Putin och Ullenhag‏

Under sin årliga ring in-show den 16 april, där Rysslands invånare får ställa frågor till president Vladimir Putin, sade han bl.a:

”Efter andra världskriget försökte vi tvinga vår modell på andra länder. Det var inte bra. Nu gör USA samma sak. Det kommer också att sluta illa.”

Karln har ju både självinsikt och ser vad som pågår runtomkring! Varför ska vi göra honom till vår fiende?

Självinsikten lyser däremot med sin frånvaro i svensk politik – trots att många numer ser vårt samhälle demonteras i en hastighet som nog annars bara är möjlig i krigstillstånd.

Så länge amerikanska banker äger vår media lär heller ingen förändring ske vad gäller den bristande självinsikten. Dagen därpå står det så här i samma tidning, SvD:

”En rad forskare, från bl.a. KTH, skriver gemensamt om att industrijobben på bred front nu tas över av robotar, och ställer frågor kring vad det innebär för vårt demokratiska samhälle.”

Strax nedanför säger rubriken:

Pengar bör gå till byar i Rumänien. Vi måste hitta en politik så att färre söker sig hit för att hamna i tiggeriets misär. Grundproblemen måste angripas, men istället planeras för insatser som kan leda till att fler söker sig hit.”

Fantastiskt kloka ord och vem tror du har kläckt dom? Jo vår förra integrationsminister Erik Ullenhag som ägnat hela sin karriär åt att skapa och försvara massinvandringspolitiken – för att det ska finnas tillräckligt med människor att konkurrera med robotar!

I artikeln säger han bl.a. ”En välvilja att hjälpa fattiga människor riskerar alltså att leda till att fler människor kommer till Sverige och fastnar i misär.” Han och medskribenten Tina Acketoft (FP) svamlar i början av artikeln fram en klädsam självkritik om även sitt eget misslyckande med att lösa problemet med tiggeriet.

Hur ser det ut med självkritiken i den stora frågan, den som håller på att i grunden göra om Sverige? Ser de inte att de systematiskt bedrivit exakt samma ignorans av grundproblem med sin till, som de själva säger, misär dömda massinvandringspolitik? Först lockar de med världens mest generösa oändliga bidragsliv för hela släkten, samt världens mest släpphänta brottsbekämpning. Sedan leker de häpna över alla kriminella parallellsamhällen som vuxit upp i storstädernas förorter – där svensk polis blivit åskådare till den blodiga maktkampen mellan rivaliserande gäng. Sedan har de mage till att vilja lära andra att ta tag i grundproblemen istället!?

Ullenhag läser väl tidningen han med, son till tidningsredaktör som han är, och vet väl att en stor del av icke kvalificerade arbeten inom en snar framtid beräknas ersättas av robotar. Hycklare som han är pratar han ändå om brist på arbetskraft som ett motiv för fortsatt massinvandring. Lär av Putin – självkritik istället för billigt fjäsk med SD-väljare!

Ullenhag avslutar artikeln med några förslag till vad som ”konkret behöver göras” och en del låter riktigt tjusigt. Själv föreslår jag exakt samma kur för att komma till rätta med våra växande kriminella parallellsamhällen:

”Ge svensk hjälp direkt till byarna varifrån människor kommer…”

”Vi bör skicka ned svenska tjänstemän till de områden varifrån … kommer och tillsammans med … myndigheter se till att de EU-medel som finns för att bryta fattigdomen kommer människorna till del.”

Så långt Ullenhags ”konkret behöver göras” och nu avslutar jag med mitt förslag:

Sluta exportera svenska vapen ämnade att döda, lemlästa och förvandla främmande städer till ruiner! Varför vill Ullenhag att Sverige ska fortsätta vara världens största vapenleverantör per capita?

Men du Ullenhag – ta den sista ”konkret behöver göras”  först, fast den är skriven av mig och ingen annan i er Riksdag! Det blir liksom fel ordning annars. Jag menar börja inte med att ruinera främmande länder för att sedan importera okvalificerad arbetskraft till kriminella parallellsamhällen samtidigt som robotarna sköter jobben.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tiggarfragan-kan-bara-losas-i-rumanien_4498334.svd

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2012/03/09/sverige-varldens-storsta-vapenforsaljare/

 

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Putin och Ullenhag‏

  1. Clintan skriver:

    Snälla lova att aldrig mer nämna fd. desinformationsminister Ullenhags namn i samma mening som Putins namn igen! 😉

    Gilla

  2. Ping: ”Putin diskuterar hur ISIS skapades”‏ | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s