Avlatsbrevförsäljarna Stefan Löfven och Morgan Johansson m fl

Olle Ljungbeck

När Martin Luther år 1517 spikade upp sina 95 teser på kyrkportarna i Worms gjorde han detta bl a som en reaktion över det moraliska förfallet i katolska kyrkan med en perverterad påve i spetsen.

Avlatsbreven som i första hand var möjliga att köpa av de välsituerade (rika) skulle befria dem från att hamna i helvetet och skärselden.

Nu har Löfven, Morgan Johansson med hjälp av MP och Alliansen som en följd av sitt eget moraliska förfall tänkt pröva denna modell i massinvandringssammanhang!

Eftersom de rika kommunerna (där huvuddelen av de ledande politikerna och journalisterna har sitt boende) hittills vägrat att ta emot invandrare tänker ovannämnda pröva avlatsbrevmetoden.

Genom att de rika kommunerna och bostadsområden som exempelvis Djursholm, Danderyd, Östermalm etc föreslås få betala för att inte ta emot några invandrare tycker Stefan Löfven och den övriga etiskt och moraliskt dekadenta och förfallna ”eliten” sig ha kommit på den geniala lösningen. Självklart inte för att minska bördorna för de fattiga kommunerna utan manipulera befolkningen där att tro att de rika får ta sin andel. Men eftersom mottagande av invandrare är så mycket mer än bara pengar är det ett fortsatt lurendrejeri han bedriver. Som också visar på respektlöshet från hans sida.

Eftersom många av de styrande i dessa kommuner motsätter sig invandring i just sina kommuner och därför är beredda att betala för avlatsbreven får man anta att de betraktar tvånget att ta emot invandrare på samma sätt som det vore att hamna i helvetet eller skärselden.

Genom ”köpen” av Löfvens  m fl avlatsbrev får de ”rena” skolklasser och de egna barnen behöver inte befläcka sig med ”negrer”. Ingen extra belastning på skola, vård och omsorg. Men de slipper också mångkulturen som de ofta lovordar bara den befinner sig miltals från deras egna bostadsområden.

Eftersom kriminaliteten från invandrare ökar hela tiden i form av mord, grovt fysiskt våld  våldtäkter, rån etc kommer försäljningen av avlatsbrev till de rika kommunerna inte att lösa problemen. Endast en kraftfull nedskärning av volymen kan på sikt förhindra att svenska folket reser sig med oanade konsekvenser.

Eftersom regeringen Löfven närmar sig en katastrof kan vi förvänta oss vilka oöverlgda handlingar som helst från hans och övriga inblandades sida.

När han nu inte väjer för att införa avlatsbrevsprincipen är det inte otänkbart att han som nästa förslag för fram inskränkning av rösträtten. Ett alternativ är ju att rösträtt kan enbart den få som har tillräcklig stor inkomst. Så skedde ju 1866. Med en sådan ”reform” oskadliggör man merparten av medborgarna i de fattiga kommunerna eftersom inkomstnivån är lägst där.

Den slutsats man måste dra av det odemokratiska och moraliskt avskyvärda förslag Löfven har för avsikt att genomföra om riksdagen bifaller det – är att det moraliska förfallet är totalt.

Ett lands regering och riksdag åtminstone i en demokrati (men det är tveksamt om vi är det längre) borde bestå av personer med bildning i ordets rätta mening. I dag måste vi tyvärr konstatera att bildningsnivån både moraliskt, etiskt, språkligt är den lägsta sedan demokratin infördes. Inte minst Veronika Palm visar detta på ett tydligt sätt i sin behandling av språket.

Från detta utgångsläge vill jag uppmana de pariastämplade minst 13 procent av dem som i senaste valet röstade på Sverigedemokraterna.

Ni är ett urval av helt vanliga normala arbetare, tjänstemän och akademiker. Sträck på er och sänk inte blicken för de stackare som med mediernas och politikernas hjälp söker idiotförklara er. Jag tror ni besitter mer av förnuft och den gamla jordnära hederliga moral som en gång var förhärskande i Brantings, Per Albins och Tage Erlanders parti.

Ledningen i Sverigedemokraterna uppmanar jag att göra sin medborgerliga plikt. Fäll den katastrofala regimen.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s