Nu får det vara slut på daltet och toleransen  med det primitiva och ociviliserade i invandrares beteende

Sen publicering av nedan artikel eftersom jag först inte kände till att det handlade om en specifik händelse med de omtalade invandrarpojkarna:

Av Olle Ljungbeck

Den senaste kulturberikningen av vårt land i form av att småpojkar sexuellt trakasserar småflickor är droppen som urholkar stenen.

Att dessa pojkar, representerande en för oss helt främmande religion och kultur, utför sådana primitiva och låga handlingar har sin förklaring.

Män från denna kultur och religion ser kvinnans/flickans enda uppgift vara att stå till mannens förfogande för att han skall få köra kuken i henne. Det har inte det minsta med en kärleksfull gemenskap mellan man och kvinna att göra. Vad är det för män som kan acceptera och genomföra samlag där kvinnan har könsstympats och där den akt som av våra främsta författare i deras diktning beskrivits som den finaste föreningen mellan man och kvinna blir ett enda lidande? För det första måste den vara död på allt vad känslor heter förutom att den är till ytterlighet rå.

Men det står också helt klart att människor från denna kultur/religion också i många fall saknar känslor även för djurs lidande.

Jag vägrar acceptera detta på många områden totala raserandet av vår kultur. Jag vägrar längre acceptera att en minoritet i förhållande till befolkningen i övrigt – av inkomna individer – skall få vara orsaken till flest mord, rån, våldtäkter, skjutande. Jag accepterar inte att jag, min familj, mina närmaste ja övriga svenska medborgare, inte som tidigare skall kunna leva och bo i vårt land utan att dagligen vara utsatta för risken att bli dödade, rånade, våldtagna etc. För detta är dagens verklighet i Sverige. Enligt Sveriges grundlag skall regering och riksdag skydda medborgarna. I det fallet bryter de nämnda totalt mot grundlagens tydliga mening. Ett krig kanske inte kan hejdas. Men i dagens Sverige utsätts medborgarna för våld och övergrepp med regeringens och riksdagens goda minne. De kan hindra detta genom en minskad invandring men gör det inte.

Därför skulle de ställts inför riksrätt om vi haft en författningsdomstol.

De politiskt korrekta män och kvinnor som kan åse allt detta och ändå tiga är de simplaste i det här landet. De tror sig humanistiskt och kulturellt stå över oss som kritiserar massinvandringen och vad den för med sig.

Dessa män och kvinnor skall och får inte tas på allvar. De är skadade såväl etiskt som moraliskt. Efter att ha tagit del av tidningars avslöjande om vissa politikers narkotikaanvändning kan man inte utesluta att vissa fortfarande är beroende och därför handlar därefter.

Dessa stackare tror nu på fullt allvar att de representerar det goda när de i stället sopar allt det mest ohyggliga under mattan, som många invandrare genom sin religion och kultur står för.

Ett ytterligt skrämmande faktum är att dessa, politiker med Erik Ullenhag i spetsen ser katastrofen komma, men gör ändå ingenting.

Den handlingsförlamning som inte minst Ullenhag tydligare än någon ger uttryck för är en katastrof och kommer att sluta i kaos. När en minister i sin cv tar upp att han varit konfirmandlärare frågar man sig vad han egentligen menar med meriter och kompetens!

Vi svenska medborgare har självklart rätt att som tidigare leva i trygghet utan risk för att bli drabbade av invandrares dårskap. Ställer invandrarna inte upp på detta skall de självklart utvisas.

I dag har yttrande- och åsiktsfriheten ersatts av Mc- Carthyismen. Då jagades inte bara kommunister utan alla som kunde ha sympatier för ett samhälle där klyftorna var något så när utjämnade. I dag har Mc-Carthyismen kommit till Sverige men i annan skepnad. Nu är alla enligt de politiskt korrekta medierna och politikerna, nazister om de är kritiska till massinvandringen och de förödande konsekvenser denna i många fall medför för medborgarna.

Trots att Säpo klart uttalat att i Sverige finns det på sin höjd 300 organiserade nazister är alla vi kritiker – nazister och främlingsfientliga. Att Säpo varnar för svenska jihadister nonchaleras däremot helt och hållet.

Att vi söker värna de värderingar som vi såväl lagstiftat om som de vilka är allmänna i befolkningen betyder inget. Medan vi vill belysa och komma till rätta med de avvikande kultur- och religiösa avarter som inte hör hemma i en civiliserad stat tiger de politiskt korrekta helt och hållet om dessa.

Att invandrarkvinnor/flickor är lika förtryckta av sina landsmän, sin kultur/religion som i hemlandet rör inte de politiskt korrekta det minsta. Sådant får och skall inte upp i dagen för att därigenom tillförsäkra dessa kvinnor/flickor samma rättigheter som den egna befolkningens. De primitiva avarter som även utövas sedan invandrarna kommit hit ses snarast som något originellt och får knappast ifrågasättas.  Men det allvarliga med denna tystnad är att nu drabbar även dessa avarter den etniskt svenska befolkningen. Tryggheten på våra gator och torg liksom i vår hemmiljö blir alltmer en chimär.

Ni som kämpar för ett Sverige där de humanistiska värderingar våra far/morföräldrar kämpat för. Ge inte upp. Ni har rätten på er sida. Slå hål på de politiskt korrektas myter, lögner och förfalskning av verkligheten. Ge er inte. Fortsätt och beskriv dagens verklighet. Den som de politiskt korrekta med alla medel söker dölja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s