Kränkning av svenska folket

Av Olle Ljungbeck

Sjuklöverpartiernas kränkning av svenska folket saknar motstycke historiskt.

”Skärp er”! ”Bete er som folk”! ”Nu behöver demokratin oss”.

Lena Melin, Aftonbladet, ”Det svenska etablissemanget har tröttnat på idioter”!

Man skulle i förstone kunna tro att det var vi kritiker mot massinvandringen och avdemokratiseringen som gjort dessa uttalanden. Men så är det icke.

Det är de som kränker hela svenska folket som gjort och gör sådana uttalanden. Dessa är bl a Stefan Löfven, Annie Lööf, Lars Björklund, Anna Kinberg Batra m fl. Batra var ju tidigt ute. Hon ansåg att landsbygdens folk var dummare än stockholmare!

Deras uttalanden bör ses mot bakgrunden av att de från och med EU-inträdet lagt ner större delen av sin kraft på att avveckla demokratin. Brutit mot grundlagen så att demokratin urholkats ännu mer och grundlagsbrottet 2002 måste betraktas som en statskupp. (Uttalat av flera av landets kunnigaste jurister). Lagrådet det högsta organet för lagtolkning ansåg att beslutet stred mot grundlagen.

Decemberöverenskommelsen som ödelade resterna av demokratin. Där alla sjuklöverpartierna var överens.

Löfvens närmast mytomana beteende när han upprepar den ena lögnen efter den andra. Ett ljugande som även det saknar sitt motstycke.

”Nu behöver demokratin oss”. Uttalat av invandraren, folkpartisten och opportunisten från det forna kommunistiska Jugoslavien, Josenko Selimovic. En man som knappast kan vara den rätte att undervisa svenska folket i demokrati. Hans demokrati gick ju under namnet ”folkdemokrati” och var synonymt med diktatur.

Vad består då dessa och deras likars kränkningar av. De är nu så många att jag tyvärr endast här får plats med en liten del.

1.  Avdemokratisering. 2002 års ändring av Regeringsformen. Decemberöverenskommelsen innebär att de sju partierna nu fungerar som en enhet. Utan Sverigedemokraterna vore vi en enpartistat. Alla vet vad en enpartistat resulterar i – Diktatur.

2.  Brott mot åsikts- och yttrandefriheten. Använder Du dig av den enligt grundlagens skrivning, blir Du i mildaste fallet tystad genom att Du utestängs från medierna alternativt att Du skräms till tystnad genom hot och hat. Du förklaras vara rasist, främlingsfientlig etc.

3.  Svenska  medborgare kränks och våldförs av invandrare i en omfattning som aldrig förekommit tidigare. Våldet tar sig uttryck i mord, våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, och grovt fysiskt våld.

Inom invandragruppen: Könsstympning, hedersvåld, tvångsgifte, barngifte, du hindras från att leva ditt liv som t ex svenska medborgare, Du tvingas som invandrarbarn att gå i friskolor med undervisning av de värsta fundamentalisterna som gör allt för att indoktrinera dig och motarbetar all integration. Fundamentalisternas islamisering stöds med skattemiljoner.

Kriminaliteten mot svenska medborgare har aldrig varit högre. Det innebär nu stor risk att bli skjuten i ditt eget bostadskvarter när du lämnar lägenheten. Men även när Du befinner dig i denna riskerar Du att bli drabbad.

Det är ingen överdrift att påstå att svenska medborgare i dag tvingas leva under belägringstillstånd trots att vi inte är hotade av någon utländsk makt.

4.  Ute på landsbygden lever vi under ständig risk för inbrott, våld men också för en oerhörd nedsmutsning av våra omgivningar. Efter en säsongs besök av ”bärplockare” ser våra skogsvägar ut som avsjälpningsplatser för papper, burkar, flaskor, blöjor, dambindor, plastpåsar etc etc. Inte lagda i en hög utan som ett pärlband kilometervis. Har vi saker som står utom synhåll där vi bor, själs de omgående.

5.  De svenska offren för grovt våld, våldtäkter, rån och stöld från invandrare möts i stället för medkänsla med cynism från Stefan Löfven, Annie Lööf, Batra, Sjöstedt etc. Däremot är man mycket snabb att tycka synd om tiggare, asylsökande, invandrare etc så snart de utsatts för minsta förorätt som många gånger är helt förståbar varför den förekommit. Aldrig en tanke åt de tusentals svenska kvinnor som genom våldtäkter fått sina liv förstörda.

De människor som i dag leder sjuklöverpartierna har en människosyn mot det egna folket som måste anses patologisk. Efter att under lång tid har arbetat med människor kan jag inte annat än betrakta deras handlande som annat än psykopatiskt. Deras mytomani måste betraktas som sjuklighet. Deras brist på medkänsla mot den egna befolkningen är så cynisk att även detta är ett sjukdomstecken. Att inte låta svenska folket i folkomröstning avgöra volymen på invandringen etc vittnar om att man inte är demokrater utan anser att folket är oförmöget att ta ställning i viktiga frågor. Helt enkelt en spegelbild av nazismen, facismen och kommunismens människosyn.

Du som motsätter dig dagens massinvandring måste inse att de människor som styr oss i dag är dina fiender precis som nazisterna, kommunisterna och fascisterna och som bekämpade dem som hade en annan åsikt än de själva. Märk väl ordbruket mot dem som ogillar massinvandringen. De är arbetare, har låg utbildning etc. Ett tydligt exempel på nazismens övermänniskofilosofi.  I själva verket gäller motsatsen. Vi har aldrig haft så okunniga obildade och ointellektuella politiker som i dag. Jag drar därför slutsatsen att om folkviljan och därmed demokratin skall få genomslag måste dagens politiker ovillkorligen ratas.

Så ditt och mitt svar som motsätter oss dagens massinvandring och vansinniga migrationspolitik bör vara vi har tröttnat på ER IDIOTER. Och vi har tröttnat på er avsaknad av MORAL och fruktan för demokrati.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kränkning av svenska folket

  1. Sofia skriver:

    Exempel på grov kränkning av en svensk samhällskritiker:
    http://snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.