Hur länge till tål vi dessa lögnare och manipulatörer?

Av Olle Ljungbeck

Ordet invandring är nu tabu bland sjuklöverns politiker. Det har i alla sammanhang ersatts av ordet integrering!

Lögnerna och manipulationen av medborgarna har tagit sådana proportioner att inte bara föraktet utan också vreden hos medborgarna har nått nivåer som aldrig tidigare mot politiker i Sverige.

Statsminister Stefan Löfven:

Några dagar efter att Löfven av FN utsetts till ”Inpact World Champion Leader” (skall arbeta för jämlikhet mellan könen bl a) kondolerar han en av världens främsta kvinnoförtryckare och slaktare, den döde kungen av Saudiarabien. Innan denne despot dog, utdömde han ett straff på 1000 piskrapp mot en helt oskyldig person. Efter de femtio första piskrappen är denne så medtagen att man fruktar för hans liv.

I sin hållningslösa feghet sviker Löfven redan vid starten inte minst  alla kvinnor och förtryckta som han fått ett uppdrag av FN att värna! Ynkrygg är givetvis ett alltför milt omdöme.

Löfven hann under mindre än tre månader uttala så många grova lögner som ingen minister gjort före honom. Bara dessa borde diskvalificera honom som statsminister om riksdagen hade minst den moral som medborgarna anser vara minimum.

Han fortsätter Alliansens arbete med att göra svenskar till en minoritet i vårt land. Enligt uppgift i Dagens Industri har han tillsatt en hemlig grupp som skall arbeta för att ta in ytterligare 400 000 invandrare fram till 2018! Så Svensson, Du bör omgående ta farväl av välfärdssamhället Sverige. Dina barn och barnbarn har inte längre någon framtid.

Svensson denne man är fortfarande

statsminister i Sverige!

Min erfarenhet är att fackföreningsledare sällan blir goda företagsledare. Med en sådan kan man i viss mån jämföra att vara statsminister. Jag är rädd för att det i hög grad gäller Löfven också.

Kompromissen och en överenskommelse är viktigare än att nå fram till ett bra beslut. 

En förhandling mellan två fackliga parter är annorlunda än att förhandla med en politisk motpart. Därför har jag aldrig trott att Löfven blir en bra statsminsister. Vi såg ju att han inte ens vågade ta ställning mot en av världens värsta förtryckarnationer.

”Utrikesminister” Margot Wallström.

Vi har en ”utrikesminister” ( ombud för USA) som verkar för ett nytt ”kallt krig” mot Ryssland.

Hon är i dagarna i USA där hon tar emot order från USA.s president för att ytterligare skärpa det redan nu spända läget. Denna person saknar såväl begåvning som personliga egenskaper för sin uppgift. Det är närmast generande att lyssna på henne. 

Justitieminister Morgan Johansson.

I stället för att ta sig an uppgiften med att arbeta fram ett lagförslag mot Jihadister skyller han på föregångaren att hon lämnat vissa saker ogjorda. Med mina tidigare erfarenheter som personaldirektör i större företag dröjde det inte länge förrän jag konstaterat att Johansson helt saknar förmåga att få saker uträttade. Han är vad vi brukar säga inte självgående. Därför är det troligt att det kommer att hända en massaker innan denne dilettant  kommit sig för att uträtta något för medborgarnas säkerhet. Först i januari 2016 har han lovat komma med en lag om terrorister och jihadister!

Partiledaren Annie Lööf.

Skolflickan men trots detta partiledare för Centern – Annie Lööf – har nu uppmanat svenska folket att glömma tanken på ett fortsatt välfärdssamhälle. Hon tänker göra allt för att massinvandringen skall inte bara fortsätta som hittills utan kunna öka. För att dölja för folket vad hennes egentliga avsikt är talar hon om integration i stället för massinvandring. Hon har lagt fram hundra punkter för detta ändamål. För att lura medborgarna att tro att bördorna blir mindre föreslår hon att staten skall stå för alla kostnader. Därmed söker hon  genom att slå blå dunster i huvudet på oss få oss att tro att kostnaderna skulle bli mindre! De kommer ju fortsatt från samma kassa – nämligen  våra skatter som skall gå till att bibehålla välfärden.

Ett av hennes förslag går ut på att införa ”lära-svenska-praktik” med lägre löner än normalt. Det innebär samtidigt att hon dumpar lönerna men också slår ut förutsättningarna till arbete för många svenskar såväl ungdomar som vuxna. Hennes idol är Margret Thatcher! När nu den socialdemokratiska arbetsmarknadsministern uttalar sympati för hennes förslag vet Du Svensson vad som väntar. Jo, ett nytt låglöneproletariat. Och LO säger ingenting!

Hon vill också att kommunerna skall garantera invandrarnas hyreskontrakt. Vem tror Du då får en bostad. Ja inte blir det DU Svensson, ditt barn eller barnbarn. Ni får ju inte som dessa  några privilegier. Men hon vill också att det ensidigt skall byggas bostäder för invandrare. Där är Du och de dina återigen förlorare!

Vad jag kan förstå av hennes många förslag så finns det inga svenskar i Sverige längre. För hon nämner ju överhuvudtaget inte dessa.

Hennes absolut starkaste sidor är som ovanståendes, lögnen och den manipulativa förmågan. Men på vilket sätt gagnar dessa hennes land och folk?

Moderaternas Anna Kinberg Batra söker på samma sätt få oss att tro att de med enbart integrationsåtgärder skall lura väljarna att gå tillbaka till partiet trots att det är från M som flykten är störst till SD. Hennes avsikt är emellertid att massinvandringen skall fortsätta i minst i nuvarande omfattning.

Folkpartiets Jan Björklund gjorde vissa försök för några år sedan att skärpa kraven för att få uppehållstillstånd och stanna i Sverige. Motståndet inom partiet var emellertid för starkt och han fick ge sig. När han nu återigen är pressad av Sverigedemokraterna  och därför försöker komma med några små men ändå vettiga förslag ropar snällisterna och tycka synd om-isterna inom partiet på hans avgång.

Kristdemokraten Göran Hägglund försökte lite valhänt ta till sig av SD.s realistiska syn. Han har i motsats till alla övriga partier en av de mest klarseende ungdomsförbundsordförandena Sara Skyttedal i sitt parti.

Han insåg emellertid för några dagar sedan att han troligen inte får med sig partiet på några radikala förändringar och valde då att hoppa av i stället för att invänta katastrofen.

De två övriga partierna V och MP då. Två helt flummiga och kravlösa partier vad gäller invandrare men även politiken i övrigt, som inte har en tanke på att minska invandringen. 

Hellre får svenska folket säga farväl till välfärden.

Vad betyder välfungerande vård, skola och omsorg? Arbete och bostad åt svenska ungdomar?

Ingenting! Viktigare är att de får framstå som de sanna humanisterna hur mycket de än skändar det egna folket. Men vad skall man vänta sig av partier där vissa personer skryter med sina knarkupplevelser?

Sverigedemokraterna. Deras politik i invandringsfrågor stöds av flertalet Europiska stater inte minst av våra grannländer. Fler och fler av landets ekonomiska experter är eniga om att det inte går att bibehålla välfärden. Detta har vi sett redan. Skola, vård och omsorg saknar i dag resurser för det allra nödvändigaste.

Jag svävar inte det minsta på målet när och om jag i en framtid får uppleva en demokratisk riksdag och regering i Sverige, denna regering ställer alla regerings- och riksdagspolitiker från början av 2000-talet exklusive Sverigedemokraterna till svars för det förräderi de gjort sig skyldiga denna period.

Förräderiet är av en sådan omfattning som aldrig tidigare hänt Sverige. Tusentals människor har utsatts för grovt våld som mord, våldtäkter, rån, stölder etc. Otryggheten har blivit något varje medborgare tvingas leva med. Sådant får inte glömmas utan en gång måste rättvisan ha sin gång. Raserandet av en av värdens främsta kulturnationer och välfärdsländer som kännetecknats av trygghet och sammanhållning  får inte ske utan att de ansvariga bestraffas.

Till slut några citat:

Tage Erlander: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogent, inte bara ifråga om rasen utan också i många andra avseenden”.

Lars Bern, Tekn dr: ”I min senaste bok ”Varför försvinner våra kronjuveler har jag ett avsnitt om den låga bildningsnivån hos vår nya politiska yrkesklass. Fredrik Reinfeldt bekräftar min bild av en obildad politisk klass”.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hur länge till tål vi dessa lögnare och manipulatörer?

  1. xmaverickx skriver:

    ”…en obildad politisk klass”.”
    En liten streber till man med ett mycket stort EGO, som Stefan Löfven, är ett lydigt redskap för den globalistiska eliten, som nyligen träffades i Davos i Schweiz på World Economic Forum (naturligtvis under mycket stort säkerhetspådrag), där bland annat judinnan/khazaren Goldie Hawn höll ett slags seans, och diskuterade med eugenikern Bill Gates.
    http://www.huffingtonpost.com/2015/01/18/thriving-davos_n_6463176.html

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s