….då kanske det är försent!

Av Olle Ljungbeck

Dagens massinvandring och ”Decemberöverenskommelsen”  är landsförräderi och helt i strid med Grundlagens (Regeringsformen) anda som bokstav. Ett stort problem är att bildningsnivån är så låg hos regerings- och riksdagsledamöterna att de inte känner till vad grundlagen stadgar.

De som representerat Sveriges regering och riksdag sedan 2006 och för närvarande är de skyldiga till detta landsförräderi.

I dag läggs fokus i första hand på integration (inte på  massinvandringens konsekvenser). På senare tid även på de invandrare som anslutit sig till IS och därmed är terrorister. Däremot ifrågasätts inte de värderingar flertalet ”vanliga” invandrare från islamistiska stater bär med sig och som i många som i stor utsträckning sammanfaller med de jihadisterna har.

De människor som alltsedan 2006 fått asyl i vårt land representerar en kultur/religion med helt andra värderingar än vad vi Svenskar gör. Islam måste betraktas som ondskans religion och det allvarliga är att flertalet av de som kommer till Sverige är lojala med dessa avskyvärda värderingar.

Det som gör det hela  än mer allvarligt är att regering och riksdag liksom medierna söker särskilja de ”vanliga” Islambekännarna från IS.

Självklart finns det muslimer som tar avstånd från islams mest extrema värderingar men de är få.

De flesta sympatiserar i stället med Islams avståndstagande från demokrati, jämlikhet mellan könen etc. Med andra ord flertalet accepterar inte de grundläggande värderingar vi lagstiftat om och som en majoritet av de svenska medborgarna anser vara primära för ett sunt, tryggt och civiliserat samhälle.

Denna skillnad i värderingar kan snart bli mycket ödesdiger om inte massinvandringen upphör.

I Sverige är varje person som fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige sedan tre år, röstberättigad och valbar till såväl  kommun som landsting. Sverige består av många småkommuner som får ta emot oproportionerligt stort antal invandrare i förhållande till sitt invånarantal. Men även större kommuner som t ex Södertälje, Malmö etc tar emot så många invandrare att majoritetsförhållandena ganska snart drastiskt kan förändras så att invandrare blir i majoritet! På inte alltför lång sikt kan det komma ett innebära att ett flertal av våra kommuner styrs av människor med en helt annan syn på demokrati, jämlikhet, hedersvåld, flickors och pojkars lika rättigheter etc etc. Ja kanske tom vill införa sharialagar.

(Skall vi låta Mehmet Kaplan bli sannspådd vad gäller hans uttalande om att om några år har vi en moskè i varje kommun)?

När nu all fokus läggs på Jihadisterna som strider på Is sida (istället för att diskutera om de skall få terapi och arbete borde de arresteras omgående eller förbjudas att komma tillbaka till Sverige för att därmed förhindra kommande blodbad) är detta synnerligen allvarligt om vi inte också diskuterar den förändring vi riskerar av det svenska samhället om svenska medborgare hamnar i minoritet.

I stället döljer landsförrädarna medvetet för medborgarna att de människor som nu invandrar och vill införa sina värderingar kan bli i majoritet och därmed komma att kontrollera  många fullmäktigeförsamlingar. På så sätt förlorar de svenska medborgarna pga av ett hänsynslöst förräderi, möjligheten att forma samhället efter de idèr som våra förfäder kämpat för i hundratals år. Med andra ord smyger landsförrädarna på oss ett samhälle med värderingar som vi avskyr och inte hör hemma i en civiliserad stat. De tar helt enkelt ifrån oss vår frihet till ett samhälle som kännetecknas av barbari och hör medeltiden till.

Att detta kan bli verklighet är inte osannolikt om vi de närmaste 4 åren skall ta emot ytterligare 500 tusen muslimer/islamister!

Vi ser redan hur svenskar, vuxna som ungdom behandlas som 2a klassens medborgare då invandrare får förtur både vad gäller arbete som bostad.

Vi måste bli tydligare i vår umgängeskrets om detta och förmå denna att liksom vi själva i ökad omfattning protestera. I många fall skulle säkert ett civilt motstånd med demonstrationer och ett kraftfullt avståndstagande från asylboenden kunna förhindra sådana etableringar.

Man kan säga, att grundlagen är ett samhällskontrakt mellan medborgare och
riksdag och regering. Så länge de sistnämnda följer grundlagen är medborgarna lojala. Bryter däremot regering och riksdag  samhällskontraktet  – och det är vad som nu skett – har de förlorat sin legitimitet och medborgarna har därmed rätt att revoltera på olika sätt för att försvara sin frihet och det samhälle grundlagen anger.

Den frustration hundratusentals människor känner i dag över att de inte
kan påverka samhällsutvecklingen bör leda till kraftfulla demonstrationer.

Vi måste gemensamt verka för detta men de som känner sig ha kraften och organisationsförmågan bör träda fram omgående att leda motståndet till seger precis så som skett tidigare i vår historia.

Ingen som vill vårt land och folks väl får tveka om sitt ansvar eller inte våga visa var han/hon står.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s