Försvagas demokratin om terrorism förhindras eller försvåras?

Av Olle Ljungbeck

Terrorismens vilsekomne beskyddare, Anders Lindberg, Aftonbladet, påstår på fullt allvar att demokratin skadas om vi använder speciallagar, indragande av pass, förlorat medborgarskap vid dubbelt sådant etc.

I stället för att medverka till att föreslå olika åtgärder för att förhindra terrorism och i förlängningen kanske mord på tusentals medborgare i Sverige, söker denne totalt världsfrånvände person hävda att ovanstående förslag hotar demokratin! Detta gör han samtidigt som han stödjer den pågående avdemokratiseringen innebärande ändringar och brott mot grundlagen och avskaffande av det parlamentariska systemet genom uppgörelsen om ”Decemberöverenskommelsen”.

Jag kan inte förstå det på annat sätt än att denna person inte är tillräckligt orienterad i vårt samhälle, så att han kan skilja på å ena sidan demokrati och å den andra grundlagsbrott och terrorism. Därför skall vi inte på något sätt ta hans förvirrade uttalande på allvar.

Hans synpunkter om att volymen på invandringen inte ska ha något tak visar ju tydligt att hans retorik aldrig föregås av tankeverksamhet innan han gör sina uttalanden.

Begåvningsnivån hos  regerings- och riksdagsledamöter har enligt tidigare påståenden av Tage Erlander och Olof Palme  varit ständigt sjunkande. Att det i dag finns sanna bevis för deras uttalanden råder det ingen tvekan om, när man försöker se resultaten av vad nuvarande regering åstadkommit under snart ett halvt års tid. Ingenting! Men detta är ju inte på något sätt förvånande eftersom svag intellektuell nivå också innebär brist på, för att inte säga avsaknaden av handlingsförmåga.

Såväl Morgan Johansson som Anders Ygeman kan i sin handlingsoförmåga inte tänka sig att det går att få fram en lagstiftning på några månader utan först om ett år för att därmed stoppa jihadister och terrorister från att genomföra ett blodbad på medborgare i vårt land.

Deras falska omtanke om demokratin är inget annat än ett uttryck för oförmåga till handling men kanske också en rädsla för islamisterna. Även i detta fallet har man gått emot vår konstitution, som förbjuder regeringen att ha direkta förhandlingar med religiösa organisationer (Islam), fack och branscher.

Ett exempel på hur man ”silar mygg och sväljer kameler”.

När jag i somras (82 år) ensam på torget i Gävle med en skylt kritiserade massinvandringen, en religion som är synonym med nazism, kriminalitet etc blev jag beskylld för hets mot folkgrupp och hädelse och därför handgripligen bortförd av två poliser. Efter tre veckor fick jag tillbaka skylten och åklagare förklarade mig helt oskyldig till vare sig hets mot folkgrupp eller annat brott.

Detta bör ställas mot ”Uppdrag Gransknings” och ”Debatts” program om terrorism. Där berättar terroristen Adam inför hela svenska folket att han deltagit i terrorism på IS sida. Han är för tillfället hemma för att få vård av svensk sjukvård för skador han erhållit under sin terrorverksamhet, för att sedan återvända till IS för att utföra nya brott mot mänskligheten. Denna person får sålunda utrymme i Svensk Television att fritt  berätta om att han kommer att fortsätta sitt vidriga mördande av oskyldiga allt medan ”värnarna” av demokratin påstår att det är fel att ingripa mot dessa mördare för då skadas demokratin!

Ynkryggarna inom rättssystemet låter utan vidare hans resonemang om att ”hjältedöden” för IS räkning kommer att innebära att han får förlusta sig med 70 oskulder i paradiset – passera, utan minsta ifrågasättande om han också är sinnessjuk och därmed farlig för allmänheten.

Självklart är en person med sådan vidskepelse och fanatism farlig och borde omhändertagits omedelbart. Men inte. Hellre offrar dessa humanismens och demokratins banerförare några hundra eller tusen medborgare än att ingripa mot terrorism, vansinne och fanatism.

Dessa sistnämnda gör nu också allt för att särskilja Islam i Sverige från islamistiska grupper som IS, Talibaner, Jihadister etc. Detta är inget annat än hyckleri. Det räcker att lyssna på vad som sägs i Moskèerna, uttalanden från imamer här i Sverige, de spontana hyllningarna från ”vanliga” muslimer till såväl terrorister i Frankrike, Danmark och stupade jihadister hos terrorgrupper.

Men man behöver inte gå längre än till islamistiska för- och grundskolor för att skaffa kunskap om hur lojala ”vanliga” muslimer är mot de svenska värderingarna.

Den oreglerade massinvandring som nu regering och sjuklöverpartierna tillåter är inget annat än ett hån och förakt mot svenska folket och demokratin.

Den som i dag påstår att Sverige trots massinvandringen och Decemberöverenskommelsen är en demokrati skall omedelbart avfärdas som lögnare.

Dessa båda samt regeringens direkta förhandlingar med  Islamistiska grupper är tillräckligt för att klassa 7-klöverpartierna som bekännande fascister. Alla sju verkar totalt eniga!

Genom förhandlingarna med islamister har de gjort fascisten och antidemokraten Mussolini (korporativismens grundare) till sin ledargestalt. En Hitlers jämlike.

Till alla som vill bevara Sverige som frihetens, humanismens, jämlikhetens och trygghetens samhälle vill jag säga följande. Tro inte på låtsashumanisterna, representerade av sjuklöverpartierna och mediernas totalt samhällsfrånvända skribenter. De är inget annat än falska profeter.

Vill vi fortsätta att leva i ett samhälle som jag ovan nämnde måste vi bilda front mot Islams antidemokrati, auktoritära ideologi, kränkningen av kvinnor, hedersvåld, vidskepelse, primitivism, obildning och fanatism.

Då måste vi våga bekämpa såväl Islam som Sjuklövern och mediernas manipulerande ”redaktörer”.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s