Till statsminister Stefan Löfven

Av Olle Ljungbeck

År 1280 stadfästes Birger Jarls fridslagar bl a Lagen om kvinnofrid genom Alsnö stadga.

I går fick vi veta att ca en tredjedel av svenska kvinnor/flickor känner sådan otrygghet att de inte vågar gå ut ensamma. Det måste röra sig om minst 1.5 miljoner! Tycker Du att detta är utveckling?

Det är självklart en följd av den massinvandring av individer från länder med en helt annan kultur än den svenska, framförallt afrikanska och muslimska. Vi vet med säkerhet att i dessa länder betraktas kvinnor som mannens egendom och 2.a klassens medborgare.

Detta förhållande har resulterat i att tusentals svenska kvinnor våldtagits/gruppvåldtagits av framförallt män från dessa stater. Men inte nog härmed. Kvinnoföraktet finns inympat i invandrarpojkar från yngsta ålder. Sålunda har det förekommit och förekommer att svenska småflickor ”sextrakasseras” i våra förskolor av invandrade småpojkar från dessa länder.

Har Du någon gång försökt sätta dig in i vad det innebär för en kvinna att bli våldtagen? Har Du försökt sätta dig in i hur det känns för en kvinna att bli våldtagen  av 7-8 män? Har Du försökt sätta dig in i om hon och hennes familj överhuvudtaget vill fortsätta att leva.

Kan Du förstå att vi för länge sedan tröttnat på ert förhärligande och lovordande av massinvandringen samtidigt som ni helt tiger om de tusentals svenska kvinnor/flickor, pojkar/män som så gott som dagligen utsätts för grovt våld i form av mord, misshandel, våldtäkt/gruppvåldtäkter, rån etc i förstahand från invandrare och asylsökande. Ni försöker också genomgående dölja alla de negativa konsekvenser massinvandringen medfört för skola, sjukvård, åldringsvård etc. Begriper Du inte att dessa lögner som ni dagligen staplar om massinvandringens positiva sidor kommer att bli er egen kvarnsten när lögnens dimridåer skingrats och verkligheten infunnit sig hos vårt folk? Ni talar om att integrera dessa utifrån kommande. Men inte ett ord om att vi har mer än 400 tusen svenska kvinnor och män som är utan arbete och bostad. Inte ett ord om att över hundratusen svenska flickor och pojkar går utan arbete och bostad. Trots att Du lovade inför valet att de efter högst nittio dagar skulle ha ett arbete. Är Du verkligen så naiv att Du tror att vi låter oss luras och sedan slaktas som offerlam för att ni skall få det falska berömmet som varande de främsta humanisterna!

Vi vet vid det här laget att individer från de nämnda staterna är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Du utsågs nyligen av FN-chefen till ”Inpact World Champion Leader”. Detta är en skymf mot alla kvinnor. Men om Du nu inte inser att Du inte är värdig denna titel måste Du åtminstone försöka gör något så att Du inte drar den helt i smutsen.

Du tror väl ändå inte att vi någon längre tid till kommer att acceptera att Du och dina gelikar förstör det tidigare generationer byggt upp. I så fall tar Du fel.

Självklart måste vi ha rätt att försvara oss och våra närmaste, inte minst står det klart att detta blir nödvändigt sedan Du och dina gelikar avskaffat demokratin.

Vi svenska är visserligen ett tåligt släkte men vi kommer inte att tveka att försvara oss när den tiden kommer. Och den är inte avlägsen.

Du har redan under din korta regeringstid visat att Du är en lögnare, att löften inte betyder något för dig. Du ligger så långt under den moraliska ribban att det bara går att känna förakt för dig.

Innan jag vid 15 års ålder gav mig ut i världen fick jag följande ord på vägen från min mor: ”Min pojke”, sa hon, ”tänk på att Du aldrig kan bli en hedervärd person om Du ljuger eller använder lögnen för att ta dig fram”.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Till statsminister Stefan Löfven

  1. vidholdz skriver:

    Ett brev till Stefan Löfven från en luttrad gräsrot – svidande kritik från Olle Ljungbeck som inte förlorar jobbet för att han levererar ett sanningens ord och som kan kosta på sig att utan omsvep berätta om sin frustration och nog borde väl Löfven vakna till? – men jag har förstår tyvärr att det är som att ”hälla vatten på en gås” emellertid fyller Olles funderingar en funktion…..viktigt att vi – fotfolket får höra hur vi svenskar borde resonera och agera utifrån den situation vi har nu i Sverige – DET HÄR DUGER INTE – STEFAN LÖFVEN OCH DE ANDRA ROBOTARNA GÅR PÅ NÅGON SORTS FJÄRRSTYRNING – BLINDA OCH DÖVA FÖR ALLT SUNT FÖRNUFT. SINNESSJUKT!

    Gilla

  2. Hans Nilsson skriver:

    Politikerna agerar som fjärrstyrda robotar och flertalet av fotfolket är vandrande Zombies Trevlig framtid dagens barn och barnbarn har framför sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.