Jag anklagar

Av Olle Ljungbeck

Jag anklagar Regeringen, Riksdagen men särskilt också de direkt ansvariga Tobias Billström och Erik Ullenhag för de krisartade och problemfyllda förhållanden de skapat genom total avsaknad av strategi och planer ( bl a hälsoundersökning, introduktion och  gällande lagar samt förbud att tillämpa vissa kultur och religionsbundna företeelser) för att möta invandringens många problem.

Jag anklagar flertalet chefredaktörer som utestängt alla kritiker av den förda invandringspolitiken. Jag anklagar dem för att de hindrat seriösa kritiker att framföra saklig, vederhäftig och reell kritik. Därmed är de också  medansvariga till könsstympning (att detta brott inte förhindrats), att hedersvåld fortfarande är utbrett inom invandrarkretsar liksom tvångsgifte men också att invandrarkvinnor även sedan de kommit till Sverige lever under mannens, kulturens och religionens förtryck. Men också att medierna inte bevakar det förtryck av framförallt flickor som sker i islamistiska friskolor. Att invandrarkriminaliteten fått så oanade proportioner att den svenske medborgaren inte längre kan känna sig trygg i sitt eget land. Många av dessa brott skulle kunnat förhindrats med en öppen och i ordets rätta mening riktig journalistik. De flickor som t ex könsstympats sedan de kom hit bör  betrakta nämnda chefredaktörer som medbrottslingar till de som utfört de omänskliga gärningarna. Detta därför att de alltid mörkar brott där invandrare är gärningsmän och inte bedriver en grävande journalistik när det gäller invandrare.

Jag anklagar dessa chefredaktörer för att inte utföra sitt jobb. Flertalet har fastnat och är låsta i en form av pueril journalistik. Där allt som Sverigedemokraterna står för hur bagatellartat det än är, betraktas som mycket allvarligare än de grövsta brott utförda av invandrare. Det är inte utan att flertalet har tagit över don Quiotes roll där de jagar allt utom väsentligheter.

Ullenhag har på ett nästan obeskrivbart sätt undvikit att ta tag i de viktigaste invandrarproblemen och hänger sig i stället åt någon slags kravlös infantil snällism och tycka-synd- om  – ism som bara förvärrar situationen.

Att en så totalt inkompetent person skall ha tilldelats uppgiften att ansvara för integrationen  av invandrare varav merparten är analfabeter och för med sig kulturellt och religiöst betingade värderingar som är oförenliga med ett civiliserat samhälle är oförsvarligt. Att få invandrarna att totalt lämna dessa för mer civiliserade samhällsformer är en nödvändighet.

Jag har själv anmält såväl föräldrarna till de könsstympade flickorna i Norrköping och Kalmar till Riksåklagaren. Enligt uppgift hade ingen myndighetsperson gjort någon anmälan till lokala åklagare eller riksåklagaren tidigare! Är detta riktigt är det oförlåtligt och skall i så falla klassas som ett grovt tjänstebrott.

Ingen normalbegåvad människa kan undgå att se att Sverige nått den absoluta gränsen för mottagande av invandrare. Trots detta sitter Ullenhag, Billström och Reinfeldt m fl med händerna i kors och tar inte tag i den kanske allvarligaste frågan någonsin.

Sverige och många andra EU-stater har under den tid EU funnits blivit överkörda i en mängd väl så viktiga frågor. Det är endast regeringens men också riksdagens totala handlingsförlamning som gör att inte EU tvingat andra stater att ta sin beskärda del av invandrarna och därmed avlasta Sverige från att med några få stater ensamma bära denna börda.

Vi är många som kräver de nämndas avgång men också en begränsning av invandringen till maximalt 5-10 tusen personer årligen.

Vi kräver också att den tjänst som Mona Sahlin nyligen tilldelades av regeringen skall hon fråntagas omgående. Men för henne är kanske könsstympning en form av en högre kultur.  Vi som inte tillämpar denna omänskliga behandling av flickor har ju enligt Sahlin ingen kultur. Om hon inte skiljs från den nya tjänsten kommer saklig sund kritik att från hennes sida bekämpas med alla medel och då kommer den nu rådande krisen att ytterligare förvärras och flickor att stympas fortsättningsvis.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag anklagar

 1. Ingemar Wärnström skriver:

  Nej Olle, dom där grabbarna saknar inte strategi och planer. Har du nånsin funderat på om deras agerande kan bero på att dom följer en annan agenda än den vi tror. Deras avsikt är inte att lösa problem, deras avsikt är att skapa dom! Jag har skrivit en hel bok om detta; Långsamt vaknar vi upp, och ser vilka som styr vår värld.
  Det finns en dold agenda som styr världen, vilket bl a John F.Kennedy talade om när han sa att ”det finns en internationell konspiration som har stort inflytande på det globala planet”, och om vilken FBI-chefen Edgar Hoover sa: ”Människan är handikappad av att stå ansikte mot ansikte med en konspiration så monstruös att de inte kan tro att den kan vara sann.”
  Konspirationen handlar om att skapa en världsregering där de själva (militär-finanskomplexet) styr världen. Just nu pågår en utrensning av 90% av världsbefolkningen, och en medveten destruktion av alla stater i ”den fria världen”. Våra unga mäns spemieproduktion har sjunkit dramatiskt och ligger nu just över gränsen för fruksamhet.
  Detta är anledningen till bl.a. att ett antal väl fungerande cancerläkande metoder stoppas, att fungerande lösningar som gör drogmissbrukare helt drogfria på en veckas tid stoppas, att vitaminer (den bästa medicin som finns) ska klassas som gifter enligt Codex Alimentarius, och så vidare. Den svarta, destruktiva kraften styr ännu världen. Dock kan vi göra slut på dess makt nu, om vi bara vaknar upp.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s