Är Islam en dödskult?

Av Olle Ljungbeck

Är islam en dödskult? Ja denna frågan är fullt berättigad. Vid en närmare granskning och utifrån det som nu sker i arabvärlden är antagandet fullt logiskt.

Det hänsynslösa dödande som nu genomförs  av IS, Al Qaida, Talibanerna etc verkar som om att livet inte har något värde eller betyder något. Självklart ingår dessa rörelser i Islam.  Det verkar vara döden som eftersträvas och inte livet. Unga män som är i blomman av sin ungdom eftertraktar på 2000-talet ”martyrdöden” då de skall få 70 ”ungmör” att roa sig med. Sålunda inte bara en dödslängtan utan också en vidskepelse som saknar motstycke.

Men dessa unga muslimer hänger sig också åt en kultur som saknar verklig livsglädje och framtidstro.

Såväl musik, konst, litteratur etc är så gott som uteslutna.

De länder där Islam är statsreligion eller majoriteten i huvudsak tillhör denna, ligger utvecklingsmässigt lägst i världen. I stället för att satsa på utveckling och framåtskridande vill man bibehålla ett levnadssätt och kultur som Europeer, Kineser, Japaner, Sydkoreaner etc lämnat för århundraden sedan.

Man håller fast vid värderingar som förslavar den enskilda människan. Muslimska länder genomsyras av auktoritära värderingar som utesluter möjligheten för individen att utvecklas och forma sitt liv efter egna önskemål.

Kvinnorna är helt underkuvade såväl mannen som religionens dogmer.

Sverige lever farligt med en allt större invandrad befolkning, som har ett så destruktivt förhållande till livet och det moderna samhället.

Islam är ju inte enbart en religion utan kanske i ännu större utsträckning en politisk kraft. Även här skiljer sig Islam från andra religioner.  Mer än hos andra religioner i dag är målet att påtvinga andra folk sin religion och sina levnadsförhållanden. I dag vill inte de svenska politikerna se denna fara och gör därför inget för att hejda Islam. Man kan med fog påstå att den kultur som Islam står för är att jämföra med tvångstankar. Du skall forma ditt liv efter koranens dogmer. Nästan allt i ditt liv skall styras av denna mer än tusenåriga ”urkund”. Du är med andra ord fråntagen det som ger livet glädje och mening.

Vi kan redan i dag se hur parallellsamhällen skapats och skapas i våra städer. Individer och framförallt kvinnor som vill lämna dessa samhällen och närma sig en västerländsk kultur hotas till döden. Där får de inte minsta hjälp av vare sig politiker eller media.

Det är hög tid för oss som är mot dagens massinvandring men som också ser att Islam inte hör hemma i vår kultur att agera.

T ex mot muslimernas krav på att sharilagar skall tillämpas. Senast har muslimer krävt att arvsrätten skall grundas på Sharia.

Men vi måste också vända oss mot den sexualfixering som gör att muslimska kvinnor och flickor inte bara skall dölja sig ute i samhället utan också vara påklädda när de badar etc. Nyligen krävde en muslimsk miljöpartist att flickor ned till nio år skulle bada utan närvaro av män/pojkar eftersom de ansågs som kvinnor? Vi skall inte i det allmänna anpassa oss till en så livsfientlig och auktoritär kultur som Islam. Svensk kultur präglas av kärleken till livet, naturen och kulturen. Ja även vad gäller synen på djur och djurskydd så skiljer vi oss totalt från de som tror på Islam. Därför hör inte Islam på ett naturligt sätt hemma i de Nordiska länderna.

Eftersom nu inte politikerna är intelligenta och ansvarstagande nog att värna vårt samhälles värderingar måste Du och jag på alla sätt slå vakt om dem och jaga bort det livsfientliga, vidskepelse och dödskult.

Detta kan vi göra tillsammans med likasinnade när dessa avarter av bakåtsträvande och livsförakt kommer till uttryck genom Islam.

Vi skall aldrig låta någon anpassa oss till en livsförnekande och glädjelös kultur. Vi kan genom den utveckling av Sverige som våra förfäder skapat vara stolta över den och skall inte i något fall lämna den ifrån oss för medeltida icke livsbejakande värderingar.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s