Nytt och fräscht‏

Ny skollag, ny läroplan, ny gymnasieskola, ny betygsskala, förändring av förskolans läroplan, ny och nytt och fräscht och framåtanda.

Ny genteknik (GMO) i vår näringskedja, ny trådlös teknik – täckande mobilnät o snabbare internet, ny kärnkraftsteknik, ny teknik för vädermanipulation – det låter väl fantastiskt, du ska väl inte gnälla och vara bakåtsträvare?

Tittar vi närmare på resultaten av allt det nya så tornar underliga moln upp sig vid horisonten, både bildligt och bokstavligt talat. Allt nytt politikerna genomdrev inom skolan ledde uppenbart till bottenplacering vad gäller våra små försökskaniners skolresultat – vi är som tidigare sagt här i bloggen plötsligt på samma nivå som Mexiko och Colombia enligt internationella PISA-studien. Inget ont om de länderna, men var det så vi ville se resultatet av våra barns skolgång när vi gick till valurnorna genom åren?

Resultaten av fri GMO-forskning

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/01/17/gmo-potatisen-amflora-laggs-ned/,

forskning kring elektromagnetisk strålning

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2014/01/30/tradlosa-natverk-pa-dagis/,

provresultat efter chemtrails

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/08/13/chemtrails/,

den senaste av kärnkraftsolyckorna

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/03/11/vi-kommer-aldrig-att-aterupprepa-detta-misstag/,

hälsostatistik vad gäller våra barn och unga

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2013/04/04/sjalvmorden-bland-unga-okar/

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/12/adhd-nya-siffror/

m.m.  talar ett annat språk än media/politikerna talar. Det språket är ljusskyggt och mår dåligt, ja riktigt ruttet faktiskt, av att granskas. Istället för att köpa den glittriga och för en del lockande propagandan lockas jag av att plocka bort skygglapparna för att studera verkligheten så som mina ögon ser den.

Under den resans gång har jag upptäckt att mina ögon fungerar väldigt lika de flesta andras jag pratar med. Min slutsats blir att glappet mellan folket och propagandamakarna – som tillåts behärska nästan hela arenan inom skatte- och bankfinansierad svensk media – är stort, mycket stort.

Ovan funderingar kom av anteckningar jag råkade hitta från kommunens budget inför kommande år. ”När verkligheten kommer ifatt framtiden” var en rubrik i den tjocka pappershögen. Undrar vad mina barn och barnbarn kommer säga när dagens av politiker skapade verklighet kommer ifatt dem?  Undrar vad de kommer säga när de förstår vad den kraftigt ökande cancern orsakas av, i verkligheten. Om politikers beslut att släppa fri den elektromagnetiska strålningen över allt och alla inklusive våra dagisbarn – trots att det i lagstiftningen står att det är otillåtet för politiker att riskera folkets hälsa med beslut om att utsätta befolkningen för diverse nyheter så länge dessa inte är säkert vetenskapligt belagda som riskfria. Det blir nog många att åtala! Hoppas tjänstemannaansvaret snart återinförs!

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2013/11/17/aterinfor-tjanstemannaansvaret-motion-7/

GMO förekommer tydligen i dagens massiva vaccinationsprogram som våra små bebisar ska sprutas fulla med innan de uppnått 6 månaders ålder.

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/02/15/mer-vaccination/

Att sprutorna blivit så många är nytt – hängde du med i svängarna? Politiker tog besluten. Lika massiv som invandringen från främmande kulturer, vanor och värderingar. Var du med om att fatta det beslutet eller blev du ens tillfrågad?

Våra politiker fattade de omvälvande besluten medan vi satt vid TV:n, konsumerade propagandan i SVT:s nyhetskanaler – och somnade. Och de ser ogärna att följande personer får komma till tals, fast NT:s censur slapp han ändå igenom, kanske för att han har rätt hudfärg:

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=8886208

”När verkligheten kommer ifatt framtiden” blir farligt förvridet när våra styrande fattar beslut ur en fiktiv verklighet. T.ex. så undrar jag vilken verklighet Vänsterpartiets Nicklas Lundström i Kommunfullmäktige här i sta´n tänkte på när han sade: – ”Socialbidragets funktion är att hjälpa och stötta och pusha människor till egen försörjning.”

Jag begriper inte vad han pratar om, men det kanske beror på att jag känner och umgås med socialbidragstagare här i sta´n.

Jag hörde att någon skola köper hörselskydd för att skapa arbetsro i klassrummet. Ska man skratta eller gråta? Fast politikerna hittar säkert snabbt på ”nya” lösningar som kommer presenteras av media på ett mycket lockande glittrigt sätt inför valet.

Hoppas inte vi somnar vid TV:n igen!

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.