Öppet brev om Geoengineering, HAARP och Chemtrails

”Ämne: Öppet brev om Geoengineering, HAARP och Chemtrails

Till Sveriges politiker, berörda myndigheter samt till massmedia!

Pågår det ett allvarligt brott mot Sveriges och världens befolkning?
Vi kräver att det undersöks snarast och seriöst!

Vi är många svenska medborgare som börjat bli alltmer oroade och bekymrade över den verksamhet vi numera ofta iakttar på himlen, det som i vardagstal beskrivs som ”chemtrails”, ”Atmospheric Chemical Aerosol Deployments” eller ”Atmospheric Aerosol Dispersals”, d.v.s. de kemikaliestrimmor som sprids av flygplan, ofta, enligt flera källor, av kommersiella men också av militära flygplan; strimmor som successivt sprider ut sig och lägger sig som ett tunt dis över den tidigare djupblå himlen. Ett akademiskt begrepp är ”Geoengineering”, d.v.s. möjligheter att forska på hur man kan manipulera vädret på olika sätt. Det finns massor med artiklar och filmer på Internet och numera också böcker, med dokumentation ända från början av 1990-talet, och även i viss mån tidigare, om dessa aktiviteter.


Se hela brevet som finns attachat…    

Vi vill stoppa detta
Vi som undertecknat denna skrivelse är mormödrar och farmödrar, morfäder och farfäder, mammor och pappor, döttrar och söner, medborgare som är mycket oroade för våra familjers, våra vänners, våra grannars, ja för hela mänsklighetens framtid och hälsotillstånd. Vi accepterar inte längre förnekanden, förlöjliganden (att kallas ”konspirationsteoretiker”), lögner, undanflykter eller antidemokratiska härskartekniker.
Enligt tusentals upprörda personer i Sverige och i världen pågår det kanske just nu det mest fruktansvärda brottet någonsin mot mänskligheten, även mot de ännu ofödda. Vi kan om vi vill, avstå från kemikalier i mat, i kläder och i våra trädgårdsodlingar. Vi kan avstå från läkemedel och vacciner. Vi kan vägra GMO-produkter. Men vi är tvungna att andas. Den luft vi andas kommer från troposfären, där sprayningen sker. Är den luft vi andas nu den friska luft vi behöver och har rätt att kräva som levande varelser på vår planet?
Kanske kan denna fråga bli angelägen inför höstens val. Vi kommer under sensommaren att verka för det.

Vi kräver:

Att en eller ändå hellre två av varandra oberoende forskargrupp/er utan kopplingar till kemikalie-, läkemedels-, försvars- eller andra industrier eller till försvarsmakten, vilka kan tänkas ha jävsintressen till verksamheterna, omedelbart skapas. Grupperna bör även inkludera internationellt verksamma forskare.

Att grupperna omedelbart får starta en seriös och omfattande undersökning av fenomenet Geoengineering och ”chemtrails”, inklusive HAARP och liknande anläggningar.

Att seriösa undersökningar görs genom provtagningar av vatten, regnvatten och mark, samt vävnader från förlamningsdrabbade djur (älgar, fåglar, fiskar mm) som drabbats av mystisk och omfattande död.

Att det görs en ansvarsutredning. Vem och vilka har tillåtit överflygningar med spridning av kemikalier och varför?

Att dessa undersökningar genomförs skyndsamt och under stor öppenhet.

Att forskar-/utredningsgrupperna knyter till sig utomstående kritikergrupper och kunniga personer/bloggare m.fl. som agerat i frågan, för att garantera de öppna och kritiska perspektiven i undersökningarna,

Att resultaten successivt offentliggörs och ges möjligheter till debatter i media, i tidningar, radio och TV under utredningens gång, samt

Att kontinuerlig öppen och seriös dialog kan föras med allmänheten via media och på sociala medier.”

 

Nedan det givna svaret från våra inkompetenta myndigheter, som enligt lag har till uppgift att värna folkets hälsa, som enligt lag inte får tillåta någonting som inte är BEVISAT OFARLIGT för medborgarna, som existerar enbart för att dränera skattebetalarna. De väljer istället, på sina välbetalda poster, att blunda och suga maktens arsel:

”Miljödepartementets svar för kännedom!

Pia

From: M Brev
Sent: Wednesday, August 20, 2014 3:32 PM
Subject: SV: M2014/1839/Brev VB: Öppet brev om Geoengineering, HAARP och Chemtrails
 

Hej Pia,

Tack för ditt mail om chemtrails. Du skrev till miljöminister Lena Ek men jag har blivit ombedd att svara.

Det finns inga belägg för existensen av så kallade chemtrails. Ingen handläggare på Miljödepartementet arbetar med frågan. Jag bifogar en länk till SMHI:s webbplats där du kan läsa mer om fenomenet med kondensstrimmor från flygplan.

http://www.smhi.se/kunskapsbanken/inga-vetenskapliga-belagg-for-chemtrails-1.32335?print=yes

Ha en fortsatt trevlig sommar.

Med vänliga hälsningar

Michael Nordenberg

Departementssekreterare

Miljödepartementet

E-post: m.registrator@regeringskansliet.se

Telfonväxel: 08-405 10 00

Hemsida: www.regeringen.se/miljo

Följ oss på blogg.miljodep.se

Dessa fick brevet:

Från: Pia Hellertz [mailto:pia.hellertz@telia.com]
Skickat: den 17 augusti 2014 23:49
Till: info@moderat.se; fredrik.reinfeldt@regeringskansliet.se; info@folkpartiet.se;jan.bjorlund@regeringskansliet.se; info@centerpartiet.se; Annie Lööf; Göran Hägglund;socialdemokraterna@riksdagen.se; info@vansterpartiet.se; jonas.sjostedt@riksdagen.se; info@mp.se;asa.romson@riksdagen.se; gustav.fridolin@riksdagen.se; jimmie.akesson@riksdagen.se; Karin Enström; Beatrice Ask; Lena Ek; exp-hkv; irf@irf.se; lars.eliasson@irf.se; redaktionen@sakerhetspolitik.se;registrator@msb.se; registrator@naturvardsverket.se; kemi@kemi.se; lfv@lfv.se;registrator@kustbevakningen.se; socialstyrelsen@socialstyrelsen.se; skogsstyrelsen@skogsstyrelsen.se;bengt.kjellson@lm.se; rikspolisstyrelsen@polisen.se; registrator@bra.se; info@folkhalsomyndigheten.se;registrator@ssm.se; smhi@smhi.se; registrator@foi.se; info@enhet.se; info@defria.se
Kopia: Dagens Nyheter; peter.wolodarski@dn.se; Svenska Dagbladet; Expressen; Aftonbladet; ETC; Johan.ehrenberg; Fria Tidningen; kundtjanst@nyatider.nu; rapport@svt.se; aktuellt@svt.se; Tvärsnytt;nyhetsmorgon@tv4.se; redaktionen@tt.se; par.gunnarsson@lakartidningen.se; jan.ostergren@lakartidningen.se; NA; tipsahn@hn.se; 71234@sydsvenskan.se; kundtjanst@nsk.se; tipsa@hd.se; 72010@gp.se;tidningen@kalmarposten.se; tips@jonkopingsposten.se; redaktionen@kuriren.com; ledarsidan@bt.se;redaktion@nsd.se; info@ja.se; eva.kallstrom@tidningenland.se; ulrika.thunqvist@sormlandsbygden.se;tips@ekuriren.se; redaktionen@newsvoice.se; Vaken.se Administrationsgruppen; 2op@cmail.nu;ledarredaktionen@miljomagasinet.se; mikael.salo@idg.se; miljoaktuellt@idg.se; tips@nyheter24.se;webb@barometern.se; tipsa@avpixlat.info

https://corneliadahlberg.wordpress.com/?s=Chemtrails%3F+%28motion+8%29

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Öppet brev om Geoengineering, HAARP och Chemtrails

  1. Ping: Dagens himmel | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.