Visst har 7-klöverpartierna mycket gemensamt med nazismen och antidemokratiska rörelser

Av Olle Ljungbeck

Historia.

1922 grundades rasbiologiska institutet med stöd av flertalet av den tidens partier ur vilka de flesta av sjuklöverpartierna har sitt ursprung. Steriliseringsprogrammet startade 1934 och pågick fram till 1990-talet. Under perioden genomfördes 63000 steriliseringar. Sverige är det land näst Tyskland som steriliserat flest medborgare! Flertalet av dåtidens partier stödde besluten.

Dessa partier var alla utom kommunisterna starkt influerade av nazismen vilka i stället oreserverat stödde tyranniet i Sovjet.

Bondeförbundet som var föregångare till Centern hade inskrivet antisemitism i partiprogrammet.

Rolf Clarksson som satt i riksdagen för moderaterna fram till 1984 var under trettiotalet ledare för den naziorienterade, ”Fosterländsk enad ungdom”, FEU.

Högern tvingades på 1940- talet av folkopinionen att utesluta ungdomsförbundet pga dess öppna nazism.

1941 gav Folkpartiet tillsammans med  Socialdemokraterna, Högern och Bondeförbundet sitt stöd åt transitering av nazisterna genom Sverige.

Det skulle gå att räkna upp ett stort antal ledande nazister bland samtliga dessa partier. Men det skulle ta för stort utrymme. Trots att kristdemokraternas föregångare etablerade sig betydligt senare än de övriga fanns det även där ett flertal nazister. 

Föraktet för grundlag och demokrati skiljer sig i dag inte mycket från nazismen.

För det första tillåts inte svenska folket ha inflytande i så viktiga frågor som t ex massinvandringen. Folkomröstning i denna kanske vår viktigaste fråga någonsin borde vara en självklarhet.

Grundlagsbrott har blivit regel sedan 15 år tillbaka. Nämnas kan bl a, Riksbankens överstatlighet 1998, Statskuppen 2002 då grundlagen ändrades i strid med lagen om grundlagsförändring. Att ändringen stred mot grundlagen har Lagrådet verifierat. Ändringen innebar att regering och riksdag utan att fråga folket kan överföra mer makt åt EU. 2006 års godkännande av Lissabonfördraget utan att höra folket stred också klart mot grundlagen.

Decemberöverenskommelsen 2014 som inneburit upphävande av parlamentarismen och därmed demokratin var ett klart grundlagsbrott. 

Överenskommelsen innebär att sjuklöverpartierna enats om att den största gruppen av ”De rödgröna” alternativt Alliansen skall inneha regeringsmakten. Någon hänsyn tas därmed inte till parlamentarismens grundregel att en regering skall ha majoriteten bakom sig för att kunna regera.

Detta är en skymf mot demokratin men helt i linje med hur nazisterna steg för steg undergrävde demokratin för skapandet av nazistdiktaturen.

Lierat sig med antidemokratiska förtryckargrupper.

Nazisterna gav våldsförhärligande grupper som stödde nazisterna, fritt spelrum att hota och våldföra sig på grupper som kämpade för demokrati. Detta är ju samma undfallenhet som sjuklöverpartierna i dag visar mot fundamentalisterna inom islam.

I dag stöder sjuklöverpartierna våldsförhärligande grupper inom islam som vill störta det demokratiska samhället, såväl ekonomiskt som propagandistiskt. Islamister tillåts i moskeer uttala sig mot staten Sverige som utan vidare skulle rendera en svensk medborgare bestraffning. Terrorister som strider för IS och andra terrorgrupper lovas bostad, arbete och utbildning när de återvänder.

Förföljelse av oliktänkande.

Knappast i något annat land i Europa – trots lagen om åsikts- och yttrandefrihet – förnekas kritiker av massinvandringen, integrationen och islam att uttrycka sina åsikter som i dagens Sverige. 

Jag har själv blivit förhörd två gånger av Säpo och en gång med våld bortförd från torget i Gävle när jag demonstrerade mot bl a dessa företeelser.

Första gången blev jag kallad till Säpo för att jag kritiserat Göran Persson för bl a stölden av 250 miljarder ur AP-fonderna.

Andra gången var när jag skrev brev till bl a Cecilia Malmström och kallade den borgerliga regeringen för ohyra.

Vid detta tillfälle upphov numera förste vice partiordföranden för Centern tillika läkaren A W Jonsson sin stämma och utbrast, ”Bravo Säpo”. Sedan hör det till saken att i båda fallen förklarade Säpo att jag varken hotat eller brutit mot Åsikts- och Yttrandefrihetslagen. De ville enbart uppmärksamma mig på att jag riskerade att överskrida gränsen för yttrandefrihet. Detta stod att läsa i lokaltidningarna. Men det ignorerade Hr Jonsson.

De uttalanden som jag gjorde är ju en västanfläkt mot vad islamister tillåts göra i dag utan att någon politiker eller myndighet reagerar!

Om han däremot som läkare slagit larm om könsstympningen av invandrarflickor eller våldet och förtrycket mot kvinnor och flickor inom invandrargrupperna och därmed kanske fått Säpo och andra myndigheter att agera hade han levt upp till sin läkaretik. 

När jag för ett år sedan hade placerat mig på torget i Gävle med en skylt där jag fördömde massinvandringen, våldet från invandrargrupper och ondskans religion blev jag handfast bortförd (jag är 83 år) av två poliser. Med ett stadigt grepp i vardera arm fördes jag bort några kvarter därifrån. Där fick jag veta, samtidigt som mitt plakat omhändertogs, att någon anmält mig för hets mot folkgrupp och hädelse. Denne anmälare lär ha varit en folkpartistisk politiker. Trots detta kände han inte till att hädelseparagrafen är avskaffad. Återigen fick jag bekräftat hur okunniga politikerna är. Inte heller de båda dagstidningarna som basunerade ut att, ” polisen grep en man som hetsat mot folkgrupp och hädat” ändrade sig när jag tre veckor senare fick besked från åklagaren att jag inte brutit mot någon lag och därför var helt oskyldig. Jag upplystes då också om att jag kunde komma och hämta min skylt.

Jag nämner denna händelse därför att i moskeer och på andra platser kan utövare av islam uttrycka vilka som helst hot och förbannelser mot Sverige, svenskarna, demokratin etc utan att bli lagförda. Mig kunde man gripa trots att jag helt höll mig inom grundlagens ram. Den nitiske polischefen som beordrade gripandet brydde sig inte om att undersöka om jag bröt mot grundlagen. Som den karriärist och rövslickare han troligen är var det viktigare att följa pöbelns krav än försvara åsikts- och yttrandefriheten!

Sammanfattning.

Sverige är inte längre en demokrati. Medborgarna saknar totalt inflytande.

Före 2018 kommer världens mest beundrade välfärdssamhälle ha kollapsat.

Regeringen kan inte längre kontrollera invandrarnas kriminalitet och brottslighet. Denna är nu så utbredd att man med fog kan påstå att de svenska medborgarna numera lever under krigstillstånd. Användandet av skjutvapen och sprängmedel har nu blivit så vanligt i invandrarområden men också i icke sådana att det endast är fråga om dagar innan en förlupen kula träffar oskyldiga svenska medborgare.

Regeringen har lämnat fritt fram för islamister att hota och våldföra sig på såväl sina egna som svenska medborgare.

Ett stort antal områden (förorter etc) styrs nu av islamistiska fundamentalister, som kräver lydnad och levnadssätt av  de där boende enligt ”islamsk lag”. Dessa fundamentalister som ostraffat får sprida budskap som strider mot såväl demokrati som de värderingar vi lagstiftat om har bara ett mål. Att ta över Sverige! Detta får ske utan att regeringen eller sjuklöverpartierna agerar.

I regeringen har vi en islamistisk minister som i stort bryter mot alla de värderingar om jämställdhet mellan könen som vi lagstiftat om. Det skulle varit omöjligt för en etnisk svensk att inneha denna ”befattning” om han/hon varit bärare av de värderingar Mehmet Kaplan står för.

Många svenska medborgare är självklart oförstående hur denna förstörelse av Sverige får fortsätta. Sett mot sjuklöverpartiernas bakgrund  blir det givetvis lättare att förstå.

För dig och mig och alla andra som vill ha ett demokratiskt, fritt, fredligt välfärdssverige finns endast ett att göra. Nämligen ge vår röst åt Sverigedemokraterna innan det är försent. Och det kan vara försent ganska snart.

Dagens regering, riksdag och sjuklöverpartierna har inte ditt bästa för ögonen. Deras prioritet är invandrarna även om massinvandringen blir demokratin och välfärdsstatens död.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS Du som vill skaffa dig kunskap om olika slag av brott etc kan gå in på google under brottsförebyggande rådet m fl. DS

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Visst har 7-klöverpartierna mycket gemensamt med nazismen och antidemokratiska rörelser

 1. corneliadahlberg skriver:

  Håller med om allt utom att en röst på SD är lösningen. Det är bra att SD finns i riksdagen eftersom de är enda partiet som företräder folket i fråga om massinvandringspolitiken – och den är förödande! Man får dock inte glömma att SD t.ex. är stora kärnkraftsälskare och önskar bygga ut kärnkraften. Förnyelsebar energi är något man mest gör sig lustig över, det överlämnar man åt ärkefienden Miljöpartiet.

  Så snart SD fick tillträde till maktens korridorer ändrade man åsikt vad gäller GMO-frågan eftersom man blint litar på riksdagens köpta forskare som är positiva till genmanipulerad gröda i våra marker.

  SD är motståndare till en palestinsk stat, till det palestinska folket som fråntogs sitt land enligt dåtida västerländska kolonialmetoder för att ge israelerna ”sitt land tillbaka” – efter 2 000 års bortavaro. Tänk om alla skulle kräva tillbaka sina marker från den tiden – vi skulle få samma grymma krig överallt! (Fast med tanke på dagens massinvandring verkar det som om de styrande vill skapa det…)

  Vi behöver ett parti som har ett sunt helhetstänk! Ett parti att rösta på inte bara vad gäller en fråga, även om den frågan är nog så viktig. Jag har full förståelse för alla som strategiröstar på SD fast de inte sympatiserar med partiet i övriga frågor. Det känns dock minst sagt halvhjärtat att rösta så. Därför har jag sökt länge efter ett alternativ jag kan stå bakom helhjärtat – och det ser ut som att jag funnit det – i https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/ som genom https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/ kan få en reell chans att uppnå 4% – spärren!

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Tino Sanandaji anser att galenskaperna i Sverige beror på en ny påhittad religion:
  Antirasist-religionen;

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s