Visst pågår en hjärntvätt av svenska folket

Av Olle Ljungbeck

Visst pågår en hjärntvätt av svenska folket. Det som fått mig att skriva detta är en artikel i dagspressen som ungefärligen lyder:

”Våra fördomar uppstår i hjärnan. (Som om inte allt tänkande uppstår där!) Ny forskning ökar vår förståelse för hur människor blir främlingsfientliga. Tidigare studier visar att vi kan förknippa rädsla med människor som har en annan hudfärg än vi själva. Nu har ”forskare” vid Karolinska institutet visat hur denna partiskhet uppstår i hjärnan”.

Man kallar det partiskhet. Jag kallar det självbevarelsedrift utifrån de kunskaper jag skaffat mig om olika kulturer, religioner, värderingar i andra kulturer inte minst avseende man/kvinna men också respekten för djur och natur etc etc.

Denna tveksamhet inför främlingar som representerar andra kulturer, religioner är självklar och sund.

Det är ju bara att titta bakåt i historien. Tusentals år av folkvandringar, erövringståg med åtföljande terror mot lokalbefolkningen har självklart etsat sig fast i hjärnans minnesfunktioner. Vi behöver endast se tillbaka på mongolernas, hunnernas, romarnas, vikingarnas, arabernas, korstågens etc härjningar för att förstå att det i människans hjärna utvecklats en naturlig och sund tveksamhet inför främmande människor och kulturer. Denna tveksamhet beror inte på hudfärg utan grundas på vilken kultur/religion vederbörande har hämtat sina värderingar från.

Det förhåller sig inte annorlunda i dag trots att det är makthavarna som frivilligt släpper in de individer som jag inte drar mig för att erkänna att jag känner främlingsfientlighet inför. Därmed inte sagt att jag känner sådan fientlighet inför alla kulturer och nationaliteter.

För främlingar från den Europeiska kulturen har jag inte denna negativa känsla. Trots att det ibland dessa funnits med en inte liten grupp grovt kriminella har flertalet integrerats och assimilerats i vårt land. Detta därför att kultur och värdegrund har så mycket gemensamt inom Europa.

Annorlunda förhåller det sig med de grupper som kommer från kulturer och religioner utanför Europa. Jag kan bara nämna några, Somalier, Eritreaner, Kurder, Irakier, Iranier, Afghaner, Syrier etc. Merparten av dessa representerar en religion – Islam – som är människofientlig men också vidskeplig och primitiv och vill förslava inte bara sina egna utan även de folk hos vilka de påstår sig söka skydd. Religionen formar ju oftast värderingar och eftersom en stor del av de individer som har Koranen och Islam som rättesnöre också är analfabeter blir de lätt hjärntvättade med denna religions värderingar.

Självklart är jag och måste vara fientlig till individer som bekänner sig till en religion som i stort sett står i motsatsförhållande till demokrati, jämlikhet mellan könen, bekämpar alla de värderingar vi lagstiftat om och, som majoriteten av svenska folket anser är grundläggande i ett civiliserat samhälle.

Med andra ord är begreppet främlingsfientlighet som det används av PK-eliten missvisande om det bara syftar på hudfärg. I stället handlar det om en sunt, friskt och civiliserat förhållningssätt från de som nu av ”PK-eliten” benämns främlingsfientliga. Det mångkulturella samhället där grundläggande värderingar skiljer sig starkt mellan lokalbefolkning och de inkommande är konfliktskapande och bör därför bekämpas.

Skulle vi inte vara fientliga till den anstormning av asylsökande och invandrare, som representerar kulturer/religioner vars värderingar avseende såväl människor som djur närmast måste betraktas som barbariska skulle vi självklart sakna självbevarelsedriften i vår hjärna. Då skulle vi ej heller skapat samhällen med en rättsordning som minimerade konflikter mellan samhällsmedborgarna.

Vi ser och hör om detta dagligen. Aldrig tidigare har Sverige varit utsatt för så mycket kriminalitet och våld som efter 2006 då massinvandringen urartade. Aldrig tidigare har svenska kvinnor/flickor utsatts för så många våldtäkter att Sverige nu toppar statistiken. Aldrig tidigare har lokalbefolkningen i våra städer och samhällen levt under så otrygga förhållanden som efter 2006. 

Självklart måste vi som civiliserade individer känna fientlighet mot en religion/kultur som kränker människors rätt att leva sitt eget liv (även om detta inte innebär den vedertagna normen) så länge de inte skadar andra. Självklart måste vi känna fientlighet mot en religion/kultur som tillämpar hedersvåld, giftermål mellan nioåriga flickor och vuxna män.

Självklart måste vi känna fientlighet mot en religion/kultur som plågar djur extremt för att upprätthålla religiös vidskepelse.

Självklart måste vi reagera mot massinvandring av analfabeter som lever kvar och tar med sig värderingar och sedvänjor vars grund är vidskepelse, som hör hemma i en långt avlägsen tid då öga för öga tand för tand präglade människors vardag.

I artikeln nämns bl a att man kommit på att vi invandringskritiska enbart grundar främlingsfientlighet på hudfärg. Detta stämmer givetvis inte. Jag skulle aldrig känna fientlighet mot en person, vare sig den är svart, vit, röd, gul etc om jag vet att denna person alltsedan strax efter födelsen fått växa upp i ett land och familj, som representerar t ex de värderingar vi lagstiftat om och som svensken generellt håller för grundlaggande för mänsklig gemenskap.

De ”forskare” och övriga PK-eliten som vill skrämma oss invandrakritiker till tystnad genom konstruerad vetenskap kommer inte att lyckas. Deras tillrättalagda ”forskning” är alltför genomskinlig för att de skall lyckas. Uppgiftslämnare för den nämnda artikeln heter Tanaz Molapour!

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Visst pågår en hjärntvätt av svenska folket

  1. Sofia skriver:

    Himla bra film om detta tema;

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.