Världskrig?

Vad Putin säger om ISIS får vi inte veta av diktatormedia, han ska bara utmålas som fiende. Tack och lov att vi ännu har tillgång till alternativmedia.

Ur Blueshift

”NYHETEN MEDIA-SVERIGE CENSURERAR: PUTINS VARNING TILL NATO-MEDLEMMEN TURKIET

Sluta stöd ISIS – annars förvandlas Syrien till ett enda stort Stalingrad för Erdogan och hans allierade i Saudiarabien.

http://blueshift.nu/putin-varnar-nato-medlemen-turkiet-sluta-stodja-terrorism/

I ovan nämnda media ser vi ren krigshets mot vår granne Rysslands ledare Putin, liksom den arbetade upp krigshets mot Syrens folkvalda ledare Bashar al-Assad och Libyens ledare Ghadaffi. I sistnämnda fall ”lyckades” Sverige och Nato vinna kriget genom att krossa nationen Libyen som idag befinner sig i kaos och djup fattigdom. I Syrien pågår fortfarande kriget och våra politiker föreslår som sagt att återvändande IS-krigare, med vi vet inte hur många halshuggna och upp-pålade huvuden på sitt samvete, skall erbjudas jobb och bostad före våra nykläckta studenter och alla långtidsarbetslösa ungdomar.

 
Sistnämnda krigsskådeplatser ligger på behörigt avstånd från världens största vapenleverantör Sverige, men börjar inte leken med att även göra vår nära granne Ryssland till den stora fienden bli farlig? 
Dessutom kan nämnas att till skillnad mot våra politiska ledare så värnar Putin sitt folk och vill inte förstöra dess möjlighet till sund näring genom införande av GMO-producerad föda – se denna spridning på nätet:
Annonser
Det här inlägget postades i Rätts/krigsbusiness. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Världskrig?

  1. Sofia skriver:

    Det verkar som Världshärskarna har något stort på gång i september;

    Gilla

  2. Oavsett det räcker nu.Sv politiker ska verka för sina medborgares bästa. Om prio 1 är andra länders medborgare ska de inte vara politiker, ut ur EU och ta DÖ av daga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s