Doktor Evil

I sin kvällsblaska Expressen kan Svensson helt öppet läsa om varför det skulle kunna se konstigt ut på vår himmel, i morgon, kanske redan idag, eller sedan några år tillbaka? 

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/sista-vapnet-i-kampen-for-miljon—att-styra-vadret/

Ur artikeln: …Den amerikanske fysikern Lowell Wood, som arbetat för Pentagon de senaste 40 åren och går under öknamnet ”Doktor Evil”, anser att det nu är dags för ”kriget mot stratosfären”.

Han fick ju passande namn i alla fall. Men våra myndigheter med ansvar för vårt luftrum har INGEN ANING om några konstiga utsläpp efter flygplan, dessa är enligt våra skattefinansierade lögnare HELT NORMALA – ring och fråga SMHI, Luftfartsverket eller Transportstyrelsen, om de alls svarar på din fråga.

Exakt samma BULLSHIT som våra regeringar levererat i det mesta de företagit sig det senaste decenniet, decennierna.

Blir så JÄVLA TRÖTT på blundande folket – kan ni inte be att få bli utsläppta där bak från ett flygplan istället så vi andra som vill leva ett friskt liv med våra barn och barnbarn har en chans att bygga upp det!!! Eller sätt på en foliehatt – som skydd mot din egen dumhet!

Dessutom så säger allt fler att snacket om Global Warming är precis det våra amerikanska/svenska politiker brukar säga – nämligen BULLSHIT. Kanske bara en förevändning för alla dessa experiment med våra liv?

http://www.sott.net/article/297179-Global-Warming-is-dead-NASA-satellites-show-polar-ice-caps-growing-instead-of-receding

Ta en titt på himlen istället för mobilen och inte minst:

Sluta lägga din röst på BULLSHIT nästa gång du står vid valurnan. Du är medansvarig till BULLSHIT och raseringen av vårt än så länge delvis fredliga samhälle och vår än så länge givmilda jord om du lägger din röst på – BULLSHIT!

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Doktor Evil

 1. xmaverickx skriver:

  Här över Kristinehamn har himlen nu i snart en månad varit fri från geoengineering (chemtrails), vad det beror på vet jag inte, men det beror knappast på alla mycket arga emails jag skickat till alla politiska partier och myndigheter och media, och om det mot förmodan var så, då skulle de knappast erkänna det. För om de låter folk veta att DE har makt att förändra det som är galet, då förlorar de SIN.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Skönt med ren himmel! Blir lättad de dagar den är naturlig över Norrköping men ibland så frustrerad, förtvivlad när jag inte som tydligen de flesta kan strunta i bedrägeriet som pågår.

   Gilla

 2. Ping: Chemtrails till Kyrkomötet (motion) | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s