”Drängen” följer blint sin herre

Av Olle Ljungbeck

I dag firas världen över, freden efter 2-a världskriget. Svenska ministrar och politiker deltar i flera länder utom i Ryssland. Detta är en skam som visar på regeringens simpelhet.

Fredsfirandet har inte det minsta med Stalin  eller kommunismen att göra.

Ryssland var det land som förlorade flest invånare i kriget som stupade och arkebuserade av nazisterna. Sannolikheten för att nazisterna inte hade kunna besegrats om inte Ryssland (Sovjetunionen) deltagit i kriget är stor.

Det är sålunda det ryska folket som skall hedras och hyllas.

Såväl vår statsminister som utrikesminister har som osjälvständiga individer valt att följa husbondens (USA.s) krav och inte det egna folkets åsikter om att Ryssland är det land som stod för de största uppoffringarna och stupade och därför bör hyllas.

Detta är återigen ett tecken på hur dagens regering följsamt inrättar sig efter vad ”Vita Huset”, föreskriver.

Med hänsyn till ovanstående är det inte konstigt att Löfvens ”brev” till Saudiarabiens kung har hemligstämplats. Självklart har han även i detta fall krupit för Saudiarabiens slaktare och bett om ursäkt för sanningen.

Hur länge till skall vi acceptera denna skändning av Sverige som försvarare av de mänskliga rättigheterna.

De som kan, bör ge uttryck för det simpla agerande som Löfven visat mot Ryssland och dess folk.

Med dagens regering väntar en ödesmättad framtid för Sveriges folk.

I går läste jag om de katastrofala konsekvenser som väntar Sverige om inte massinvandringen stoppas helt. En mycket känd, kunnig och seriös person gjorde dessa uttalanden. Det finns många skäl som talar för att Sverige är på väg mot en situation, som förändrar vårt land från ett tryggt välfärdsland  till ett bestående fattigt och otryggt sådant. I våra städers förorter är det inte bara en risk att mördas av en invandrares kula utan börjar nu bli det normala tillståndet för många där masskulturen rotat sig. Svenska kvinnor riskerar dagligen att utsättas för grupp- och våldtäkter.

Bland flera av skälen till detta är att ett av regeringspartierna har en riksdagsledamot som varit grav knarkare men trots detta är partiets talesperson i migrationsfrågor och den som är drivande i dessa. Denna person verkar för ett icke begränsat inflöde av invandrare.

Lägger vi därtill att i den krets som regeringsunderlaget består av finns ytterligare ett antal, där det finns flera fall av av sådana som gravt missbrukat narkotika, måste varje svensk invånare fråga sig om det kan få fortsätta så här? Eftersom inget val är nära förestående måste vi skapa en massrörelse som genom demonstrationer och andra icke våldsbetonade aktiviter tvingar regeringen att utlysa folkomröstning i första hand alternativt nyval.

Som denna hanterar såväl inrikes- som utrikespolitiken står det tydligt klart att den saknar såväl de intellektuella som reella förutsättningarna att leda Sverige på ett framsynt och framgångsrikt sätt, som leder till välfärd och trygghet för Sveriges folk.

Snarare står det numera klart att det finns en ”dold” överenskommelse mellan regeringspartierna och vissa eller alla av allianspartierna att driva igenom det mångkulturella samhället utan att på demokratisk väg låta folket genom folkomröstning avgöra färdriktningen. Det innebär att man trots omöjligheten till försörjning och integration skall ta emot så många invandrare att någon återvändo mot det samhälle vi svenskar i gemen vill ha blir omöjligt.

Det finns emellertid ännu en möjlighet att hindra katastrofen. Och denna enda möjlighet är skapande av en massrörelse som tvingar regering och allianaspartierna att stoppa massinvandringen.

För den som har barn och barnbarn borde det vara självklart att verka för en sådan massrörelse genom att börja i sin närmaste bekantskapskrets. Om vi inte kan stoppa denna galenskap har Du Svensson medverkat till att göra dina barn och barnbarn urarva (arvlös).

Du har stillatigande tagit ifrån dem deras land och rättigheter i detta. Du måste lämna din fega attityd om att inte våga säga och stå för vad Du anser i invandringsfrågan. Med din fega tysthet raserar Du dina barn och barnbarns framtid.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till ”Drängen” följer blint sin herre

 1. xmaverickx skriver:

  Förlorade verkligen nazisterna WWII, vilka kom till makten med hjälp av Jesuiterna (eller Jewsuiterna som Leuren Moret kallar dem), eller har de bara omgrupperat sig i USA http://www.operationpaperclip.info/.

  Stefan Löfven är en liten man (en korpral) med storhetsvansinne (som lik en annan korpral med storhetsvansinne lade sitt land i ruiner).

  Gilla

 2. Peter L skriver:

  Hur kommer det sig att de företrädare för Sverige som besöker Bilderberggruppens möten kommer tillbaka lobotomerade?
  Har denna grupp speciella psykdoktorer som omprogrammerar deras hjärnor?
  Finns det underlag för utpressning hos alla våra representanter, eller hotas de och deras familjer med ett öde värre än döden om de inte följer givna order?
  Vad händer egentligen på de där mötena?
  Borde vi inte förbjuda våra ledare att åka på dessa möten?
  Om vi väljer våra ledare utefter den politik de säger sig vilja genomföra och de sedan går främmande makts ärenden, är inte det förräderi?
  Romerska senaten hade på sin tid rätt att avliva de diktatorer som inte arbetade för Roms bästa,
  vi kanske inte ska göra detsamma, men vi behöver verkligen en balanserande makt i Sverige.
  Ett lagråd som står politiskt obundet och som har makt att avsätta lögnare och lagbrytare.
  Vi behöver ersätta några tusen människor i samhällets topp, den så kallade eliten, med kompetenta och mot Sverige lojala människor.
  Tyvärr synes det svårt att idag uppbringa några tusen av den sorten, vår intelligentia lyser verkligen inte med sin moraliska resning eller sin vilja till ansvar.
  Ett folk som förlorat sin ledning till främmande makt är förlorat, Sverige som kulturland är förlorat och det är inte vi fotfolk som givit upp landet och kulturen,
  det är vår elit som förrått oss och nu springer de kulturmarxisternas och USAs ärenden.

  Gilla

 3. vidholdz skriver:

  Håller verkligen med föregående talare – numera utser ”de styrande” på bilderbergmötena den som skall bli statsminister i Sverige så att man får en ”lydig” nyttig person som gör det som kabalen vill.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s