Polis och dubbelmord

Läste att dubbelmordet i Ljungsbro inte bara föregicks av flera telefonsamtal till Norrköpingspolisen från mördaren, som bad dem om hjälp och beskrev hur dåligt han mådde – vilket jag själv kan intyga i Norrköping bara leder till axelryckningar av skattefinansierade myndighetsanställda. Den lagstadgade fikapausen tycks alltid gå före. Efter att mördaren hade besvärat flera kunder i Mirum Galleria – tidigare med namnet Hageby centrum, ökänt som segregerat problemområde där många brott, för inte så länge sedan även mord, äger rum – så tog även en av företagen i gallerian anställd privat väktare kontakt med Norrköpingspolisen och bad dem skicka en patrull!!! 
 
Du vet nog varför jag sätter flera utropstecken – Norrköpingspolisen struntade även i väktarens vädjan och 9 timmar senare tog grannkommunens polis hand om den om hjälp sökande mannen, som vid det laget hade klättrat i sin kriminella karriär med två döda – en 15-årig pojke samt 54-årig kvinna som var modig nog att försöka göra det jobb som skattefinansierade polisen ansåg sig inte behöva göra: Nämligen skydda oskyldiga från att utsättas för mördaren. Ni känner historian från nyheterna.
 
Här mina erfarenheter från Norrköpingspolisen samt under kapitel Parallellsamhälle ger jag förslag till hur vi skulle kunna få råd att välja vilken beskyddare vi har förtroende för istället:
Hit går skattepengarna:
och förslag till alternativ till vår uddlösa Kriminal”vård”:
och ännu mer polis:
 
Varför ska vi tvingas fortsätta ge våra skattepengar till den ständigt dyrare svenska polisen som samtidigt får allt mindre gjort? Är det inte ren idioti att fortsätta ösa resurser över dem vi vet är lamslagna av politikers beslut? Jag tror vem som helst med sunt förnuft skulle hålla med. Varför inte istället ge dagens väktarbolag samma möjlighet till polisutbildning som polisen och låt sedan kunderna välja vem de har förtroende för på den av politiker skapade marknaden! 
 
Själv har jag mitt hus larmat sedan flera år samt har personlarm, för att jag har personlig erfarenhet av hur Norrrköpingspolisen arbetar, eller rättare sagt inte arbetar. Däremot har jag erfarenhet av att mitt väktarbolag är kompetent. Ändå tvingas jag betala – till de inkompetenta.
 
Fortsätter vi rösta som vi gjort kommer skattemissbruket fortsätta och inkompetensen växa i exakt samma fart som nu, eller i lavinfart, eftersom det inte finns något parti i riksdagen som tänker nytt vad gäller systemfelen med galna lagarna som är grundvalen till dagens samhällsbygge. De nuvarande partiernas arbete går ut på att anpassa sig till rådande system samt kamma hem så stora skatttesummor som möjligt till sig själva. Det klär de i alla möjliga tjusiga lögner som väljarna – trots allt vi sett – fortsatt sväljer.
 
Tragiskt för våra efterkommande.
Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Polis och dubbelmord

  1. vidholdz skriver:

    Och väldigt få bryr sig – fast nu kan vi skylla på OS…….

    Gilla

  2. Pingback: Senaste morden i Hageby | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.