Kommunfullmäktige 25 augusti

Den här gången kändes det rätt trevligt att komma tillbaka efter sommaruppehållet och träffa – trevliga ledamöter igen! Börjar kanske bli varm i kläderna strax innan avslut;)

Sedan blev det rätt komiskt när Markus presenterade en av sina som vanligt många motioner – (om alla ledamöter skrev så många skulle vi aldrig bli klara med våra möten, suck). Denna gick ut på

Att ta initiativ till startandet av en fadderverksamhet för nyanlända invandrare, med målet att bistå med samhällsorientering för att underlätta anpassning till samhället och minska segregationen i kommunen.”

KF började med att 10 ungdomar, som fått anställning av kommunen som ”Unga kommunutvecklare 2014” under sommaren, presenterade 8 förslag för ett bättre Norrköping. En av dem presenterade förslag om ”Kontaktfamilj till ensamkommande ungdomar” och jag sade till Markus – det är ju ungefär som din motion.

Denna SD-motion rörde upp samma gamla av Bonniermedia genom hjärntvätt skapade floskler hos en moderat. Han var mycket upprörd över att sverigedemokrater levererar en sådan motion – den falska humanismen har ju hans 7-klöver ensamrätt till! Han kunde inte nog ofta upprepa ”rasister, nazister och fascister – som har fräckheten att ge sig in i samma ljugarbransch som hans partier levererat svenska folket sedan decennier. Även Ku Klux Klan fanns med i svadan…

Vårt samhälle håller på att rasa samman mitt framför ögonen på dessa politiker och ändå har de mage att stödja sina ruttna överordnade. De borde känna djup skam och vara beredda att stå till svars när deras barn och barnbarn frågar dem – Hur kunde du?

http://www.sydsvenskan.se/asikter/vi-kunde-nog-aldrig-tro-att-det-skulle-ga-sa-har/

På tal om ljugarbransch så skriv under, om du inte redan gjort igår, mot svensk/amerikanska hjärntvättarmedia Bonnier, som du säkert vet väljer våra politiker. Utan falskspel får du inte tillträde till de korrumperade korridorerna i vår huvudstad, som vi snart ska ”välja” mellan:

http://raddasverige.nu/stoppabonnier/

Detta inlägg publicerades i Norrköping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.