Indoktrineringen och hjärntvätten av barn får fortsätta obehindrat i ”religiösa” friskolor

Av Olle Ljungbeck

Den svenska skolan skall vara sekulär. Sålunda icke konfessionell. Detta respekteras inte av flertalet friskolor där religiösa samfund eller religioner driver dem. Såväl kommuner som skolinspektionen sköter inte sitt uppdrag att religionsundervisning inte får förekomma i svenska skolor. Skolorna skall enbart ge information om religioner. I övrigt skall religion vara den enskildes sak.

Senast aktuellt fall där man frångått kravet på konfessionslös utbildning är förskolan med muslimsk inriktning, Bilaal i Gävle.

Det handlar inte bara om att man bryter mot lagen. Den intellektuella och bildningsmässiga nivån på ledare som personal är oftast helt undermålig. I muslimska friskolor liksom i Livets ord och Jehovas Vittnen är koran- och bibelkunskapen det centrala vilket knappast kan kallas bildning.

Det är sålunda inte bara en bedrövlig bildningsnivå i dessa ”skolor” utan barnen utsätts ofta för såväl fysisk som psykisk mobbing och förtryck.

Römosseskolan i Göteborg är ett känt exempel.

Skolans rektor var islamisten och före detta moderate riksdagsledamoten Abdisiriak Waberi.

Under en lång följd av år med denne Waberi som rektor utsattes de kvinnliga eleverna för systematisk mobbing av lärare och manliga elever. Trots att detta pågick under ett flertal år får islamister fortsätta att driva skolan!

Sjuklöverpartierna söker på alla sätt framställa sig som goda och humanister. Trots detta låter de tusentals barn misshandlas psykiskt i de ”religiösa” friskolorna. Samma hyckleri här som i samband med massinvandringen.

De som utsätts mest för detta förtryck är givetvis flickorna eftersom islam i grunden står för ett totalitärt system, ojämlikhet mellan könen där kvinnan/flickan skall vara mannen/pojken underdånig etc.

Inte minst Stefan Löfven utmålar Sverigedemokraterna som ett fascistiskt parti.

Den journalist eller person som tar på sig uppgiften att granska Sjuklöverpartiernas  inklusive Löfvens  partis politik vad gäller hävdande av de mänskliga rättigheterna för invandrarflickor/kvinnor men också barn gentemot Islam skulle göra en avslöjande upptäckt. Nämligen att många av nazisternas och fascisternas värderingar tillåts av Sjuklöverpartierna under religionens, ”religiösa” friskolors och vissa samfunds täckmantel. Oförsvarligt är t ex att politiker och myndigheter har förbjudit efterforskning av ansvariga för kvinnlig könsstympning i Sverige! Eftersom Islam är att betrakta som en blandning av politik och religion skulle en närmare granskning ge vid handen att Sjuklöverpartierna sväljer de värderingar okritiskt, som de orättfärdigt och lögnaktigt beskyller SD för. Så grundlägganden principer som demokrati hävdas inte i dessa ”skolor”.

Att SD däremot för fram värderingar som demokrati och jämlikhet mellan könen som grundläggande och oeftergivliga krav är entydigt.

Med hänsyn till Sjuklöverpartiernas ”låt-gå mentalitet” och så gott som aldrig hävdande av invandrarkvinnors rättigheter i förhållande till islam och Koranen är det lätt att konstatera att dessa partier varken är demokratiska eller besjälade att bekämpa fascistiska värderingar i inkommande kulturers religioner och politiska värderingar. ”Decemberöverenskommelsen” bl a är ju ett tydligt bevis på att partierna själva också lämnat den demokratiska vägen. Med andra ord skulle en grävande granskning hur Sjuköverpartierna förhåller sig till fascistiska och odemokratiska värderingar bland inkommande religioner och kulturer bli förödande för dessa självgoda partier.

Denna falskhet är medborgarna nu på väg att själva upptäcka. I samma stund som de ser detta blir de också klart medvetna om mediernas förljugenhet och försök att manipulera oss. 

Den som sympatiserar med Sverigedemokraterna har inget att skämmas för. Det är i stället Sjuklöverpartierna som för var dag som går sjunker allt djupare ner i förljugenhetens och de oacceptabla värderingarnas moras.

Därför kommer SD 2018 att vara ett betydligt större parti än dagens.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Indoktrineringen och hjärntvätten av barn får fortsätta obehindrat i ”religiösa” friskolor

  1. xmaverickx skriver:

    Olle Ljungbeck, ta och titta och lyssna på https://www.youtube.com/watch?v=vSc7MeEoeE0.
    Om du eventuellt redan gjort, titta och lyssna igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s