Ny chefredaktör

Kyrkans tidnings nya chefredaktör innehåller visst lika mycket hat mot oliktänkande som förra. Största delen av första uppslaget ger hon sig själv och där berömmer hon prästen i Jönköping som förra året lät kyrkklockorna ”dåna” över staden – för att störa/förhindra ett möte som fått tillstånd att hållas där enligt vår lag. För henne innebär tydligen kyrkklockors klang inte ett kärlekens budskap utan maktens budskap – makt att förstöra och hata. 

På nästa sida anser hon att Allianspartiernas väljare ”är på glid” eftersom de börjar vända sitt genom media skapade hat till att våga tänka själv och vilja öppna upp för samarbete med det parti som idag representerar drygt 14% av väljarna. Det gillar inte Kyrkans Tidnings chefredaktör som tillägger att ”mörkret är inte helt kompakt” med anledning av att Allianspartiernas ledare fortsatt föredrar indelningen i Vi och Dom – där Dom (SD) skall uteslutas. 

Hon avslutar sin predikan med att uppmana Allianspartierna att välja sig nya väljare. Undrar vad demokrati är för den här damen? Har inte Svenska Kyrkan nått botten än i sitt demokratiförakt?

Jag kan förstå att Svenska Kyrkan har ekonomiskt intresse i fortsatt, eller helst utökad, massinvandring eftersom de har problem med medlemstapp samt inte minst många tomma byggnader. Tänk att ha utsikt att göra business på att fylla dessa med den rikare delen av flyktingströmmen. De fattiga har som sagt ingen chans att ta sig ända till Sverige utan svälter och fryser i flyktinglägren. Dem kan kyrkan inte göra business på, men den som kan betala 100 000:- eller mer för att ta sig ända hit genererar som bekant nästan gränslösa skattebelopp för sitt boende och uppehälle – till dem som äger fastigheter vill säga. Så mycket som kyrkan äger, eller Bert Karlsson äger.

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ny chefredaktör

  1. Ping: – ”Jag är asyl” | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s