på så sätt skapar långsmala moln – bland annat observerat i dag den 26 augusti 2013 på morgonen över Stockholmsområdet

Informera dig och dina vänner. Sprid info, sprid filmerna

What in the world are they sprayingWhy in the world are they spraying?

Kort presentation 4 min. av filmerna

Vem, vilka tar sig rätten rakt över våra huvuden att stjäla solen och den blå himlen och långsamt förgifta oss alla?”

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jf0khstYDLA

Del 2

Neurolog varnar för ”hälsokatastrof av enorma proportioner”

Posted: 29 Aug 2013 10:17 AM PDT

Den amerikanske läkaren, Dr Russel Baylock är mycket oroad över de hälso- och miljömässiga konsekvenserna av den nu intensifierade sprayningen av luften med ”chemtrails”. Det finns bevis för att de sprayar ut ton med aluminiumföreningar i nanostorlek.

Det har visats i den vetenskapliga litteraturen att partiklar i nanostorlek är mycket skadligare än större samt att de orsakar inflammation i en lång rad av vävnader, skriver han. Särskilt oroande är effekterna av dessa partiklar på hjärnan och ryggmärgen eftersom en växande lista av neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers, Parkinson, och ALS är kopplade till aluminumexponering.

Förutom att vi andas in dessa mycket små aluminiumpartiklar så förorenar de alla växter och våra vatten, skriver Dr Baylock.

”I pray that the pilots who are spraying this dangerous substance fully understand that they are destroying the lives and health of their families as well. This is also true of our political officials. Once the soil, plants, and water sources are heavily contaminated there will be no way to reverse the damage that has been done.”

Efter den senaste veckans intensiva sprayande av himlen runt Stockholmsområdet ses dramatiska skador på träd och växter. Ett päronträd är döende och har fått helsvarta blad. På andra växter ses gulnande blad och som i många fall fått svarta prickar eller kanter.

Här  kan du lära dig mer om chemtrails på svenska. En informationsfilm

Dell 1 av 2.Hela Sverige förgiftas just nu. Ren luft är snart ett minne blott. Fåglar, fisk och insekter dör, människor blir allt sjukare. http://chemtrails-sverige.blogspot.se/ Skriv på protestlistan…
Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s