Så har ännu en sanning lyckats ta sig igenom mediernas lögnbarriär!

Av Olle Ljungbeck

Janne Josefssons avslöjande av vänsterextremisterna i gårdagens (7/5) Uppdrag Granskning är värt ”Grävande Journalisters” pris om nu journalistpris skall vara något värda.

Ingen, vare sig politiker, myndighetsperson eller ”journalist” kan väl längre förneka att vänsterextremister, liksom högerextremister, nazister och islamister tillhör de grupper som är de största hoten mot ett fredligt, jämlikt och demokratiskt samhälle.

De verkar alla för det auktoritära samhället där alla skall leva efter deras ideologier eller om inte – skall de dö.

I detta sammanhanget är det viktigt att framhålla att islam skall betraktas som en ideologi och inte en religion.

I programmet angavs att vänsterextremismen (bla AFA och AF) står för närmare nittio procent av våldet. Trots detta ger man sken av att varannan etnisk svensk är nazist! Detta är ett sätt att medvetet mörklägga det vänsterextrema våldet.

Men alla dessa fyra grupper måste bekämpas.

Utöver medierna borde de politiker som i riksdagen deltog i hyllningarna av den primitive våldsförespråkaren Sebbe Staxx uppleva att skammens rodnad färgar deras kinder. De av dessa som inte erkänner sitt ”misstag” skall för alltid känna av medborgarnas förakt. En markering kan vara att stryka dem på valsedeln.

Kanske finns det någon som kan redovisa namnen på ”hyllningskören” så att medborgarna kan göra sin plikt.

Men renhållningen är inte klar i och med Uppdrag Gransknings senaste program.

Islamisterna har sluppit igenom allt för lätt. Visserligen gav Uppdrag Granskning vid ett tidigare program tydlig information var islam/islamisterna står vad gäller flickors/kvinnors rättigheter etc etc. Men detta är inte nog.  Hjärntvätten av barn och ungdomar vid deras religiösa ”skolor” fortgår och måste tydliggöras och därmed brytas. Att fortsättningsvis tillåta dessa ”skolor” är ett brott mot barns mänskliga rättigheter och FN.s barnkonvention. Men också deras motstånd mot integration i det svenska samhället är viktig att redovisa.

Vi måste också vara på vår vakt mot vad vi kan se från andra europiska länder, där islamister genom mullvads- och underjordsarbete söker rasera det demokratiska och fredliga samhälle de invandrat till. Om sådant händer i vårt land skall det slås ned obönhörligt. Vi skall aldrig acceptera värderingar som inte står i överensstämmelse med vår lagstiftning, de som allmänt accepteras av Sveriges medborgare eller de som ingår i FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Därför är det också oförskämt att politikerna med skattemedel stöder de mest auktoritära och fundamentalistiska ledarna här. Dessa är i första hand de ledare som företräder islam i moskeer etc. Klansamhällena måste upplösas.

I dag talas det också om en växande antisemitism varvid man skenbart skyller detta på svenskar och svenska nazister. Givetvis är de ca 300 organiserade nazisterna antisemiter men den stora gruppen och allt mer militanta sådana utgörs av islamister. Vi som inte är fastlåsta i snällism- och tyckasyndom-ism utan vågar hävda våra åsikter oavsett om de strider mot de politiskt korrektas uppfattning eller inte, måste fortsätta att göra detta utan att låta oss skrämmas med ord som rasism, främlingsfientlighet etc.

Vi måste våga protestera mot massinvandringen, den accelererande kriminaliteten bland invandrare, såsom mord, våld, stöld, våldtäkt/gruppvåldtäkter, förtryck av kvinnor/flickor etc. Det borde vara en självklarhet för alla att om inte detta stävjas blir vårt land från att ha varit ett trygghetens till att bli otrygghetens och konflikternas samhälle. Ingen av oss vill eller har något behov av eller intresse att förfölja eller förtrycka de invandrare som sköter sig och vill integreras. De skall givetvis behandlas på samma sätt som vi själva vill bli behandlade. Men därmed tar vi inte avstånd från att massinvandringen måste brytas och minskas ned till högst en tiondel av dagens.

Detta är klartext. Att rygga tillbaka för sanning och verklighet är att bädda för kaos, konflikt och otrygghet i framtiden.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så har ännu en sanning lyckats ta sig igenom mediernas lögnbarriär!

  1. vidholdz skriver:

    Olle visar återigen sitt knivskarpa sunda förnuft – han skulle vara svår att prata omkull i en debatt utan skulle stå stadigt allt medan de (floskelmakarna) skulle slingra sig likt ormar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.