”Vi skall hjälpa och ta hand om bödlarna från de nazistiska koncentrationslägren”

Av Olle Ljungbeck

När Mona Sahlin säger att vi ska, ”hjälpa och ta hand om de invandrare från Sverige som strider för IS och andra terroristgrupper”, är det ingen skillnad om hon efter kriget sagt det samma om mördarna i de nazistiska koncentrationslägren.

Hur länge skall Mona Sahlin under skenet av humanism få våldföra sig just på densamma.

Att överhuvudtaget ställa andra krav på dessa ”satans mördare” än att de antingen förbjuds att återvända till Sverige, alternativt om de gör detta, ställs inför rätta och döms till livstida fängelsestraff. Har denna individ – Mona Sahlin – överhuvudtaget förmåga att se och leva i verkligheten? Min uppfattning är att hon inte har denna förmåga och aldrig haft den.

I dag får sådana som hon tjänster med månadslöner på 90 tusen kronor och mer för att gulla med dessa ”satans mördare”. Det är en skam. Samtidigt får vi till leda från dessa de politiskt korrekta alltid höra att detta har inte med Islam att göra. Självklart ljuger man då. Det finns inget land där Islam är statsreligion där människorna äger frihet. Det finns inget annat land där staten utövar ett större övervåld än där islam är statsreligion.

Lika uselt hanterar regeringens justitieminister Morgan Johansson en lag om att det skall vara straffbart att liera sig med IS och andra terrorgrupper. Först efter nyår har han ”lovat” att börja arbeta med en sådan lag.

Att vi har en regering och riksdag som överhuvudtaget funderar på att låta dessa individer återvända till vårt land är en skam.

Gör man detta har man därmed också avsagt sig det som är en regerings och riksdags främsta skyldighet, nämligen att trygga de egna medborgarnas säkerhet till liv och lem.

Genom massinvandringen har tusentals svenska kvinnor och flickor våldtagits av invandrare. Tusentals har utsatts för grovt våld som mord, rån, stölder etc.

Det står nu klart att Sveriges regering och riksdag (utom Sverigedemokraterna) kallt kalkylerar med detta våld och otrygghet för att för värden framstå som humanister!

Självklart skall vi inte acceptera detta. Den enda möjligheten vi har är att ge vår röst till Sverigedemokraterna för att inte vårt land skallraseras både vad gäller ekonomi, trygghet och framtida utveckling.

Vi måste nu på alla nivåer visa att vi inte längre accepterar den diktatur vi nu utsätts för. Vågar Du tänka dig framtiden för dina barn och barnbarn om denna katastrofala utveckling får fortsätta? Om inte. Handla.

Är det någon som läser ovanstående som kan förlåta regerings- och riksdagsledamöter om det inom en snar framtid sker ett terrordåd vilket skördar liv. Jag kan det inte. De vet att ett sådant kommer men gör inget. Dagens regering bör därför fällas med det snaraste.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.