Till ”Demokratiministern” Alice Bah Kuhnke. Regerings- och riksdagsledamöter och vissa myndigheter.

Av Olle Ljungbeck

Du har brutit mot såväl Grundlagens bokstav som  förarbetena till denna genom din inbjudan till religiösa organisationer den 2 februari 2015.

I och med ovanstående inbjudan har Du helt emot grundlagen och svenskt statsskick infört det korporativa systemet. Om Du nu vet vad det är? Kan då nämna att fascisten Mussolini var den främste förespråkaren för detta. Självklart var han som Du mot demokrati.

Jag förutsätter att något parti eller någon riksdagsledamot anmäler ditt grundlagsstridiga handlande till konstitutionsutskottet.

Av vad jag hittills förstått är Du helt okunnig om våra grundlagar etc.

Jag ställer mig också mycket förvånad till de föreslagna diskussionspunkterna.

1   ”Vilka utmaningar när det gäller demokrati, inkludering och inflytande har ni identifierat”?

Är det rätt frågor att ställa till islamister? Representerande en organisation/religion/ideologi som är motståndare till demokrati? Är det rätt frågor att ställa till dessa som är motståndare till de värderingar som vi grundlagsfäst däribland jämställdhet mellan könen? Är det rätt frågor att ställa till rörelser som inte låter sina barn själva välja partner? Är det rätt frågor att ställa till islamister vilkas barn (ca 70 000) går i ständig rädsla för att bli bortgifta?

2   ”Vilka utmaningar när det gäller islamofobi och diskriminering har ni identifierat”?

Varför ställer Du inte samtidigt frågor om vad de vill göra för att förhindra tiotusentals brott – utförda av invandrare mot etniska svenskar såsom mord, våldtäkt/gruppvåldtäkt, rån etc? Varför inte fråga dem hur de tror en kvinna som utsatts för gruppvåldtäkt av upp till åtta personer känner sig och orkar leva vidare. ? Varför inte fråga dem om varför muslimska män generellt kallar svenska kvinnor för horor?

Hur kan Du och dina gelikar förorda terapi och arbete åt terrorister när ni inte höjer fingret det minsta för att stödja svenska kvinnor som blivit våldtagna av svarta män (icke svenskar).

Tror Du att Du med detta slags problemdefiniering kan komma något som helst närmre de riktiga problemen?

Varför tar Du inte upp (jag antar att det endast är manliga fundamentalistiska muslimer som inbjudits) kvinnoförtrycket inom islam?

Varför bjöd Du inte in det fåtal intellektuella invandrarkvinnor som kämpar för invandrarkvinnornas rättigheter mot hedersvåld och annat muslimskt förtryck?

Sverige är en sekulär stat och då skall Du som minister inte gå in och ändra på något som folkmajoriteten och grundlagen kanske hävdar mer än något annat. Hade vi i dag en riksdag av mogna och förnuftiga människor skulle Du redan vara avsatt. Du kan tro att dina islamistvänner jublar bakom ryggen på dig. ”Tänk att hon var så lättlurad”. Men jag anser  att till detta bör läggas obegåvad, ointellektuell och obildad.

Det finns ett gammalt kärnfriskt ord nämligen ”Rövslickeri” myntat av dem som inte tålde kryperi inför överhet och auktoriteter. Det epitetet passar utmärkt på dig och dina gelikar.

Ni är fega. Ni vill inte se verkligheten och ta tag i de problem som finns oavsett om det stöter någon. Därför är det bara en tidsfråga innan de verkligt allvarliga konfrontationerna mellan etniska svenskar och invandrare (muslimer) är ett faktum. Den enögdhet du och dina gelikar visar vad gäller ”invandring”, integration kan bara innebära ökade motsättningar i Sverige.

Behovet av en rikstäckande skyddskår för etniska svenskar blir alltmer uppenbart.

Såväl Per Albin som Tage Erlander hade av sitt folk fått epitetet ”Landsfader”. Ni kommer att gå till historien som de vilka slickade Islamisterna i röven. Därmed behöver jag väl inte en gång till betona att Du är en katastrof för Sverige.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.