Avgå Stefan

Av Olle Ljungbeck

Stefan Löfven, Du har för länge sedan överskridit den gräns för ditt handlande som är moraliskt försvarbar. Du måste avgå.

Av en statsminister förväntar man sig att han skall ha den moraliska resning som gör att medborgarna kan respektera hans handlande. Du har för länge sedan överskridit den gränsen, varför vi i dag bara kan känna avsky för dig.

Du har på alla sätt försökt inbilla oss att Du är demokrat och humanist. Inget av detta stämmer, sett till dina handlingar. Men Du söker också få oss att tro att det parti – Sverigedemokraterna (SD) – som mer än något annat värnar Sverige och svenska folkets rättigheter skulle vara sämre än ditt eget parti – Socialdemokraterna. Det är ju faktiskt tvärtom. Din korta tid vid makten har hittills präglats av lögner och svek mot svenska folket. Jag kan inte – trots mina 83 år – minnas någon svensk statsminister som så grovt brutit mot de värderingar som enligt grundlagen skall styra en statsministers handlande.

Du fick vid ditt tillträde ett uppdrag av FN.s generalsekreterare att arbeta för kvinnors och mäns jämställdhet i världen. Som Du hittills har agerat, eller rättare sagt inte agerat, kan man i motsats till vad Du själv försöker få oss att tro, att Du i stället för humanism, hyser värderingar som är dess motsats. Ja, faktiskt sådana som Du orättmätigt beskyller SD för.

I Sverige har vi tagit emot många invandrare varav en stor del är att betrakta som islamister. Deras värderingar är i hög grad synonyma med nazistiska sådana.

Dessa skapar nu med din tillåtelse parallellsamhällen där svenska värderingar har ersatts med sådana som är synonyma med nazism. Dessa islamister utsätter nu de  i dessa samhällen  som inte vill underordna sig islamisternas värderingar för ett enormt förtryck med ditt goda minne! Kan Du förstå att vi funderar över vilka värderingar Du själv har eftersom Du tillåter detta?

I dessa samhällen, som Du tillåter få växa fram vid sidan av det svenska samhället, tvingas kvinnor och flickor till ett liv som helt strider mot vad FN-chefen gav dig i uppgift att bekämpa.

Du accepterar nu också att politiker tillhörande den politiska konstellation, som bildar underlag för din regering, i stället för bestraffning avser ge återvändande ”Jihadister” arbete, bostad, hälsovård och ekonomiskt stöd. Detta är ju inget annat än ett klart brott mot vad som sägs i brottsbalkens 3 kap 11 paragraf om det är känt att de begått brott.

Men det är också en skymf mot inte minst de ca 90 000 svenska skötsamma ungdomar, som i dag saknar såväl arbete, bostad trots att Du lovade att om de valde dig till statsminister så skulle de få arbete efter högst 90 dagar.

Aldrig tidigare har svenska kvinnor utsatts för våldtäkter i sådan omfattning som skett och sker sedan massinvandringen tog sin början. Du varken nämner detta eller föreslår åtgärder för att förhindra det. Kan Du förstå att vi funderar över vilka värderingar Du i grunden omfattar?

Man behöver inte gå så långt som till extremerna inom islam – islamisterna – för att upptäcka ett djupt förtryck av invandrarkvinnor. Detta är naturligt förekommande  i den islamiska kulturen/religionen och sker så gott som dagligen. Din egen minister Mehmet Kaplan åser detta utan att ingripa när han besöker moskèn. Kan Du förstå att vi funderar över vilka värderingar DU har?

Det våld av olika slag som utövas av invandrarna mot svenska medborgare har aldrig haft en sådan omfattning som nu. Alltifrån mord, grovt fysiskt våld, våldtäkter/gruppvåldtäkter etc. Men Du sänder aldrig de drabbade en tanke eller kommer med förslag om åtgärder mot detta. Förstår Du att vi funderar varifrån Du hämtar dina värderingar?

Jag har under ca ett års tid förgäves försökt få myndigheterna att söka upp och bestraffa de som könsstympat invandrarflickor i Sverige. Efter att i omgångar kontaktat Riksåklagaren, åklagarkamrar, polis, kommunala myndigheter, skolan etc har jag nu fått beskedet att man inte vill röra i detta för då riskerar man problem från de grupper som kulturellt och religiöst förespråkar denna skändning av kvinnor. Detta problem måste självklart ligga inom ramen för det uppdrag Du fick av FN-chefen. Kan Du förstå att vi funderar över vilka värderingar som styr ditt handlande?

I våra daghem, förskolor, grundskolor och gymnasier utsätts våra svenska barn för våld, sexuella handlingar och mobbing av invandrarpojkar, som inte fått klart för sig vad som gäller i Sverige i samvaro mellan kvinnor/flickor, män/pojkar därför att ni inget gör för att stävja detta. Kan Du förstå att vi funderar vad för värderingar Du är bärare av?

Fortfarande låter Du vidskepelse och primitiva religiösa och kulturbetingade seder styra invandrarflickors liv utan att ingripa. Inte ens i simhallen får de fungera som svenska flickor. Att tillåta islamister driva friskolor (koranskolor) är också ett hån mot det uppdrag Du fick av FN-chefen. Kan Du förstå att vi funderar från vilken ism Du fått dina värderingar?

Du riskerar tusentals svenska medborgares hälsa genom att okontrollerat utan hälsoundersökning låta invandrare komma in i landet. Vi börjar nu se resultatet av detta. TBC, svåra magsjukdomar etc etc börjar nu bli mer och mer vanligt bland nedsmittade svenskar. Vad har Du för försvar att komma med när Du möter en svensk förälder som kanske fått sitt barns hälsa förstört för lång tid? Vad säger Du förresten till alla de svenska föräldrar vars barn får sin skolgång förstörd därför att de måste acceptera en undervisningssituation där kanske mer än 50 procent av eleverna är analfabeter? Förstår Du att vi funderar över vilka värderingar Du har? Du har ju ljugit  för oss i flertalet frågor. Kanske ljuger Du också för oss vad gäller dina faktiska värderingar. Dina handlingar tvingar oss att tro att dina värderingar inte hör hemma i vårt land.

Jag trodde att dina lögner någon gång skulle ta slut. Men när jag i dag läste följande på text – tv förstår jag att så aldrig blir fallet.

Så här stod det. ”Regeringens mål att Sverige skall ha lägst arbetslöshet i EU år 2020 blir svårt att nå. När vi satte upp målet visste vi inte hur många som skulle fly till Sverige.

Ett problem är att de jobbsökande ökar lika mycket som jobben.

Ett annat problem är att de arbetssökande inte har kompetens för de jobb som finns”. 

Förstår Du att vi efter att ha läst detta inte tror eller kommer att tro ett enda ord av vad Du säger. Allt detta visste Du om när Du lovade det. I annat fall skulle Du varit okunnig om vad hela svenska folket kände till. Förstår Du nu att det är helt nödvändigt att ifrågasätta såväl din moral som dina värderingar.

Vore jag Du så skulle jag varje gång Du använder invektiv mot Sverigedemokraterna färgas röd i ansiktet över att kunna  så totalt bortse från det moraliska träsk Du själv befinner dig i.

Jag vill sluta med följande. Jag inte bara tror utan jag  har så gott som varje dag av dina handlingar fått bekräftat att Du inte är demokrat. Du är så gott som aldrig ärlig och sann. Men jag börjar mer och mer ana att de värderingar Du utan bevis, orätt anklagar Sverigedemokraterna för, istället själv är bärare av.

Att de knappast kan vara de vi grundlagsfäst och de som en majoritet av svenska folket anser vara grundläggande är jag nu närmast säker på. Detta innebär att Du står i motsats till folkets värderingar och därför borde begripa att Du inte har någon framtid som Sveriges statsminister

Vad jag förstått hittills så förstår Du Stefan Löfven inte hur grovt omoraliskt Du beter dig. Detta är självklart allvarligt. Men det innebär också att vi måste arbeta såväl politiskt som opinionsmässigt för att Du snarast skall lämna ditt uppdrag.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Avgå Stefan

 1. xmaverickx skriver:

  Apropå FN, denna Satanistiska Världsregering, som majoriteten av alla svenskar (indoktrinerade av bland annat schlagern ”I basker blå” sjungen av Anita Lindblom) och alla på denna Jord fortfarande tror står på det godas sida.
  Den är skapad av Rockefeller (”I don’t want a nation of thinkers. I want a nation of workers.”) , alltså skapad AV en tillhörande eliten, och FÖR denna elit. Och de som tror något annat gör denna Rockefeller och övrig elit glada, dvs de tänker inte, utan de slavar med glädje för dem.
  https://www.youtube.com/watch?v=NZB3Z4T81hY (Bara 71 visningar!? Det var någon ung svensk kille som var gäst hos Skavlan, och som hade lagt upp videos på Youtube, där han sitter och spelar dataspel, och hans videos har visst miljontals visningar. Något är MYCKET fel hos de flesta människor.)
  https://www.youtube.com/watch?v=INKAv4Y-lW4 http://www.friatider.se/b-rjar-vi-f-nog-av-liberal-demokrati

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s