Hemliga brödraskap

Hemliga brödraskap.

Hörde ingen koppling till nedan nämnda person i dokumentären, men den kan vara intressant om du intresserar dig för våra makthavares behov av att agera i det dolda. Se Bilderbeggruppen http://www.vaken.se/bilderberggruppen-de-hemliga-varldsharskarna/# där vissa av våra skattefinansierade svenska politiker, som enligt lag skall verka i det offentliga, ägnar sig åt hemlighetsmakeri.

Som barn grundade jag Mälarklubben tillsammans med min kompis Lena. Den var mycket hemlig och vi hade möten bl.a. i dunkel liten kammare under källartrappen där hemma. Där hittade min syster nyligen en signatur på ett litet papper – MK, vid välbehövlig rensning inför flytt. En gång klättrade vi, min kompis och jag samt min syster som särskilt inbjuden gäst, upp på en avsats till hyreshuset i Bromma där pensionerade folkskolelärarinnor bodde och vi ritade tunt vår signatur över så stor del av gaveln vi nådde. Mycket spännande tilltag med blandade känslor, rädsla – vad händer om vi ertappas, avsatsen var för hög att hoppa från, farligt, skam, skuld, osv.

Så spännande med en hemlig klubb! Kan det ha med identitetsbyggande och tillhörighet att göra? Jag är någon och mer därtill och vi ser till att vara speciellt utvalda i förhållande till den grötiga världen därute. Sedan växer man till sig och är man någorlunda trygg och i fred med sig själv tror jag att behovet av hemliga grupper helt enkelt växer bort. Fast tydligen inte hos alla…

I en tilltagande otrygg värld kanske behovet t.o.m. växer? Och det är ju slutligen dig som väljare det kommer an på. Vill du ha hemliga-klubben-leken-ledare eller vill du ha vuxna ledare?

Ur Blueshift

ANDERS BREIVIKS HEMLIGA BRÖDRASKAP

De hemliga ritualerna – frimureriet i Norge och Danmark…
http://blueshift.nu/de-hemliga-ritualerna-frimureriet-i-norge-och-danmark/

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hemliga brödraskap

 1. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Inte bara frimureriet, utan också andra hemliga ordnar, är en stat i staten som de flesta svenskar inte känner till. Dessa sällskap samlar män i ledande positioner inom bl a politik, juridik, polisväsende, försvaret, bankväsendet, näringslivet, massmedia och andra områden som har någon betydelse i samhället.
  De flesta som blir uppsökta/tillfrågade blir mycket smickrade och egot växer då man känner sig utvald och får ingå i en gemenskap som håller varandra om ryggen enligt valspråket ” En för alla – alla för en”. Däremot är de ritualer med starkt ockulta inslag som redan från invigningen förekommer bisarra och skrämmande. Många medlemmar är djupt skakade och fruar och sambor till ordensmedlemmar vittnar om den skräck de erfar då maken/sambon kommit hem på natten efter gradgivningar och somnat för att efter ett par timmar bada i svett, skrika och slå omkring sig i ångest då hans undermedvetna återupplever de kusliga ritualer han genomgått för några timmar sedan. Jag var för många år sedan inlurad i ett ordenssällskap, eftersom de flesta anger att kandidaterna bör vara svenska män med kristen tro. Döm om min förvåning då ritualerna har mycket obehagliga inslag av närmast ockult karaktär. Vid ett tillfälle frågade jag av nyfikenhet angående ordens förhållande till den kristna tron men fick reda på att man aldrig avhandlar frågor av konfessionell karaktär. Jag hade vid det läget i Bibeln hittat åtskilliga ställen som varnar för rådslag som sker i hemlighet och i mörker (många ritualer sker i nersläckta lokaler med minimal belysning), och förvånat mig över att åtskilliga präster i Svenska Kyrkan såväl som pastorer i frikyrkoorganisationer är medlemmar i olika ordnar och därmed går emot den ”instruktionsbok” som de rimligen borde följa, speciellt som de har ett ansvar inför sina församlingsmedlemmar. De har uppenbarligen inte läst t ex Profeten Hosea i Gamla Testamentet, kap 4 och speciellt vers 4 och framåt som kraftigt varnar präster för att inte förmedla kunskap till sina församlingar.

  Med kännedom om den mäktiga parallella maktstruktur som finns i samhället och till största delen är okänd för befolkningen så är det inte konstigt att mängder av beslut och åtgärder genomförs via dessa kanaler. Dessvärre arbetar vissa ordnar enligt en internationell agenda som syftar till en global regering som har upplösandet av de traditionella nationalstaterna som ett av sina mål.
  De närmaste årens händelser kommer tyvärr att göra många svenskar både förvånade och bestörta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s