Statsminister Stefan Löfven

Jag har som Du arbetarbakgrund. Föddes i en statarlänga för 82 år sedan. Har därefter som Du, gjort den s k klassresan. Lämnade hemmet för förvärvsarbete knappt fyllda 15. Det som står klarast för mig vid detta uppbrott är min mors förmaning. Min son, ”Tänk på att alltid tala sanning och använd dig aldrig av lögnen för att vinna fördelar, annars blir Du aldrig en hedervärd människa”. Denna levnadsregel har jag försökt hålla. Jag vet inte om Du fick med dig någon sådan hemifrån? Din tid vid regeringsmakten visar emellertid klart och tydligt att sanningen för dig är ett okänt eller ointressant begrepp att leva efter.

Jag har på grund av min ålder upplevt alla statsministrar sedan trettiotalet, ingen missbrukade begreppet sanning så som Du på din korta tid gjort.

Du började med att Du aldrig skulle administrera en Alliansbudget. Detta löfte bröt Du.

Du skändade vår konstitution  med ”Decemberöverenskommelsen”. Du lovade våra barn och barnbarn att de efter 90 dagar kunde vara säkra på ett arbete. Du svek lögnaktigt. Du lovade att ta bort bortre gränsen vid sjukdom. Du svek. Du lovade att rotavdraget skulle vara kvar oförändrat och därmed gynna verksamhet som kunde bl a ge ungdomar jobb.

Du svek. Etc etc.

Du har genom att knyta en islamist till din regering skändat kvinnorna, framförallt invandrarkvinnor/flickor. Du lierar dig med  de islamistiska fundamentalisterna som gör allt för att invandrarkvinnor/flickor skall vara kvar i det slaveri som de levde under i sina hemländer.

Du tar med andra ord inte parti för de svaga. Det visar på din feghet.

Av ren prestige och feghet vågar Du inte begränsa massinvandringen. Hellre bostad och arbete åt invandrare än vårt eget lands invånare, vuxna, barn och barnbarn. Ca 400 tusen svenska ungdomar som borde ha en egen bostad bor nu hemma hos föräldrarna!

Massor av unga vill inget hellre än att få starta som lärlingar för att därmed få ett yrke. Detta har Du omintetgjort för dem.

Svenska folket har aldrig tidigare levt under så otrygga förhållanden som nu pga av invandringen. Senast i dag tog jag del av statlig statistik som visade hur överrepresenterade invandrare är vad gäller mord, grovt våld, rån, våldtäkter/gruppvåldtäkter. I dag är våldtäkter utförda mot svenska kvinnor av invandrarmän dagligt förekommande.

Du tillåter koranskolor där invandrarbarn hjärntvättas med ondskans ideologi.

Du hånar Olof Palmes minne när man vid frågan om Kina är en diktatur. Du kryper ihop och svarar att Du inte sätter epitet på andra länders statschefer.

Du representerar med din person avsaknad av moral och etik. Du är feg. Din enda drivkraft är makt inte välfärd och trygghet för vårt land.

Du är en person som kan förhandla om sanningen. De löften Du ger har Du aldrig för avsikt att hålla.

Genom dig har Sverige fått en statsminister som vad gäller moral och etik är en katastrof.

Ovanpå allt detta söker Du få oss att tro att Du är en bättre människa än Jimmie Åkesson. Det visar Du ju dagligen att Du inte är. 

Det står en stank av självgodhet och oförmåga till självkritik hos dig och dina likasinnade.

Att tillåta fortsatt invandring som förut, när vi som  under gårdagen fick se Uppdrag Gransknings åskådliggörande av massinvandringens totala kollaps visar på en närmast sjuklig verklighetsuppfattning och prestige. Och att sedan också  påstå att ni står för humanism  etc etc visar ju bara på er enfald och oförmåga att tolka verkligheten.

Vet Du vad min dröm är. Jo att vi till slut får demokratiska partier och därmed ett återinförande av demokratin. När den dagen kommer skall jag vara en av de första som kräver att Du och dina likar ställs inför domstol för ert landsförräderi såväl konstitutionellt som ansvariga för fysiskt och psykiskt våld mot medborgarna. Lägsta straffsats skall då vara förlust av friheten. Därför att det är den ni är på väg att ta ifrån svenska folket.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s