”Valprognos 2014 – chemtrails blir den stora skrällen”

Ur BLUESHIFT

http://blueshift.nu/valprognos-2014-chemtrails-den-stora-skrallen/

Kopierar bitvis:

Valprognos 2014 – chemtrails blir den stora skrällen …

  1. Det finns ingen människa som inte begriper frågan. Det räcker med att titta på himlen och jämföra med hur den sett ut i alla tider innan år 2000. Ja, såvida man inte varit blind sedan födseln.

  2. Alla är offer för besprutningen: härkomst, inkomst, kön, civilstatus, sexuell orientering – allt detta är helt irrelevant. Frågan transcenderar t o m mänskligheten. Hade flora och fauna kunnat tala, hade även kunnat träden och gräset på marken, liksom blommor och bin och älgar, kunnat vittna om sina upplevelser, sina sjukdomar och förtida dödar.

  3. Frågan är helt enkelt fullständigt omöjlig att försvara. Det enda den rådande makten kan göra är att antingen ljuga (vilket man gjort) eller hålla tyst (vilket regeringen gör nu). Okej, det finns en sak till man kan göra, nämligen att göra vad Luftfartsverket i år gjort – två sina händer och helt enkelt påstå att frågan inte är deras att besvara,

Så, vilket blir det svenska parti som året 2014 gör frågan om chemtrails till sin och med den vinner valet och bildar regering?

Läsare pigga på att ge något av redan existerande riksdagspartier en chans till att göra vad som är det enda rätta, finner namn, mejladdress och telefonnummer till de riksdagsutskott som har hand om naturvårdsverket, SMHI, luftfartsverket, transportstyrelsen m fl i direktlänkarna nedan.”

Miljö- och jordbruksutskottets ledamöter Näringsutskottets ledamöter

Utskotten nås också direkt via riksdagens växel: 08-786 40 00

Ur Newsvoice:

”Protestera den 26 april mot ett globalt geoengineeringsprojekt som sägs pågå just nu. Är det sant eller är det bara en teori? Du avgör. NewsVoice intervjuade i Stockholm en amerikansk fd fraktpilot om chemtrails.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.