Hur vet de det?

Av Olle Ljungbeck

Morden på Ikeavaruhuset i Västerås.

Av poliser, myndighetspersoner och journalister får vi som ett mantra upprepat att våldet i Ikeavaruhuset inte har det minsta med politik att göra.

Då måste jag fråga. Hur vet man detta? Två oskyldigt mördade.

Den ene av de misstänkta ligger dödligt skadad och kan överhuvudtaget inte yttra sig! Den andre misstänkte har ännu inte förhörts!

Hur skall vi överhuvudtaget kunna lita på sanningshalten i vad ovanstående påstår och informerar oss om. Är det inte lätt att i en sådan situation som medborgare tro att man medvetet tänker dölja sanningen för oss eller helt enkelt manipulera oss om det verkligen finns en politisk bakgrund.

Med sådan information förstärks misstanken om att något inte är vad det påstås vara.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hur vet de det?

 1. corneliadahlberg skriver:

  En enkel och varför inte trolig förklaring till morden – se:
  https://janmilld.wordpress.com/2015/08/12/inte-sa-vansinnigt/#like-20443

  När min mor för många år sedan tolkade för tysk åtalad strax före jul sade denne i förhör att han begått brottet för att ha en hyfsat trevlig jul – inomhus och inte i tyskt fängelse. Svenskt fängelse fungerade alltså redan då som hotell.

  Gilla

 2. ladulaas skriver:

  Jag håller inte med Jan Milld om detta. Även om en kafirs liv inte värderas av rättrogna muslimer, så talar den oerhörda brutaliteten mot detta. Det skulle ju räcka med lite rå misshandel eller en grov våldtäkt, så vore invandraren garanterad permanent uppehållstillstånd och livslång försörjning på svenska skattebetalares bekostnad, efter en hastigt övergående vistelse på svenskt fängelsehotell. Det har nu framkommit att mördaren närmast försökt begå harakiri efter dådet. Saken hamnar därmed i ett helt annat ljus. Det börjar likna de amerikanska skolskjutningarna: En väsentligen normal elev, som plötsligt blir som radiostyrd, utför sitt dåd och sedan tar sitt eget liv.

  Nazistiska forskare gjorde avancerade medicinska och psykologiska experiment på koncentrationslägerfångar. Efter kriget lade USA beslag på tyska forskare i ”Operation Paperclip”, för att tillgodogöra sig kunskaperna, även inom dessa fält. Fr.a. känt är ett projekt i CIA’s regi, MK-Ultra, där man med kemiska, radiologiska och andra medel bl.a. experimenterade med olika former av yttre styrning av beteende. Forskningen var av i stort sett samma låga etiska nivå, som nazisternas, då många ‘försökskaniner’ var helt ovetande om att de laborerades på. Efter att MK-Ultra blev känt för allmänheten, lades det (officiellt) ned efter 20 år, men sannolikt fortsätter det under annat namn. USA har ju fortfarande ett koncentrationsläger, Guantanamo på Kuba*, och man kan misstänka att man fortsatt med nazisternas skamliga arbetssätt där – kanske är det därför lägret aldrig har stängts. Om man antar, att forskningen fortsatt, så kan man nog utgå från att 80 års forskning (Nazi+CIA) sannolikt givit tekniker, som kan göra utvalda offer fjärrstyrda. Själv är jag övertygad om att så är fallet.

  Eftersom mördarens liv troligen går att rädda, skulle det vara av intresse med en grundlig toxikologisk och psykologisk undersökning. Att en sådan skulle ske i Sverige idag, och publiceras, är dock helt uteslutet, med hänsyn till den svenska statsledingens kryperi för USA. Så vi kommer aldrig att få veta sanningen.

  Gilla

  • ladulaas skriver:

   *Intressant läger historiskt: Det var på Kuba det allra första koncentrationslägret inrättades av spanjorerna på 1800-talet

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Kommer på mig själv med att ändå helst inte vilja tro att ondskan är så total – är ju trots allt till hälften svensk och ser gärna att livet är typ lagom 😉 Men det gäller att hålla ögonen öppna fast det smärtar!

    Får man fråga vem du är och om du är ansluten till någon organisation?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s