Svensson, självklart har Du rätt och anledning att kritisera massinvandringen

Av  Olle Ljungbeck

Svensson, Du jagas nu av överklassens- maktens- och mediernas företrädare. Inte minst kvälls”tidningarnas” s k journalister är dig hack i hälarna med sin förnedrande behandling av dig och dina medsystrar/bröder. Men Du och ni har inget att blygas över, vilket emellertid i högsta grad gäller dem.

De kallar sig journalister men de representerar tidningar som till stor del är en del av porrindustrin. På ett flertal sidor visar de dagligen sitt förakt för kvinnor. Inte nog härmed, utan de har också en sak gemensam med muslimer och islamister. Den, att de betraktar kvinnor enbart som könsvarelser och inget annat.

En tidigare chefredaktör, numera prästinna i statskyrkan visade aldrig minsta skamkänsla över dessa sidor i tidningen. Hon är nu en av de ivrigaste fördömarna av dig, när Du kräver lite människovärde. Med sina verbala giftpilar och från sin exklusiva boendemiljö  skjuter hon på dig för minsta uttalande Du gör, om varför Du skall drabbas av denna förödmjukelse men också otrygghet till liv och lem.

För visst har Du rätt i att det är Du som får dra det tunga lasset. Dig, pensionärer, sjuka, arbetslösa, arbetare etc har dessa överklassens och maktens människor bestämt sig för att placera i de eländigaste bostadsområdena.

Som om nu inte detta vore nog har de också bestämt att i dina kvarter skall merparten av invandrarna stjälpas av. För där gör de minst skada och hotar framförallt inte etablissemanget, som anser att Du inte har någon talan utan skall hålla truten. Så i ditt område kan man utan att blygas placera alla etniciteter, analfabeter, kriminella, psykiskt sjuka, barn som aldrig levt under ordnade förhållanden etc. Att de inte har någon aning om hygien, hur en tvättstuga används eller att avfall och liknande inte får slängas var som helst i kvarteret bryr givetvis sig inte de som bestämmer över din livsmiljö sig det minsta om. De tycker utan att säga det högt att Du och invandrarna inte bryr sig om att ni lever i en svinstia eller ej. De bryr sig inte heller om att dina barns skolgång blir spolierad av att de måste dela lektionerna med analfabeter etc.  Dina barn tillhör ju underklassen och därför passar de bäst som städare etc. Att den svenska ungdomsarbetslösheten är högst i Europa rör dem inte. Hellre ger de då de inkommande ungdomarna en standard  som är betydligt högre än våra egnas för att visa världen sin fantastiska humanism. Att var femte ungdom tvingas bo hemma hos föräldrarna eftersom invandringen kräver alla lediga bostäder är bara naturligt och riktigt. Du tillhör ju de som snart skall dö, inget producerar och därför är en belastning för samhället, varför då slösa några resurser på er.  Att Du och dina barn riskerar att bli skjutna, nedslagna eller våldtagna är något Du måste leva med. De kan kränka dig hur mycket som helst därför att Du är utan makt och ingen lyssnar på dig. Deras mantra är ”rasist” och när de ropar det efter dig drar Du dig skamset undan utan att hävda dina självklara rättigheter som människa och medborgare.

Har Du funderat över att alla de som är så humanistiskt inställda till massinvandringen sällan eller aldrig vistas eller bor i närheten av den plats där invandrarna stjälps av. Tror Du att Du hittar dem där Mona Sahlin, Birgitta Olsson, Reinfeldt, Löfven etc bor, nej. Inte hittar Du dem heller i Djursholm, Danderyd, Östermalm etc!

Men falskheten och hyckleriet tar sig också uttryck vad gäller framförallt invandrarkvinnor/flickor/barn.

I de muslimska friskolorna präglas flickorna med politikernas goda minne till att vara mannen underdånig och endast att vara en köns- och födelsemaskin. I dessa skolor blir Muhammed den ideala förebilden. Denne individ som förhärligade kriget, och där rätten att döda otrogna (icke islamtroende) är inskriven i koranen. En individ som med vårt sätt att se, inte var något annat än en pedofil. Hur kan någon tro att små barn som från tidig ålder ympas in med denna idealisering av en av historiens grymmaste individer skall kunna integreras och bli lojala mot det svenska samhället? Allt detta får ske trots att skolan skall vara konfessionslös (fri från religiös påverkan)! Samtidigt som dessa humanister skrävlar om den svenska jämställdheten göder de de mest fundamentalistiska islamistiska ledarna med skattemedel. Däremot får inte de intellektuella och begåvade invandrarkvinnorna som vill frigöra sina medsystrar ett öre! 

Har Du tänkt på att när dessa ”humanismens banerförare” skäller dig för rasist och främlingsfientlig så är det inte bara dig de menar?  För i konsekvensens namn måste de då också avse flertalet av Europas ledande statsmän och politiker liksom större delen av befolkningen som säger nej till invandring överhuvudtaget. Men hyckleriet slutar inte här. För när så våra humanistiska ministrar och politiker reser ut för att konferera med dessa, är de du och bror/syster med dem. Då har de plötsligt glömt att de har en skyldighet och ett ansvar att få Europas politiker att dela bördan med det svenska folket. Eftersom detta inte sker måste det tyda på uselt ledarskap eller kanske inte helt osannolikt att de är så spritpåverkade att de inte ens vet vad resan gällde. 

Svensson, Massinvandringen är en katastrof för Sverige, Dig, dina barn och barnbarn. Fortsätt att kämpa mot denna maktens tyranni. Men kom också ihåg. Att lägger Du din röst på dessa vid kommande val, kan Du inte förvänta dig någon förändring. 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.