Krigshetsarna

Med tanke på svensk medias rapportering om att Ryssland för krig mot Ukraina är det intressant att läsa flyktingsiffrorna:

Den 5 augusti hade 730 000 människor från östra Ukraina sökt skydd i RYSSLAND! Hur ofta flyr man till landet som angriper?
Från Krim, där en folkomröstning fick avgöra att Ryssland skall leda landet, fanns vid den tiden 15 200 flyktingar enligt FN:s flyktingorgan UNHCR. 
 
Vill du veta vem som för krig mot vem – tänk och sök info självständigt.
Annonser
Det här inlägget postades i Rätts/krigsbusiness. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Krigshetsarna

 1. Benny skriver:

  Det här med logik är inget som besvärar propagandamakarna så länge folk i allmänhet är beredda att tro på den. Vad ”våra” media också undviker att nämna är att de värnpliktiga ukrainska soldater man i början av kriget skickade in i striderna inte alls var intresserade av att skjuta på sina landsmän, utan det var först efter att man fått hjälp av legionärer från Polen, Rumänien, USA som slakten tog fart. (även några svenskar figurerar i detta beklagliga sammanhang) Våra medier lyckas alltså förtiga en långt värre flyktingkatastrof i Europa än den IS skapat de senaste månaderna, vilket ju visar hur sjuk och snedvriden världsbild som PK-media spyr ut till folk. Och legionärernas brutaliet i Ukraina står inte IS efter på något vis det visar de klipp som man så stolt lägger ut på t ex Youtube. Detta är dock inget man i västmedia vill kännas vid för då erkänner man indirekt sitt misstag i att stödja den USA-ledda kuppen i februari.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för info Benny! Talade just med kvinna från Ukraina som är förtvivlad över situationen i sitt hemland. Hon talar om hjärntvätt även där.

   Gilla

   • Benny skriver:

    Ja det är en enorm katastrof för Europa men den visar också hur snedvriden världsbild som medierna prånglar ut till folk. Läste att Ruslana, som gav sitt stöd till juntan i början, ändrat uppfattning totalt efter sitt besök i krigszonen. Hon trodde också på propagandan om terrorister som måste utrotas när det i själva verket var civibefolkning man mördade och bombade. Heder åt Ruslana som visar långt mer kurage än ”våra” korrumperade politiker som fortsätter att förtiga sanningen.

    Gilla

 2. Ping: Svenska kyrkan | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s