Nu måste vi organisera oss mot massinvandringen

Av Olle Ljungbeck

Nu måste vi organisera oss mot massinvandringen. Skall Sverige i framtiden vara ett fredligt och tryggt land att bo i måste massinvandringen stoppas. Skall Sverige i framtiden –  som det var före tvåtusen – fortsätta att vara ett välfärdsland måste vi sätta stopp för massinvandringen.

Den tysta majoriteten måste vakna och organisera sig.

Sverige är nu ett land som inte längre liknar det som fanns före tvåtusen. Våldet i form av mord, rån, våldtäkter etc har eskalerat. Invandrarna är överrepresenterade i detta våld. Förorter håller på att tas över av extrema grupper där Islams värderingar tvingas på invånarna. Parallellsamhällen/klansamhällen växer nu fram i storstädernas förorter men också i många mindre städer. I dessa tar de mest militanta islamisterna över och tvingar inte bara invandrare utan också svenska medborgare att leva efter deras normer. Många människor är så rädda att de flyr orter där de bott i hela sitt liv och inte skulle flytta där ifrån om förhållandena var som tidigare.

Gamla, unga och vuxna på orter med stor invandring känner en ständig otrygghet. Våldet mellan rivaliserande brottsliga invandrargrupper har fått till följd att också oskyldiga medborgare utsätts för fara. Risken för dessa att bli utsatta för dödande kulor och våld är stor.

Moskèerna är ofta samlingspunkter för de mest reaktionära och fundamentalistiska krafterna inom Islam. Trots detta erhåller de skattemedel för sin verksamhet! Sådant stöd får däremot inte de invandrarkvinnor som kämpar mot dessa extremer för att frigöra invandrarkvinnor från förtryck av sina egna. En troende muslim Malin Pekgul har själv varnat för följderna av att inte islamisterna hejdas.

De islamistiska skolorna, såväl förskolor som grundskolor är i själva verket koranskolor där den svenska läroplanen endast är en täckmantel för religiöst förtryck och indoktrinering. De människor som undervisar saknar i stor utsträckning vad vi kallar bildning. Deras enda ”kunskap” är att de läst Koranen men för övrigt saknar de någon som helst kunskap. Det är en skam (med hänsyn till allt tal om humanism från PK-elitens sida) hur vi offrar invandrarbarnen på feghetens altare.

Förra året kom 22 000 barn mellan 7 och 15 år hit. De måste omedelbart hänvisas plats i skolor. Vilka konsekvenser får detta för svenska skolungdomar såväl ur lärandesynpunkt som trivsel- och trygghetsmässigt? Den som tror att Sveriges skall lyfta sig ur skolkrisen måste tro på under.

Islam är ingen fredlig religion utan ondskans och maktfullkomlighetens ideologi.

Vi kommer aldrig att kunna leva i fredliga förhållanden med denna. Därför är det synnerligen angeläget att den inte får något som helst stöd från samhället.

PK-eliten talar ständigt om behovet av arbetskraft. Samtidigt flyttar industriarbetena till utlandet. Mer än 160 tusen sådana har försvunnit sedan år tvåtusen. De områden som det i dag finns efterfrågan på arbetskraft är i första hand inom vård skola omsorg. Men inte ens där platsar många invandrare eftersom flertalet är analfabeter. Lägger vi därtill att motivationen att ta ett arbete är ytterst låg. Enligt Koranen skall ju inte kvinnorna arbeta utom hemmet!

Regeringens handlingsförlamning vad gäller att agera mot de som för en tid lämnat Sverige för att strida med världens värsta terrorister är oförsvarlig. I stället för att ställa dem inför rätta när de kommit tillbaks, vill man ge dem terapi och arbete! Mer än etthundratusen av våra egna ungdomar är i dag utan arbete och bostad!

Det är ingen överdrift att påstå att i dag sker massinvandringen under helt okontrollerade former. Regeringen har överhuvudtaget ingen koll på hur många som kommer in, ifall man kommer att klara asylboendet utan också hur de som får stanna skall integreras?

Med andra ord en helt oansvarig och samvetslös ”låt gå” politik mot i första hand de egna medborgarna men givetvis också mot de invandrare som är seriösa.

Jag uppmanar de som läser detta att stödja Sverigedemokraterna men också på annat sätt verka för en opinion mot invandringen. (Du som tvekar tänk på att inget parti har ett program som Du helt delar. För mig är massinvandringen den  absolut högst prioriterade frågan och då finns inget annat val än Sverigedemokraterna).

Nödvändigheten av att skapa medborgargarden synes nu oundvikligt. Men detta innebär ju ändå inte att svenska folket kan känna trygghet i sin vardag.

Här ett exempel på hur kortsynt den förda invandringspolitiken är om avsikten är att verkligen rädda liv.

För en tid sedan gick en av våra mest seriösa humanitära hjälporganisationer ut med en vädjan. Uppropet handlade om att bli fadder åt barn. För 100 SEK/mån kunde Du rädda ett barns liv. I Sverige är kostnaderna för ett ”ensamkommande” flyktingbarn 3 000 SEK/dygn. Om vi nu relaterar detta till kostnaderna för de barn hjälporganisationen avser så skulle 30 barn kunna räddas i en månad för samma kostnad. För en månadskostnad för ett ”ensamkommande” skulle 900 barn kunna räddas undan svältdöden och på ett år 10800 i stället för en.

I fjol tog vi emot 4000 ungdomar=en årskostnad på 4.38 miljarder SEK. Om man för dessa ”ensamkommande” sänkte årskostnaderna med 50% skulle 21900000 barnliv räddas!

Dagens politik och då framförallt massinvandringspolitiken tyder obestridligen på att dagens politiker saknar förmåga att regera landet.

Men också viljan saknas. Hur skall man i annat fall kunna tolka alliansens agerande. Man gick till val för – som deras väljare trodde – att ta över regeringsmakten. När de väl nått denna möjlighet lämnar de walk over till motståndarna!

Visserligen får dessa administrera Alliansens budget under ett kvarts år. Därefter är det fritt fram för de ”rödgröna” att driva sin politik.

Finns det någon medborgare i det här landet som fortfarande tänker gå och rösta, i kommande val, som vill lägga sin röst på något av dessa partier.

I dag finns det bara ett parti som dels respekterar grundlagen (garantin för demokrati) och är berett att driva de målsättningar de lovade sina väljare. Så trots demoniseringen av Sverigedemokraterna är de det enda parti som står för vad de lovat.

Som ett led i kampen för Sverige och de svenska medborgarna bör därför ingen skämmas eller rädas för att stödja SD. Var och en som gör detta kan göra det utifrån förvissningen att efterkommande kommer att tacka dem.

Ute i kommunerna kan detta innebära att ge stöd åt SD i deras strävan att förhindra att fler asylsökande och ensamkommande  får boende där. Men framförallt våga visa att nu måste det bli slut på en massinvandringspolitik som skapar ständiga konflikter (även väpnade) men också återskapar fattigdomssamhället vilket vi sannolikt inte kan ta oss ur.

OBS. EU har låtit varje land göra en opinions-undersökning om inställningen till invandring.

Ca 75 procent av svenskarna skall enligt denna vara positiva till såväl europeisk som annan invandring. Den som läst frågeställningarna kan inte annat förstå än att undersökningen var tillrättalagd för ett positivt svar just kring 75 procent.

Därför, sänk inte blicken i en diskussion med företrädare för massinvandringspolitiken. Du är realisten och sanningssägaren. De är de handlingsförlamade och förrädarna mot sitt eget folk.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nu måste vi organisera oss mot massinvandringen

 1. Erik skriver:

  ”…fredligt och tryggt land att bo i… ”
  Se hur det har gjort oss? Jag tycker sverige ska bli ett krigiskt och otryggt land att bo i, så vi lär oss stå upp för oss själva?

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Hoppas innerligt flertalet vaknar innan det är för sent, om det inte redan är för sent? Tänker på mina barn och barnbarn och vill göra allt för att stoppa kriget 7-klövern håller på att skapa på våra gator – och redan lyckats på många orter!

   Gilla

 2. Moloch skriver:

  Människan har alltid krigat om land. 7-klövern jobbar åt världsförstörarna och skänker bort Sverige, vårt land.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s