Svenska män och kvinnor. Ni står inför en situation som kräver handling av er

Av Olle Ljungbeck

Sverige befinner sig i dag i ett läge där regeringens (men där den föregående är lika medskyldig) inkompetens och ansvarslösa låt – gå –politik är på väg att ödelägga Sverige som välfärds- och rättsstat.

Nyligen presenterade OECD en rapport där man förklarade den svenska skolan i total kris och oförmögen att ge eleverna en tillfredsställande undervisning.

De som krävt och kräver ett stopp på massinvandringen har inte svårt att förstå orsaken.

Att årligen ta emot ca 80 tusen invandrare varav minst 25 tusen i skolåldern och som trots omfattande analfabetism skall inlemmas i skolsystemet, gör det inte möjligt att bibehålla en godtagbar utbildning för våra egna barn.

När det dessutom oavsett invandringen saknas tillräckligt med lärarresurser kan resultatet endast bli katastrof.

Men detta är inte nog för att en oansvarig regering och allianspartierna skall inse nödvändigheten av att stoppa invandringen. Sålunda vill Centern ge 10 tusen flyktingbarn intensivkurser i Svenska. Men inte heller detta är nog. Såväl Regeringen som Allianspartierna vill ålägga 230 tusen arbetslösa invandrare med lägre utbildningsnivå än grundskola – skolplikt!

Observera att en stor del av såväl vuxna som barn är analfabeter.

Att det redan i dag finns en lärarbrist på ca 6-10 tusen lärare bekymrar inte en ansvarslös PK- elit.

Är Du Svensson beredd att offra dina barn och barnbarns framtid genom att tillåta dessa oansvariga politiker att spoliera deras utbildning?

Att regeringen och de svenska politikerna helt tagit avstånd från sitt egentliga ansvar, nämligen de svenska medborgarna och deras barn, upplever vi dagligen.

I dagarna kom ett nytt exempel på detta. I Mölndals kommun hyr kommunen enrumslägenheter till ensamkommande ”barn” för 45 tusen i månaden! Uthyraren har i sin tur hyrt dem för 5 tusen i månaden och gör sålunda en förtjänst på 40 tusen i månaden pr lägenhet.

Detta skall ställas mot att 90 tusen Svenska ungdomar går utan arbete och bostad. Löftet som Stefan Löfven gav till dessa 90 tusen om att de efter högst 90 dagar skulle ha ett arbete hann han knappt uttala innan han bröt det!

En regering som inte upprätthåller respekten för lagarna och tillämpar dessa vid lagöverträdelser är inte regeringsduglig. Men inte bara det. Den utsätter  dagligen sin befolkning för fara och otrygghet. 

Ca 15 tusen av de invandrare som sökt asyl men fått avslag skulle snarast förpassats ut ur landet enligt lagen, men så har inte skett. De har fått lämna immigrationsmyndighetens lokaler och finns i dag på hemlig ort spridda över hela landet. Ett land som har så många främmande individer på sitt territorium utan att kunna kontrollera dem kan inte sägas ha suveränitet över sitt eget geografiska område.

Ingen vet vad dessa personer representerar. Det behövs inte särskilt många is, al-Quida anhängare etc för att genomföra ett blodbad på svenska medborgare.

Vad tror Du Svensson att de sysslar med och vad kommer de att syssla med?

Vad vi däremot vet är att de som närmast är ansvariga för att personerna utvisas och brottslighet av olika slag förhindras är Stefan Löfven, Morgan Johansson och Anders Ygeman. Men dessa initiativlösa och orkeslösa personer har inget uträttat trots mer än 7 månader i regeringen. De har säkert en förklaring om det som inte får inträffa ändå gör det. Bara detta att ministrar har så liten respekt för lagen borde omedelbart rendera dem avsked.

Svensson. Du och flertalet av Svenska folket kan inte undgå att inse vart Sverige är på väg. Att ta avstånd från massinvandringen och konsekvenserna av denna är inte inhumant. Det är nödvändigt. Ett land kan inte fungera genom att enbart tycka synd om och vilja hjälpa alla. När man som regering och PK-eliten avsvurit sig all realism kring invandringsfrågan närmar vi oss mer och mer stupet.

Jag accepterar inte att allt det som tidigare medborgare byggt upp skall raseras av människor som tror sig veta bättre än Du och jag. Jag är helt ointresserad av vad dessa personer kallar mig. Jag är mot massinvandringen och står för detta trots vad narrarna i politiken och medierna än kallar mig.

Vi har alla ett ansvar för våra efterkommande. Därför är det hög tid att ta vårt ansvar och genom en massrörelse säga i från att hit men inte längre. Sviker Du denna uppmaning har Du också svikit dina barn, dina närmaste och ditt folk.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svenska män och kvinnor. Ni står inför en situation som kräver handling av er

 1. vidholdz skriver:

  Ja Olle har rätt!!! Vi borde tänka 7 generationer framåt som indianerna sade att man skulle göra innan man tog beslut – men i Sverige tänker man inte alls – gode tid man blir så fruktansvärd frustrerad varje dag när man läser alternativmedia – för gammelmedia sopar ALLA problem under mattan för att vi skall hålla käften! Ur texten: ”Vi har alla ett ansvar för våra efterkommande. Därför är det hög tid att ta vårt ansvar och genom en massrörelse säga i från att hit men inte längre. Sviker Du denna uppmaning har Du också svikit dina barn, dina närmaste och ditt folk.”

  Gilla

 2. xmaverickx skriver:

  Ni tittade kanske på ”Delat Land” i SVT, del 2.
  (Del 1 var ok.)
  Mercamannen (typisk svensk, men de två stora intressena alkohol och sport) var ”mot massinvandringen” men efter att propagandisten (Petter)Niklas Källner, fått med sig honom till palestiniern låter det nog annorlunda, för efter att de hade brutit arm, sa han till honom,palestiniern, att om denne fick problem med Mig.verket, så skulle han ställa upp för honom.
  (Uppdraget utfört av petterniklas, och han kommer att få en (röd) stjärna av Stasiledningen.)
  Dessa två ”entreprenörer” tillsammans (liksom de två, en invandrare och en femtekolonnare, i detta företag http://www.stegetvidare.com/, som det finns en artikel om på Fria Tider), som kommer nog att utföra ”storverk” i Ställdalen, något inom sport (religionen som förenar alla religioner) är väl inte alltför långsökt att tippa på.
  Stefan Bojerud (SD) ville integrera invandrare genom att göra dem till soldater i den svenska armén. Mycket smart, NOT! För vilka skulle/kommer dessa soldater att sättas in mot en vacker dag, jo mot inre fiender, dvs oss som inte är mångkulturkramare.
  Och andra idioter vill integrerara dem i våra andra arméer, landslag av olika slag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s