”Långsamt vaknar vi upp”

Fick nyligen kontakt med författaren Ingemar Wärnström som skickade följande meddelande till ideella föreningen MagMa:

”Jag vill gärna bidra till föreningens målsättning med mina erfarenheter från 20 års försök att bidra till en bättre värld. 1994 arrangerade jag Sveriges första frienergi-symposium med dr. H.E.Puthoff som huvudtalare. 1996 startade jag världsbildsföreningen CANHELP med syfte att ta oss ur den mekanistiska vetenskapens fälla, och 1998 startade jag University for Global Well-Being i Höör i Skåne (senare Holma College) för att lägga grund för en mänsklig utbildning.

Jag har därför stor erfarenhet av hur det är att bli motarbetad och missförstådd.
Min just utgivna bok LÅNGSAMT VAKNAR VI UPP, och ser vilka som styr vår värld, syftar till att visa att de svarta krafter som står för förstörelse och död – de som startat alla krig och som ännu regerar världen – inte bara finns utan har varit nödvändiga och naturliga för människans mentala och emotionella utveckling och mognad. (insiktbok@yahoo.se)

Just nu, i vår tid, har vi möjlighet att frigöra oss från ondskan om vi bara vaknar upp och tar ansvar för våra egna liv och vår planet, i stället för att överlåta ansvaret till politiker som fullständigt saknar både etiska normer och mänsklig medkänsla. I dag handlar politiken om att förstöra människans mentala och fysiska hälsa, att förgifta jorden som ger oss vår mat, vattnen där vi fiskar och luften som vi andas. Detta måste tydliggöras för alla människor, då finns det ännu hopp om en ljusare och ofantligt mycket bättre framtid.”

Ingemar Wärnström

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.