Krossa motståndet

Av Olle Ljungbeck

LO och Socialdemokraterna (S) vill liera sig med Moderaterna för att krossa löntagarnas och arbetarnas motstånd mot massinvandringen.

Samma dag som Moderaterna (M) krävde en andra karensdag och att a-kassan skulle sänkas föreslog LO ett samarbete mellan S och M. Prestigen att inte lyssna på Sverigedemokraternas sanning om att Sverige kollapsar om vi inte minskar invandringen drastiskt, är så viktig att LO hellre slår mot löntagare, sjuka och fattiga svenska medborgare. Socialdemokraterna var inte sena att säga ja till ett sådant samarbete med M!

Det innebär i praktiken att S slår mot de grupper man så högljutt talat om att göra förbättringar för!

Den som lyssnat på diskussionen om massinvandringen vet att enbart ensamkommande ”barn” kommer att kosta ca 15 miljarder pr år minst – fram till 2019. Det är enormt mycket pengar. Men ännu mycket mer kostar de som söker asyl och de som därefter får uppehållstillstånd. Det kan röra sig om mellan 50-100 miljarder! Detta nämns emellertid inte ett ord om i de förberedande diskussionerna om höstbudgeten!

Är det någon som efter detta tror att vi inte har att vänta oss högre skatter och försämrad välfärd? Sossarna skryter med att pensionerna blir bättre, men i samma stund förklarar de att skatterna måste höjas även för pensionärer!

Man kan säga att Stefan Löfven fortsätter på den inslagna vägen. Staplar lögner på lögner tills bubblan brister.

En sak kan svenska folket vara klara över. Sjuklöverpartierna med S och M i spetsen är eniga om en sak. Nämligen att göra Sverige till ett U-land.

Vill svenska folket inte detta, finns bara en sak att göra.

Ge Sverigedemokraterna din röst.

Hur står det för övrigt till med ”sjuklöverns ”humanism och godhet?

Sverige har gjort sig skyldig till krigsförbrytelser.

Genom Sveriges medverkan i störtandet av bl a Libyens diktator Kadaffi gjorde man sig skyldig till krigsförbrytelser. Om detta råder inte minsta tveksamhet, om man studerar folkrätten. 

Störtandet av Kadaffi har nu inneburit ett fruktansvärt inbördeskrig i Libyen där människor flyr i tiotusental över havet. För att dölja sina krigsförbrytelser sänder Sverige flera fartyg för att rädda drunknande människor och genom detta framstå som humanister och frälsare. När de i stället är vållande till detta enorma lidande. Men som svenska folket på grund av vansinnig utrikespolitik nu måste vara med och betala!

Märk väl att Libyen under Kadaffi visserligen var en diktatur. Men en stabil sådan och med en välfärd som var högre än någon västlig demokrati.

Efter att ha varit västmakternas och USA.s lydiga redskap vid skapandet av  kaos i Libyien etc tänker man fortsätta denna dårskap genom ännu intimare samarbete med i dag den stat, som orsakar de värsta kriserna i vår värld. 

Självklart var Libyen en diktatur. Men Irak, Libyen, Syrien etc är praktexempel på att störtandet av diktatorer genom krig inte bör vara förstahands lösningen för att få bort diktatorer. Samtliga länder är små och kan därför inte jämföras med störtandet av t ex Hitlertyskland. Där var krig nödvändigt, men inte mot ovan nämnda stater. Där hade diplomati, handelsrestriktioner etc varit tillräckliga. 

Men sjuklöverpartierna lär sig aldrig. Nu har ”försvarsminister” Peter Hultqvist med stöd av övriga sjuklöverpartier tillsatt en utredning om ökat samarbete med USA. Den upptar följande punkter.

1.  Sveriges och USA.s styrkor skall fungera bättre tillsammans.

2.  Övning och utbildning.

3   Materielsamarbete.

4.  Forskning.

5.  Internationella operationer.

Med andra ord ett definitivt dödförklarande av Neutralitets- och allianspolitiken. Krigsivrarna inom Alliansen slickar sig om munnen.

En talande bild av Sveriges underkastelse för USA visades på TV häromdagen.

Kontorsflickan Margot Wallström träffar f d USA.s vicepresident Mc Cain vid hans besök i Sverige.

Hennes underkastelse är total På bilden ser man hur hon smyger sin hand i MC Cains. Den senare tittar storögt på henne. Vad han tänker? Ja inte ser han henne som en företrädare för Sveriges utrikesdepartement. Tänk då på Göran Persson och Olof Palme som tog över i vilket sammanhang de än befann sig.

Bilden kunde stå för den nuvarande regeringens litenhet, avsaknad av auktoritet, kryperi och brist på begåvning.

Var och en som fortfarande tror på att det bästa för Sverige är neutralitet och alliansfrihet bör kraftigt motsätta sig militärt samarbete med USA. Inte i något fall där Sverige har deltagit operativt tillsammans med USA och Nato har varit till gagn för folken i dessa länder utan har i stället genererat kaos, våld och mänskligt lidande. Men man har inte lärt sig läxan när man nu riskerar krig med Ryssland som inte på något sätt är ett hot mot Sverige.

Islam.

Regeringens kryperi inför Islam är inte bara skamligt utan helt enkelt farligt. Islam är ondskans ideologi. Sen kan man kalla den för religion, politiskt parti eller vad som helst.

En sak är emellertid klar. Islam hör inte hemma i en civiliserad stat. Trots detta delar regeringen årligen ut stora summor av våra skattemedel till en organisation som vill avskaffa demokrati, värderingar som jämlikhet mellan kvinnor och män. En rörelse som tillåter att män tar nioåriga flickor som ”hustrur”, hedersvåld, kvinnlig könsstympning etc. En rörelse som tillåter djurplågeri i koranens namn etc. En rörelse som hävdar klansamhället för att kunna styra medlemmarna genom koranen och sharia. Med andra ord en rörelse som är motståndare till FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Därför måste varje sann demokrat och humanist bekämpa Islam och som mål ha att Sverige befrias från denna form av extremism.

Till dig Svensson som inte vågar säga vad Du innerst inne tycker av rädsla för att bli kallad rasist, främlingsfientlig etc vill jag säga följande.

Du är duperad på samma sätt som nazister och kommunister i tidigare skeden duperade människor och skrämde dem till tystnad. När sjuklöverpartierna och PK-folket påstår att de sitter inne med sanningen backar Du och kryper ihop av rädsla! Men att de ljuger för dig och söker manipulera dig kan Du omöjligen ha undgått att inse vid det här laget.

Vi kan börja från tiden för inträdet i EU.

Alltsedan 1995 har sjuklöverpartierna i allt snabbare takt avvecklat demokratin. Det första de gjorde vid inträdet i EU var att bryta i stort sett alla de löften de givit för att få dig att rösta ja. Därefter har de satt i system att bryta mot grundlagen – Sveriges viktigaste lag. Brotten kallas grundlagsbrott och har gjort Sverige till Europas minst demokratiska land. Ja vi kan i dag genom politikernas brott inte längre tala om reell demokrati utan endast om formell sådan.

Trots dessa brott mot folket och vår konstitution är Du rädd för dessa människor! Du borde vara så förbannad att all rädsla försvinner. Tänk i stället så här. Sverige har i dag en statsminister som satt lögnen i sytem och har lögnen som sitt viktigaste politiska redskap. Detta delar han mer eller mindre med övriga sjuklöverpolitiker. Om Du har detta i minnet när dessa ”humanismens” banerförare kallar dig för rasist eller främlingsfientlig skall Du ta det för vad det är. En lögn. Sålunda menar han/hon i verkligheten det motsatta eftersom de aldrig klarar av att tala sanning. Och vad är då motsatsen?

Om Du väljer att fortsätta ge din röst åt dessa lögnare kan Du inte skylla på någon annan när välfärden förvandlas till ofärd. När islamisternas ideologi alltmer ges företräde framför demokrati, åsikts- och yttrandefrihet, jämlikhet mellan könen, varje individs rätt att forma sitt liv efter egen vilja så länge det inte skadar någon annan och allt det som föregående generation kämpat för att Du skall bli delaktig av.

Med S och M.s eventuella samarbete om immigrationen skall Du betrakta dem som fiender till ovannämnda värden.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s