Ikeamorden

Mor och son från Skellefteå fick sätta livet till på Ikea i Västerås, tydligen utan koppling till de asylsökande misstänkta gärningsmännen från flyktingförläggningen i Arboga. Mor och son blev knivskurna och avled senare av sina skador.  Nästa gång står kanske du och ditt barn i turordningen.

Vi hör dagligen om invandrarrelaterat våld i nyhetssändningarna. Tillfrågade svenskar tycker det känns ”overkligt” att det kunde hända så nära just dem. Andra börjar vänja sig och ”rycker på axlarna”. Tja, vad ska man göra med svensk lagomhjärna?

Under tiden fokuserar svenska försvaret på hur man ska få fler utlandssökande att klara inskrivningsprovet, som mäter den sökandes intelligens. Försvaret anser sig behöva fler med andra kulturella erfarenheter och vill bättre spegla det svenska samhället av idag. Provet ska i höst utvärderas och vi kan väl gissa resultatet? Á la svenska skolan ska nog nivån sänkas till världsbotten och vips har vi skapat ett mångkulturellt försvar.

Förresten – varför inte rekrytera direkt från Al-Shabaab? De har ju erfarenheten på köpet så att säga. Och vad vet vi om Ikeamördarnas förflutna? De kanske rekryterats/fått betalt för uppdraget? – se Blueshift nedan.

Hur kan man tro att den pågående demografiska omflyttningen i världen inte är medvetet styrd, med facit i hand? Vilka som ligger bakom kan jag bara gissa och överlåter åt dig att bilda din egen uppfattning medan jag fortsätter med mina funderingar.

Världens största vapenleverantör Sverige har redan nära samarbete med Nato och skapar fortlöpande krig i länder än så länge på behörigt avstånd. Sedan väljer våra folkvalda politiska ledare tillsammans med Bonnierägda media att rikta svenskens medvetande i princip bara på de förhållandevis bemedlade flyktingarna som får företräde att flytta till bl.a. Sverige, medan mängden av våra bomber drabbade och verkligt fattiga lever kvar under de bedrövligaste förhållanden. ”Det du inte ser finns inte” tycks vara mantrat.

De som istället vill hjälpa flertalet av våra bomber drabbade på plats kallas rasister och mobbas ut ur samhällsgemenskapen. Är inte det en medveten styrning av att skapa mångkultur och som väl vid det här laget de flesta inser – terror i Sverige?

Citat ur Blueshift ur nedan länk:

”Anders Borg, som i ett tal i USA år 2013 förklarade att ”Ni krigar och vi får flyktingarna” – ett arrangemang Borg beskrev som ”en tillgång för det svenska samhället.”

”LANDET LEDARLÖS – SVERIGE EFTER TERRORISTATTACKEN MOT IKEA

Dubbelmordet på IKEA i Västerås var en psykologisk attack mot hela Sverige…

http://blueshift.nu/landet-ledarlos-sverige-efter-dekapiteringen-pa-ikea/

Ställ de ansvariga för just beskriven samhällsutveckling inför folkrätt! De har inte frågat folket, de har kört över oss, de har struntat i vår grundlag, de har ljugit oss rätt upp i ansiktet! De hör hemma där alla grova brottslingar placeras!

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ikeamorden

 1. Kenneth skriver:

  Fanimej det bästa som skrivits på mycket, mycket länge….tack gode gud för att dessa klarsynta människor finns…än en gång TACK!

  Gilla

 2. xmaverickx skriver:

  Inga-Lill Wikström, Boliden: ”- Vi måste finna oss i att sådant här händer.”
  http://www.svtplay.se/video/3172908/norrbotten/norrbotten-11-8-19-55
  Och ”svenska” kustbevaknings fartyg Poseidon räddar stolt fler snyltare och mördare från att drunkna på Medelhavet, så de kan ta sig bland annat till Sverige, och utföra elitens smutsgöra, ta livet av svenskar (kristna, vita), gamla och sjuka först, allt enligt FN:s Agenda 21.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för info och filmerna! Vad gäller bevarande av den vita rasen så är jag istället övertygad om att vi behöver kämpa för bevarandet av individens frihet och möjlighet till ett värdigt och meningsfullt liv – oavsett arv! – och att mångkultur om den sker i full frihet och ömsesidig respekt är lyckosam! Dagens svenska mångkultur däremot sker inte i frihet och ömsesidig respekt saknas uppenbart!

   I min ungdom hade jag glädjen att besöka Hawaii och vad jag iakttog under den korta vistelsen var en som det verkade mycket harmonisk inhemsk befolkning. Jag fick förklaringen att det nog berodde på en lyckosam blandning genom alla förbifarande sjömän från Asien och Amerika 😉

   Liked by 1 person

 3. ladulaas skriver:

  Detta fruktansvärda brott väcker ilska och bestörtning, och man söker orsaken till att det skett. Att det utförts av invandrade ”flyktingar” gör att många ser alla dessa som potentiella mördare. Ett stöd för denna tanke är det faktum, att invandrare idag står för merparten av alla våldsbrott. Att så många våldsmän har tagit sig in i Sverige, orsakas naturligtvis av de utomordentligt ”generösa” villkor som svenska staten ger, kombinerat med den obefintliga identitetskontrollen vid våra gränser, där 90% saknar identitetshandlingar! För detta bär den svenska riksdagen och regeringen det högsta ansvaret. Så långt håller jag med dig.

  Att stanna resonemanget vid detta, gör dock det hela ändå obegripligt. Att hela den styrande klicken i vårt land samtidigt skulle ha drabbats av galopperande sinnessvaghet och masspsykos, liksom den samlade mediavärlden, är ytterst osannolikt. Jag anser att man måste gräva djupare, och menar att nedanstående synpunkter gör detta och andra samhällsfenomen idag, både begripliga och logiska.

  Det är ondskan – den satansdyrkande ondska, som förgiftat västvärlden sedan sitt självförhärligade genombrott under 1700-talets ”upplysningstid”/* och som skapat kommunism, anarkism, nihilism, (national)socialism och fascism – som ligger bakom utvecklingen i Sverige och Europa. Den har alltid verkat i slutna, ockulta sällskap, och sedan 1600-talet framför allt inom Frimurarna, från vilket den har infiltrerat alla betydelsefulla samhällsfunktioner, organisationer och media. Från dessa områden har man, under kamouflage av välgörenhet, rekryterat aningslösa karriärister. Genom sin starkt hierarkiska uppbyggnad i 33 grader, döljs det verkliga syftet med organisationen för alla utom de få utvalda, som släpps in till de högre graderna. Genom denna infiltration och expansion är alla samhällsfunktioner nu helt i händerna på dessa dyrkare av Lucifer, vilket gör att de nu sätter sina planer i verket.

  Folken i Europa, som sedan århundraden och kanske årtusenden, byggt upp en etik och moral, baserad på rättvisa, gemenskap och tolerans – är nu utsatta för den totala våldtäkten – etiskt, moraliskt, estetiskt, mentalt och slutligen fysiskt.

  Sexuella och andra perversiteter vräks nu över oss från alla håll. Ondskans företrädare strävar frenetiskt att få oss att bli menlösa slavar i jakt på guldkalven – pengar och makt – så som de är. Genom fräckt och skoningslöst utnyttjande av vår höga etik och moral, skall vi drivas till rasism och främlingsfientlighet genom att allsköns slödder, gangsters och terrorister smusslas in bland de äkta flyktingarna, vilka är ämnade att utsätta oss för så grovt våld, så att vi släpper alla principer och blir till de vi idag beskylls för att vara. Skolan, sedan antiken genomsyrad av sanningslidelse och logiskt tänkande, har successivt förbytts i sin motsats – irrelevant genustrams, HBTQ-perversiteter och annat underlivsfjoll vräks nu över eleverna, ja t.o.m. över dagisbarn, och känslomässiga ologiskheter dominerar nu alla utbildningsprogrammen. All vacker och harmonisk arkitektur rivs och i stället byggs själlösa och torftiga mastodontkomplex. Njutningsbar musik ersätts av vrål och atonalt mässande. Det svenska språket, en gång utrustat med en rik och nyanserad grammatik, har under sekler utarmats, för att försämra befolkningens känsla för nyanser och djup.

  När ondskans apostlar väl har lyckats bryta ned oss till själlösa zombies, kommer slakten på oss att ta fart. Målet för dem, ”New World Order” eller ”Novus Ordo Seclorum”, är att upphöja sig själva till halvgudar, som skall styra världen efter sina egna perverterade önskningar och infall. Resten av oss – det fåtal som då tillåts att finnas kvar – skall servilt kräla i gyttjan i tillbedjan av dem. Att detta är målet för deras aktiviteter, ser vi tydligast i deras försök att skapa sådana riken i Frankrike, Ryssland, Italien, Tyskland, Kina och Kambodja – alla hittills misslyckade, Gud ske lov.

  Utan insikt i ovanstående, ter sig allt det, som nu sker i samhället, som isolerade vansinnigheter. Genom skola och media är vi indoktrinerade, att se alla angrepp på vår civilisation som isolerade verk av enskilda stollar, och därigenom mentalt blockerade, från att se den – egentligen helt uppenbara – ondskefulla och monstruösa handen bakom. Det betyder inte att de enskilda förövarna inte skall straffas, men vi får inte låta oss nöja med det. Vi måste som folk resa oss och ta tillbaka det vi berövats, innan det är för sent.

  /* Lucifer, vilket betyder ljusbringare, är synonym till satan/djävulen. Hans tillbedjare kallar sig ”de upplysta” och därför har de givit Upplysningstiden dess namn. Detta faktum har sedan dess nogsamt förtigits i våra läroböcker.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för analysen – instämmer i mycket! Ondskan har verkligen fått fotfäste och jag önskar så att det vore omöjligt att blunda för den! De som fortsätter blunda skapar ett accelererande helvete för oss alla!

   Gilla

 4. Ping: Hjärntvättad till att göra skillnad | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.