Regerings-riksdagsledamöter, journalister och PK-eliten

Av Olle Ljungbeck

De oförvitliga och allt igenom hederliga.

Jag avskyr och har alltid tagit avstånd från nazister, fascister, vänster- högerextremister som islamister. För deras ideologi, ”språk”, rasism och vålds-förhärligande. De är alla samma andas barn. Som ett kuriosa kan jag nämna att jag aldrig förstått förföljelsen av judar. Jag har snarare sett dem som värdefulla och välintegrerade medborgare.

Här skulle jag kunnat stanna och påstå att härutöver finns bara goda och hederliga människor. Men då skulle jag vara en lögnare.

De människor (politiker, journalister etc) som i dag säger sig stå upp för andra människor bl a invandrare är i ett flertal fall också lögnare och ohederliga. Det gäller också många av er som jag här riktar denna artikel till.

Trots att vi sedan flera år haft en massinvandring som medborgarna inte fått någon som helst möjlighet till inflytande över så har knappast någon invandrare utsatts för några fysiska eller andra hot.  Skulle det däremot göras en ärlig redovisning så skulle denna visa att ett ojämförligt större antal svenska medborgare och etniska sådana har utsatts för grov kriminalitet som våld, stöld, våldtäkter och det nya kulturbaserade  brottet gruppvåldtäkter från invandrare. Denna risk utsätter inte ni er för. Ni har ju varit förutseende nog att inte beblanda er med invandrare utan placerat dem i de fattiga medborgarnas kvarter och bostadsområden.

Trots detta möts vi som är kritiska till massinvandringen av påståenden som kan tolkas som att vi ständigt våldför oss på invandrare. Det går ju mycket lätt att visa att förhållandet är det omvända! 

Detta sker trots att vi i vår argumentation endast använder oss av vårt lands grundlagsfästa yttrande- och åsiktsfrihet liksom FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Samtidigt som de rättfärdiga kallar sig demokrater kräver de av oss att vi skall tycka, göra allt, som de påstår är rätt och riktigt. Med andra ord är man på väg att ta ifrån oss vår grundlagsfästa åsiktsfrihet och kräva att endast en åsikt – deras – kan accepteras.

Trots att de i strid mot grundlagen och utan att höra folket, ändrat såväl denna (Regeringsformen – detta har tom Lagrådet bekräftat), konstitutionen som förutsättningarna för fortsatta trygga förhållanden i vår boende- och levnadsmiljö tycker de att vi skall vara tysta. 

Jag tänker inte be Reinfeldt, Löfven eller övriga om lov om jag får vara främlingsfientlig/kritisk eller motståndare till massinvandringen. Däremot har det aldrig förespeglat mig att använda våld för att nå mitt syfte. Nej jag tänker inte göra detta. Likaväl förbehåller jag mig rätten att vara kritisk mot massinvandringen såväl som andra påtvingade omständigheter vilka i hög grad påverkar mig, min familjs och medborgarnas vardag såväl socialt, ekonomiskt som trygghetsmässigt. Och inte minst kommer jag att försvara våra allmänna värderingar och de vi lagstiftat om.

I vårt språk finns bl a ord som hänsynstagande, respekt men också demokrati.

Alltsedan anslutningen till EU har tiden fram till nu kantats av lögner och brutna löften från politikernas sida. Man har inte ens dragit sig för grundlagsbrott.  Vad är detta om inte ett fruktansvärt förakt för oss medborgare. Det skall vara slut på den tiden att vi medborgare bara stillatigande tiger för vilka oförskämdheter och förakt som visas oss från ”de förtroendevalda”. Politikernas numera tolkning av det representativa systemet är inget annat än ett djupt visat förakt för medborgarna och demokratin . 

Vi som är kritiska till massinvandringen har inget att skämmas för. Det har däremot politikerna och journalisterna som på bästa diktatoriska sätt söker tvinga oss att tycka som de vill. Har de någon anständighet bör de gå igenom grundlagen, dess förarbeten men också FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Det verkar som att er verbala uttrycksförmåga stannade av efter avslutad småskola. När helst ni bestämt er för att kritisera oss kritiker så är det enda ord ni verkar kunna – Rasist! Jag kan inte förstå detta på annat sätt än att ni i likhet med diktaturerna söker injaga skräck i oss som inte tycker som ni genom att använda detta ord så fort ni ser en oliktänkande i dessa sammanhang.

Ni använder ofta orden – människors lika värde. Detta ordval har sällan visat sig så genomskinligt och falskt som när vi hör medier och politiker uttala sig om det senaste bombattentatet mot en oliktänkande. Allt från raljerande till illa dold förtjusning över det inträffade har vi kunnat notera  från er – de rättfärdiga och ömmande för hela mänskligheten.

Det har gått inflation i er självpåtagna rätt att ständigt kasta ur er invektiv mot oliktänkande. Snart berör de ingen. Vad kommer ni då med. Kanske en ny lag om åsikts-och yttrande förbud! 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.