Jag kräver likhet inför lagen men också respekt för de svenska medborgarna och demokratin

Av Olle Ljungbeck

Till Regerings- och riksdagsledamöter jämte Riksåklagaren (RÅ) och Säpo.

Jag kräver likhet inför lagen men också respekt för de svenska medborgarna och demokratin.

När någon av Sverigedemokraternas (SD) representanter råkar göra uttalanden som de politiskt korrekta inte gillar, även om dessa är att betrakta som petitesser, utsätts de för en förkastelsedom från politiker och media som inte har det minsta med verkligheten att göra.

I riksdagen har vi en islamistisk moderat riksdagsledamot vid namn Abdisiriak Waberi.

Han blev först känd som rektor för den islamistiska friskolan Römosseskolan. Anledningen härtill var att han tillåtit mobbing och kränkning av flickorna vid skolan under ett flertal år.

Denne Waberi har gjort tydliga uttalanden om att han vill införa sharialag i Sverige. Han har också betonat att det finns ledare i islam som sitter inne med den absoluta sanningen i vissa frågor vilka därmed ej får ifrågasättas. Hans motstånd mot jämlikhet för kvinnor har verifierats många gånger. Härutöver har han redovisat sådana reaktionära värderingar som vi är helt främmande för i Sverige. Trots detta har ett regeringsparti – Moderaterna  – gjort honom till riksdagsledamot och han är även representerad i för nationen viktiga riksdagsutskott. Det har också visat sig att han är ledamot och i vissa fall leder organisationer vilka så länge motsatsen inte har bevisats, det ej  kan uteslutas att dessa har kopplingar till terrororganisationer.

Hans värderingar och åsikter strider helt mot vad som kan accepteras av en riksdagsledamot i en demokrati. Det har påståtts att han lämnat allt detta bakom sig. Hur någon kan påstå detta med hänsyn till de uttalanden han fortfarande gör och de organisationer han representerar är omöjligt att förstå och utan vidare acceptera.

Jag kräver därför att Abdisiriak Waberi skall höras av konstitutionsutskottet eller av Högsta domstolen med Säpo och Riksåklagaren (RÅ) närvarande. Det bör då också undersökas om Waberis organisation stöttat Moderaterna ekonomiskt.

Med tanke på de hot som nu vilar över vårt land i form av terror från bl a de unga invandrarmän som anslutit sig till terrorgrupper i Syrien, Irak, Afghanistan m fl måste regeringen göra allt för att förhindra framtida våldsdåd mot Sveriges befolkning.

Den massinvandring regering och riksdag beslutat om har de svenska medborgarna inte på minsta sätt fått möjlighet att påverka eller ta ställning till. Detta är helt oförsvarligt med hänsyn till vilka konsekvenserna kan bli. Ett djupare förakt för folkviljan har aldrig en regering eller riksdag visat tidigare.

Med bakgrund av hur tusentals svenska kvinnor våldtagits, kvinnor som män utsatts för våld och mord från invandrare är det inte bara oacceptabelt att massinvandringen får fortsätta utan också en form av terror mot det egna folket. Politikerna såväl i regering som riksdag vilka har till uppgift att värna och skydda medborgarna såväl samhällsekonomiskt som mot fysiskt våld har totalt förrått dessa genom sin helt oansvariga invandringspolitik. 

I dag fick vi besked om det som regeringen länge försökt att dölja. Nämligen att invandringskostnaderna kommer att försämra statsbudgeten påtagligt och därmed slå mot såväl vård, skola och omsorg. Risken att även pensionerna måste sänkas är stor. För oss medborgare ger dagens invandringspolitik intrycket att politikerna för omvärlden vill framstå som de största humanisterna av alla. Samtidigt förråder de sitt eget folk med en helt oansvarig och handlingsförlamad politik som inte bara kommer att leda till ekonomiskt sammanbrott utan också kan medföra terror vilken kan komma att skörda många människoliv.

Om regering och riksdag hade den minsta realism och respekt för medborgarna skulle man snarast sätta stopp för massinvandringen och om nödvändigt ge hjälp på plats i de länder från vilka invandrarna nu kommer.

Om denna regering och riksdag bestod av mogna, realistiska och ansvarstagande människor skulle man omgående gå till handling och avbryta dagens massinvandring omgående.

Det politiska kaos som råder i dag visar på ett land helt i avsaknad av kompetenta och ansvarstagande ledare.

De terrorhot som representanter för ondskans religion allt oftare ger uttryck för är en realitet.

Om denna realitet blir verklighet hur skall ni politiker i regering och riksdag då kunna svära er fria. Skall det bli som vanligt. Det var inte mitt ansvar? Med största sannolikhet kommer medborgarna ha en helt annan uppfattning och komma att utkräva ett ansvar ni inte väntat er.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag kräver likhet inför lagen men också respekt för de svenska medborgarna och demokratin

  1. corneliadahlberg skriver:

    Svensk socialbidragstagare talar:

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s