Du måste våga hävda din åsikt mot de politiskt korrekta

Av Olle Ljungbeck

Det borde vara en självklarhet men också en skyldighet att en regerings och riksdags främsta plikt är att värna det egna folket och skydda det från faror. Men också att verka för en god standard inom skola, vård och omsorg. Även att i första hand skapa sysselsättning för sina egna ungdomar och vuxna befolkning. Lika viktigt är det också att starkt ta avstånd ifrån och förhindra  att primitiva värderingar och vidskepelse får grogrund i vårt land. Därför måste den religion som är jämförbar med nazismen (islam) och borde benämnas ondskans religion på alla sätt fördömas och de värderingar denna omfattar och som strider mot vår lagstiftning, förbjudas. Den ideologi/religion som motarbetar jämställdhet mellan kvinna och man liksom mellan flicka och pojke skall inte ges möjlighet att verka i vårt land. Det är en skam att denna religion stöds med våra skattemedel så att de mest reaktionära krafterna inom den får resurser att sprida sitt gift.

Fortfarande könsstympas invandrarflickor i Sverige. Fortfarande går ca 70000 invandrarungdomar i ständig rädsla för att bli bortgifta. Fortfarande är hedersrelaterade mord, våld, våld- och gruppvåldtäkter ofta förekommande på såväl svenska som invandrarkvinnor/flickor.

Ledarna för denna religion döljer inte att de har för avsikt att ta över vårt land med våld och införa sharialagar.  Trots detta stöds de av politiker och media!

Skall vi verkligen acceptera rollen som offerlamm, liksom de judar och vissa andra folkgrupper blev, utan att någon förhindrade det. Skall vi låta detta bli verklighet i en nära framtid  iscensatt av våra egna politiker. Kom ihåg att det alltid är den politiska och akademiska ”eliten” som svikit sitt land, inte folket. I dag bär också medierna en stor del av skulden till vad som är på väg att hända. De hävdar inte längre vår lagstiftade åsikts- och yttrandefrihet. Agerar inte vi (folket) nu,  tar vi inte något ansvar varken för våra barn, barn-barn eller efterkommande.

Detta land är vårt. Så länge vi är en nationalstat med egen regering och riksdag (även om denna inte längre tjänar sitt folk) skall vi hävda och kämpa för denna sanning.

De sju riksdagspartierna är i dag kopior av det forna Sovjetunionens, Östtysklands, och Nazitysklands maktelit vad beträffar synen på demokrati (folkets rätt att själva bestämma sin framtid).  Med andra ord är de inte längre anhängare till detta samhällsskick utan har helt anammat det auktoritära styrelseskicket att inte höra medborgarna ens i de viktigaste frågorna som t ex massinvandringen. Märk väl att jag anklagar dem inte för det våld och den terror som de nämnda staternas politiska ledning utövade mot sitt folk. Men den dag kan mycket väl komma, när massinvandringen nått sådan omfattning och invandrare tillhörande ondskans religion är till antalet så många att de gör allvar av det som deras ledare har som mål, nämligen att ta över makten och införa ondskans religion i vårt land.

De sju riksdagspartierna kallar sin politik humanistisk. Men hur kan man kalla en politik humanistisk när den raserar allt det som det egna folket byggt upp? Sedan är påståendet om att de av helt humanitära skäl tillåter dagens massinvandring, osanning. I dag företräds dessa sju partier av personer som säger sig hylla och vilja verka för det mångkulturella samhället. Med andra ord utsätter man Sveriges befolkning för ett experiment som de inte har medborgarnas stöd för, men som de själva vill förverkliga. De tror blint på mångkulturen. Men de har inget som helst stöd för att ett sådant samhälle blir ett gott samhälle. I stället visar historien ganska klart att ett så homogent samhälle som vårt kommer att drabbas av interna strider, våld och andra kriser. 

Det vilar i dag ett löjets skimmer över hur de sju riksdagspartiernas politiker okritiskt spelar med i alla de kulturbetingade riter, vidskepelse och sedvänjor som dagens invandrare för med sig, inte minst under Ramadan. I stället för att klart ta avstånd ifrån dessa vidskepligheter och hävda att de inte hör hemma i en civiliserad stat jamsar de med. Det är närmast beklämmande att åse detta hyckleri.

Den ”kultur” och religion de fört med sig hit, hör till stora delar inte hemma i en civiliserad stat.

Men skall vi vinna kampen mot de vars avsikt är att förstöra vårt land och ta ifrån oss makten över vårt eget land och dess utveckling måste vi ut på plan. Alla som läser detta måste inse sitt eget ansvar och agera. Du kan göra mycket för att skapa opinion mot nya asylboenden på din hemort etc.

Själv hemkommen från en resa i Lappland skall jag den närmaste tiden ut med min skylt och markera mitt avståndstagande från dagens politik.

En av världens främsta författare (en verklig humanist) och den jag håller högst av dem alla var Harry Martinsson.

I början av 1930-talet blev han och hans hustru Moa inbjudna till en författarkonferens i Moskva (under värsta Stalin-epoken). Harry var inte särskilt förtjust i att resa dit men hustrun Moa var övertygad kommunist och insisterade att de skulle fara. Hela författarkongressen präglades av Stalinkulten. Den ende som verkligen genomskådade det hela var Harry. Han skrev en dräpande redovisning över kongressen och var den ende som såg med klara ögon vad som pågick och vad som skulle hända. Men hela vänster-”eliten” var totalt förblindad och hyllade denne massmördare på alla sätt. Efter hemkomsten var Harry ständigt utsatt för mobbing och hån av just denna vänster. Samma vänster som i dag säljer ut Sverige och liksom kommunismen, nazismen aldrig accepterat det demokratiska styrelseskicket.

De (högern, liberalerna, centern etc) som då tog avstånd från kommunismen har i dag lierat sig med dessa och gör även de allt för att utplåna det demokratiska systemet.

Vi som nu vänder oss mot massinvandringen och hävdar demokratin får inte falla till föga för de sju riksdagspartiernas skrämselpropaganda om rasism etc. Harry var ståndaktig i sin kritik och skapade också världslitteraturens kanske främsta epos som han sedan bl a fick nobelpriset för. Men fick också alltför rätt om Stalintidens våldsorgier.

Det är en ödesstund för vårt land och då måste rädslan vika och var och en i stället fatta mod och vara beredd att kämpa för vårt lands fortsatta frihet och för de värderingar våra förfäder kämpat sig till de senaste hundra åren.

Låt därför aldrig de som vill förstöra vårt land skrämma dig. Du har rätten på din sida. De värden såväl materiella som andliga vilka skapats  i vårt land får inte raseras av en degenererad medie- och politikerkår som är helt kravlös vad gäller invandrare och gjort den fördummande och ointellektuella men också respektlösa snällismen och tycka-synd-om-ismen till sina främsta ideal.

PS Vem som vill får använda och sprida ovanstående. DS

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.