Vi ”hetsar” politiker

Du som skrivit till din folkvalda lokala politiker angående handelsavtalet TTIP, som riskerar göra oss än mer till slavar under allt färre och allt rikare näringslivets familjer – läs här hur en av SvD:s lobbyister anklagar dig för hets mot förtroendevalda ombud till sossarnas partikongress. Han tycker att innan du tar kontakt med ditt folkvalda lokala ombud så ska du istället bli medlem i partiet och därefter argumentera…

Helt otroligt – fattar inte folk att dom håller på att förslavas och förlöjligas!? ”Håll käft och lyd näringslivets styrande familjer” är väl Lars Erik Larssons budskap?

http://blog.svd.se/larssonlaser/2015/05/19/skiftet-s-ofredar/

Nedan dagens mail från Skiftet:

Hej Cornelia

Du är en av över 2 000 som har kontaktat lokala ombud till Socialdemokraternas kongress. Många skiftare har hört av sig till oss och är glada för att de fick möjligheten att inleda en dialog.

Men alla är inte lika nöjda. Såhär skriver en lobbyist på Svenska Dagbladet om din insats:

”Hets mot enskilda förtroendevalda ombud till en partikongress är något annat. Vill man påverka eller förändra ett partis uppfattning i en fråga så görs det bäst genom att bli medlem och där argumentera för sin sak. Det Skiftet nu ägnar sig åt påminner mer om ofredande.” [1]

Det lobbyisten säger är att du ofredar poltiker genom att ställa dem till svars – för Skiftet är vi som gör en insats tillsammans. Texten i SvD är stötande mot dig, mig och alla som kontaktat politiker. Lobbyisterna har så mycket resurser än vad vi har och de har PR-byråer och ledarsidor.

Men vi har dig, och under de senaste månaderna har över 100 personer blivit månadsgivare för att finansera arbetet som ligger framför oss. Skiftet tar inte mot pengar från staten eller storföretag. Istället finansieras vi av hundratals små donationer från oss – som donerar vad vi kan och när vi kan.

Pengarna går till det grundläggande – men oglamorösa – saker som gör Skiftet-kampanjer möjliga: bläck för att skriva ut flygblad, plakat för demonstrationer och teknik för att bygga kampanjsidor. Kan du pytsa in motsvarande någon tia i veckan för att vi ska växa tillsammans?

Länk till månadsgivande » http://enavtusen.se/#!/donera/

Länk till enskild donation » https://kampanj.skiftet.org/page/contribute/enskild-donation-ttip

Bankgiro: 801-8764 | Swish: 123 395 1381

Vi vet att alla inte kan bidra ekonomiskt och att du kanske reda har stöttat kampanjen ekonomiskt – du har redan gjort en stor insats för att sätta press på politikerna om TTIP. Utan oss hade TTIP flugit under radarn.

Sen lanseringen av demokratinätverket Skiftet har vuxit explosionsartat till över 140 000 röster. Storleken har betydelse och vi växer för varje dag som går.Men vi behöver din hjälp för att växa ytterligare.

Du och din insats betyder oerhört mycket

Med vänliga hälsningar Robin Zachari och Skiftet-teamet

Källor

[1] SvD, ”Skiftet (s) ofredar”, http://blog.svd.se/larssonlaser/2015/05/19/skiftet-s-ofredar/

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s