Biskopars löner

Svenska Kyrkan, förespråkare av massinvandringen och hetsare av dess ifrågasättare, tycker det är dags att höja biskoparnas löner igen. Som i alla andra makthierarkier tar man i så fattigpensionären omedelbart borde kräva utträde.

5 000:- extra trillar in i biskoparnas lönekuvert. Ärkebiskopen bidrar du skattebetalare till med 85 000:-/mån och övriga biskopar får nöja sig med – som Kyrkans Tidning uttrycker det – 75 000:- i månadslön.

Undrar hur många procent av lönen de spenderar på massinvandringen och på att hjälpa alla svenska fattigpensionärer som tvingas betala kalaset? Fast de sistnämnda försöker de lura av ytterligare pengar genom att stoppa kollektskramlan under näsan på dem efter gudstjänsten.

Kyrkans Tidnings chefredaktör Svante Fregert var i gång igen och kallade ifrågasättarna av massinvandringen för att ha en ”påver sill o potatiskultursyn”. Själv anser han sig visst stå bakom en ”anständig” flyktingpolitik. En flyktingpolitik som är på väg att skapa blodbad på våra gator. Fast det är kanske precis vad Svenska Kyrkan vill. Då blir det väl fler förtvivlade besökare till kyrkan…

Efter massakern på redaktionen Charlie Hebdo var chefredaktören tyst. Yttrandefrihet är liksom inte hans tema.

Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Biskopars löner

 1. xmaverickx skriver:

  Biskoparnas roliga mössor (fiskliknande) härstammar från det hedniska Babylon. Och den svenska kyrkan styrs från Jesuiterna i Vatikanen, även de härstammandes från Babylon, and they worship the Sun, not the Son.
  De som fortfarande är medlemmar i svenska kyrkan är får, varken mer eller mindre. Jag gick ur den, som jag hade tvångsanslutits till och döpts i (dopet skall väl vara en trosbekännelse, hur mycket tro att ett spädbarn hunnit skaffa sig) samma år som jag muckade, när jag var 19 år, drygt 40 år sedan.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   😉 Gick med i kyrkan när jag var SD-politiker för 2 år sedan eftersom de behövde kandidater. Sitter nu både i Kyrkofullmäktige och Linköpings stift som förtroendevald. Tänkte i alla fall skriva någon motion när jag nu är där, har mina tankar o visioner – sedan UT!

   Gilla

 2. vidholdz skriver:

  Har precis gått ur Svenska kyrkan efter en hätsk ordbatalj med kyrkoherden i min församling. Svenska kyrkan har spelat ut sin roll -vi går inte på deras skenhelighet längre – finns dock en och annan godartad person men i det stora hela – nej – sant detta med Jesuiterna i Vatikanen m.m – allt är ett stort spektakel. Tänk om fattigpensionären fick 5.000 kr mer månaden – då kunde de ta ut sin medicin och kanske t.o.m gå till tandläkaren……

  Gilla

 3. Ping: – ”Jag är asyl” | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.