Inte en pudel men en rejäl kullerbytta!

Av Olle Ljungbeck

Att det riktas kritik mot Saudiarabien är inte bara nödvändigt utan borde vara en självklarhet. Men kritiken måste ges på det sättet att många står bakom den och stöder den som för fram den. Det är i detta hänseende Wallström saknar den begåvning en utrikesminister borde ha. Sannolikt var hon mer inriktad på att framstå som en modig person än att tillsammans med andra verkligen skaka om den Saudiska regimen.

Om man skall betrakta hennes första handling som olycksfall i arbetet kan man däremot inte ha överseende med hennes senare helomvändning.

Att gå så långt att hon närmast helgonförklarar islam vittnar inte bara om oförstånd utan om förfalskning av verkligheten. I alla de stater där Islam är statsreligion är grunden för denna, koranen och sharialagarna. Hennes uttalanden där hon nu helt fritar Islam från brott mot de mänskliga rättigheterna, som demokrati, religionsfrihet, jämlikhet mellan kvinnor och män etc etc är oförsvarligt och helt lögnaktigt.

Hon har med sina senaste uttalanden inte bara gjort en pudel utan en kullerbytta som borde rendera henne förlust av ministerposten.

Hennes uttalanden är inte bara skandalösa utan misskrediterar Sverige som en nation som står upp för de mänskliga rättigheterna.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inte en pudel men en rejäl kullerbytta!

 1. Carl Hallström skriver:

  Svenskars val av ministrar..

  Gilla

 2. xmaverickx skriver:

  Istället för att skaka om den saudiska regimen, så kryper hon nu till korset, eller snarare till denna ”heliga” sten https://www.youtube.com/watch?v=B2Ld9-KqZTw och visar sin kärlek till Islam.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Gillade hennes uttalanden där i riksdagen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20486068.ab
   ”Saudiarabien är långt ifrån en feministisk politik när kvinnors rättigheter kränks i och med att de inte ens får köra bil.
   ”Man piskar bloggare och man har en kungafamilj med absolut makt. Då är det klart att vi inte kan använda något annat ord än diktatur”

   För en gångs skull talade en politiker sanning! Men självklart kryper hon tillbaka och slickar när de mäktiga visar sitt missnöje med hennes frispråkighet. Hon kvinna ska veta sin plats och hon böjer sig.

   Saudiarabien kunde gärna ta hem alla likasinnade oxå – tillsammans med sin ambassadör 😉

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.