Är massmanifestationer verkningsfullt mot terrorism och våldsbejakande extremism?

Av Olle Ljungbeck

Är massmanifestationer verkningsfullt mot terrorism och våldsbejakande extremism? I dagarna har vi sett hundratusentals (i Paris påstås 1,5 milj ha samlats) människor samlas på olika platser i västvärlden för att uttrycka sin avsky mot terrorattentaten i Paris.

I medierna uttrycks också på olika sätt samma avsky. Vissa nyhetssajter skall varje dag under en vecka hålla en tyst minut för offren!

Samtidigt betonar man vaktslåendet om yttrandefriheten.

Vilka är det som demonstrerar? Är det inte de redan ”frälsta”? Får det i så fall någon betydelse för framtiden så att vi inte längre behöver leva i ständig oro? Är manifestationer inte bara ett sätt att inte vilja ta i de verkliga problemen?

Nej givetvis är inte dessa lösningen. Det talas i detta sammanhang mycket om försvaret av yttrandefriheten. Men den har man ju redan inskränkt framförallt i Sverige. I stället har de kritiska rösterna mot massinvandringen och Islam tystats. De som sakligt velat visa på de stora skillnaderna mellan kulturer i och utanför Europa har i stället kallats rasister och främlingsfientliga.

Det främsta problemet – kulturskillnaderna och religionen i förening med analfabetism – har man helt ignorerat och talar i stället om hur positiv mångkulturen är.

Det talas aldrig om att huvuddelen av de människor som kommer från Afrika och delar av Asien aldrig kommit i kontakt med demokratin eftersom de stater de kommer ifrån alla är diktaturer. I flertalet av dessa stater är Islam statsreligion, som resulterat i lagstiftning och värderingar grundade på koranens mer än tusenåriga primitiva värderingar som inte hör hemma i en civiliserad stat.

Människorna där matas med information som de på grund av analfabetismen inte kan pröva mot hur  medborgarna i t ex demokratiska stater i väst ser på samma frågor.

De blir därför ett lättfångat byte för fundamentalistiska religionsfanatiker. I stort sett råder samma syn och värderingar som gällde  för tusen år sedan. I väst har vi lämnat dessa tack vare avskaffandet av analfabetismen och genom att stat och religion skiljts åt och vi i väst numera har sekulära statsbildningar.

Så länge förespråkarna för invandring från de muslimska och islamstyrda staterna inte vill se denna verklighet kommer terrorn att drabba oss än värre. Att Islam i förening med analfabetism är roten till det onda vi i dag ser råder det ingen tvekan om.

Vi får inte tro att vi kan leva i fred med de nya invandrarna om inte dessa tvingas välja mellan att anpassa sig till våra demokratiska och grundlagsfästa värderingar liksom de som majoriteten av svenska folket anser vara grundläggande för samlevnaden. Och detta måste givetvis gälla religioner som Islam inte minst. Om inte, skall de inte räkna med uppehållstillstånd eller medborgarskap i vårt land.

Att som nu acceptera islamisten Mehmet Kaplan i Sveriges regering är en kränkning av demokratin och grundlagen. Men den är också ett svek och en skymf mot alla de svenska män och kvinnor som under senaste århundradet kämpat för jämställdhet mellan kvinnor och män. Denne man besöker varje vecka sin moskeè där ojämlikhet och brott mot grundlagen är regel. Detta gör han utan att lyfta ett finger för förändring. Att socialdemokrater som en gång kanske kämpat hårdast för dessa jämlikhetssträvanden tolererar en minister som vill föra oss tillbaka till medeltida förhållanden där kvinnor görs till andra klassens medborgare visar hur långt detta parti i dag står från partiets grundvärderingar. Ett parti som i sin regering accepterar denne islamist får inte kallas demokratisk. Jag kräver därför att alla som läser denna artikel sänder en protest till Löfven och kräver Islamisten Kaplans omedelbara avgång. Om inte detta sker skall socialdemokratin för all framtid betraktas som att det inte längre företräder kvinnors likaberättigande.

Det är bl a denna låtgå filosofi där aldrig islamistiska eller kulturella värderingar och gärningar ifrågasätts som kommer att skapa konflikter i vårt samhälle av oanade dimensioner.

Hur skall det vara möjligt att skapa ett fredligt samhälle när värderingar som helt strider mot våra egna aldrig ifrågasätts? Så gott som alla  utom Sverigedemokraterna och några ”fria”kritiker ser detta, men då blir de kallade rasister och främlingsfientliga.

Det bör nu gå upp för varje självständigt tänkande och reflekterande människa att det sjuklöverpartierna och medierna söker inbilla medborgarna inte är sanning. De påstår nämligen att de i motsats till Sverigedemokraterna skulle vara demokratiska partier. Att detta absolut inte stämmer med verkligheten kan var och en själv komma fram till genom att studera fattade beslut i Sveriges riksdag som rör demokrati, grundlagen etc etc tiden efter 1995. Decemberöverenskommelsen känner väl alla till. Flertalet demokratiska stater  anser att denna överenskommelse innebär slutet för Sverige som en demokrati. Sverigedemokraterna har hela tiden under sin tid som riksdagsparti agerat utifrån demokratiska spelregler och kan inte vid något tillfälle beslås med att inte ha hävdat demokratin och följt grundlagen.

Ett stopp för massinvandringen är nödvändigt om Sverige skall förbli ett bra land att leva i.

Alla som deltagit i strider utomlands skall omgående mista rätten att vistas i vårt land.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.